Bildirim
Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (7. sayfa)
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aksam aksam sinir oldum ya Satis elamaninin indirim yapmaması yüzünden araci şehir disindaki başka bir bayiden almak zorunda kaldim.Demek 52000e alınabiliyor imiş. Üstelik evime 300 mt mesafedeki bayiden :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emukl
Aksam aksam sinir oldum ya Satis elamaninin indirim yapmaması yüzünden araci şehir disindaki başka bir bayiden almak zorunda kaldim.Demek 52000e alınabiliyor imiş. Üstelik evime 300 mt mesafedeki bayiden :))
Bende bulamadığım için 700 km uzaktan aldım...
Sıkmayın canınızı, herşeyde vardır bir hayır...
20 gün önce insigniamla köpeğe çarptım. Tampon kırıldı. Yetkili serviste yapılsın diye götürdüğüm bayiden arabayı teslim alırken, Trax otomatik geldiğini öğrendim.
pazarlığa girdim anlaştım. Renk isteiğim gibi olmayınca teeee Adanadan aldım.
Vardır her şeyde bir hayır.
-
bildiğim kadarı ile sunroofsuz.
quote:
Orijinalden alıntı: emukl
quote:
Orijinalden alıntı: realgs
#Acelika sanırım beim almaktan vazgeçtiğim kırmızı Trax'i almayacak. Forumdaşa gitmesini tercih ederim.
Haramidere erdemirde kırmızı Trax'i 1.4 Lt otomatik var, 52 bin TL diyor.
Haramideredeki sunrooflu olani mi diyorsunuz ? Bana 53600'den daha düşüğe vermediler :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 13 Aralık 2013; 21:39:35 > -
Eğer sunroofsuz ise şehir disindan almaya değer :) Her iste bir hayır vardır
Trax 1.4 AT alan arkadaşlar kasko için sizlere teklif geldimi geldiyse ne düşünüyorsunuz ? -
görüntü süper de fiyatı über olsa gerek!! -
quote:
Orijinalden alıntı: acelika
Trax 1.4 AT alan arkadaşlar kasko için sizlere teklif geldimi geldiyse ne düşünüyorsunuz ?
Euroko sigorta eski araçtan gelen % 50 hasarsızlık ile 760 TL
Groupama ise 1.150 TL -
ilk defa kasko yaptıracağım acaba 1000 tl nin altında fiyat verirler mi? -
-
Son edindiğim bilgilere göre, 16-17-18 Aralık gibi gümrük işlemleri başlayacakmış.
2-3 gün sonra faturaları kesilen sevk edilmeye başlarmış. Sevkten iki gün sonra bayilere ulaşırmış.
Buna göre, muhtemel sevk tarihi 19 - 22 Aralık gibi. - 21-24 Aralık arasında da teslimatlar başlar.
Kesin bilgi yayalım
Arabası hazır olanlar almaya başlamıştır zaten. Ama ses soluk yok. Şehir turuna çıktılar galiba :)
Başlık aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 14 Aralık 2013; 11:13:56 > -
Merhaba arkadaslar,
Bende cruze 1.4 ltz at bakiyorum. Fiyat bayi bilgisi berebilecek var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Never_Ends
Merhaba arkadaslar,
araç yok piyasada. bir bayi ile görüşün sorun çıkan , kredi alamayan ve vazgeçen olursa size versin. yüklü satış yapanlardan irtibat kurup bağlantı yapın derim. alırlarsa kapora da ver. belgesini al. hadi hayırlısı -
quote:
Orijinalden alıntı: acelika
ilk defa kasko yaptıracağım acaba 1000 tl nin altında fiyat verirler mi?
Yaşın 45-50 ise daha önce kaza kaydın felan yoksa 1000 tl altı çıkar.Diğer türlü 1200-1300 civarı çıkar.25 yaş ve altıysan 1500 civarı çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpmax
quote:
Orijinalden alıntı: Never_Ends
Merhaba arkadaslar,
araç yok piyasada. bir bayi ile görüşün sorun çıkan , kredi alamayan ve vazgeçen olursa size versin. yüklü satış yapanlardan irtibat kurup bağlantı yapın derim. alırlarsa kapora da ver. belgesini al. hadi hayırlısı
Acibadem yok cekti. Balmumcu aralik sonu ocak basi için sipariş alıyor. Fiyat değişirse garanti vermiyor. Hb beyaz sr yok 42.5 dediler. Fiyat fena degil ama eldekini saticam gelen aravlara zam yaparlarsa kotu olur. Kararsiz kaldim.
Araç konusunda fazla takmamak lazım. 2014 te 2. elde büyük düşüşler yaşanabilir. Fırsatlar bitmez. Chevrolet almak şu an için biraz da olsa riskli. Ne olacağı belli değil. Herşey de bir hayır vardır. -
tarx 1.4 lt AT yi ,Opel makka 1.4 otomatik ile kıyaslama yapan varmı? donanım-fiyat? -
Az önce bayiden geldim son 4 araç kaldığını söylediler onları da sattıkları zaman başka araç yokmuş ellerinde ocak ayına kadar araç gelmeyecekmiş
Yan basamak için 700 tl, kırılmaz renkli cam için 550 tl fiyat verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 14 Aralık 2013; 17:47:17 > -
Haramidere chavrolet te aveo dizel hakkinda bir bilginiz var mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: sanson
Az önce bayiden geldim son 4 araç kaldığını söylediler onları da sattıkları zaman başka araç yokmuş ellerinde ocak ayına kadar araç gelmeyecekmiş
Yan basamak için 700 tl, kırılmaz renkli cam için 550 tl fiyat verdiler.
Hangi araç ? Hangi renkler, hangi bayi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X