Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cranium999

Senim cruze 10 gün sonra gelecekmiş. Arabayı alırken hangi masraflar bize ait. Bana plaka ve Sigorta'nın fiyata dahil olduğu söylendi. Sadece motorlu taşıtlar vergisi ve kasko ödeyecem. Kasko 1500 tl dendi. (1.4 ltz at) bana biraz fazla geldi. Kaskların şirketimizi kendimiz seçemiyormuyuz. (Kredili alıcam)

aynı araba kasko bize 940 tl çıktı.Ben ocakta teslim alcam mtv yide onlar ödeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

Senim cruze 10 gün sonra gelecekmiş. Arabayı alırken hangi masraflar bize ait. Bana plaka ve Sigorta'nın fiyata dahil olduğu söylendi. Sadece motorlu taşıtlar vergisi ve kasko ödeyecem. Kasko 1500 tl dendi. (1.4 ltz at) bana biraz fazla geldi. Kaskların şirketimizi kendimiz seçemiyormuyuz. (Kredili alıcam)

aynı araba kasko bize 940 tl çıktı.Ben ocakta teslim alcam mtv yide onlar ödeyecek.

Siz nerden aldınız acaba. Hangi şehir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirden aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdmr1 -- 12 Aralık 2013; 16:51:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

yılda max 10000 km kullanıcaz.Lpg taktirmaya değer mi arkadaşlar.Arıza ışığı felan yakarsa araçtan soğurum diye düşünmüyordum.Benzinlede nasıl kullancaz bilmiyorum.

Araç 1.6 cruze sedan

Yılda 10.000 Km için LPG'ye gerek yok. Kaça takıyorlar. ?

2000 diyorlar.tam uyumlu olsa taktırcam ama sorunlar kafa karıştırıyor.

10.000 km de LPG parasını çıkarırsın 1 yıl sonra kara geçmeye başlarsın. benim hesaplarıma göre.

Ben almış olduğum bayinin aracı olmasıyla ve kendi garanti vermesiyle uyum sorunu yaşatmayan Landirenzo marka taktırdım.

0.23 kuruş yakacağını iddia ediyorlar göreceğiz 0.30 bile olsa sorun değil benim için, çünkü maalesef araçlarımızın en büyük sorunu tüketim 8-9-10 litreler yakıyormuş özellikle şehir içinde.

• bir bayiide kaporası verilmiş ama satınalınmaktan vazgeçilmiş bir 1.4 Trax LT otomatik var ve isim yazdırmıştım.
    Bayii aradı ve bana aracı sundu.Hemen opsiyonladım. Eve geldim hanım rengi beğenmedi. tutturdu İnci beyazı yada
    koyu gri olan renk olsun diye. bulduğum araç kırmızı . beyaz yada gir opsiyonlamış ama gönlünde kırmızı Trax 1.4 LT otomatik olan ve
    haklarımızı takas etmek isteyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 12 Aralık 2013; 22:06:01 >
  • realgs bahsi geçen araçlar nerede hangi şehir/bayi de kırmızıyı düşünebilirim
  • siz ne renk / model opsiyonladınız
    Araç istanbulda
  • 1.4 AT sanroof siyah uygun olur mu?
  • bir arabada en sevmediğim renktir siyah.
    Aracı muhtemelen almayacağım. Yarın öğleden sonra size PM atar , aracı devrederim. Bayii detayı vs. veririm.
    bana kısmet olmazsa ki öyle gözüküyor ,size kısmet olsun.
  • realgs kullanıcısına yanıt
    @realgs acil Pm...
  • @realgs ilginiz için teşekkür ederim. gerekli bilgileri verirseniz ben irtibata geçerim tekrar teşekkürler..
  • PM attım #Acelika
  • Sevgili Acelika,
    İrtibata geçtin mi firma ile .PMden sana gerekli bilgiyi geçmiştim.
    İsmini PMden bildirirsen , Bayiiye hakkımı sana devrettiğimi bildireyim.
  • Trax ı sipariş verdim bekliyorum. Gelirse hoş geldi. Gelmezse de üzülmem.B planım var. Ekte resmi var.
     Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Trax ı sipariş verdim bekliyorum. Gelirse hoş geldi. Gelmezse de üzülmem.B planım var. Ekte resmi var.
     Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler

Hangisi olursa olsun, Hayırlısı olsun.
    teşekkür ederim pm attım.
  • 1- mehmet05 - Trax 1.4 -140 HP AT LT + Sunroof - İnci Beyaz - 52.000 TL Teslimat bilgisi bekleniyor.
    2- lkee26 - Cruze Sport 1.6 - Sunroof - Saten gri - 12.12.2013
    3- sanson - Trax 1.4 -140 HP AT LT - İnci Beyaz - Teslimat bilgisi bekleniyor.
    4- texmo - Trax 1,4 140 HP AT LT + Sunroof - İnci Beyaz , Teslimat bilgisi bekleniyor.
    5- aaykun - Aveo Dizel LT 75 HP Beyaz
    6- alpmax - Trax 1.4 -140 hp AT LT
    7- Avron - Trax 1.6 LT Sunroof kırmızı 46.800 TL - Aracın geliş bilgisi henuz belli değil
    8- Ultimo82 - Cruze 1.6 LT Beyaz - 35.400 TL - Teslimat 10.12.2013
    9- emrdmr1 - Cruze 1.6 LT Sedan- 34.750 TL
    10-racerant - Cruze Sedan 1.4 140 LTZ MT - 42.000 TL
    11-discrepancy - Cruze Sport 1.6 HB Otomatik - 37.000 TL
    12-onur_emu - Cruze HB 1.6 Sport Beyaz + Landirenzo LPG : 38.200 TL - Teslimat 13.12 2013 Cuma
    13-??????????

Listeyi güncelleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 13 Aralık 2013; 21:25:31 >
  • #Acelika sanırım beim almaktan vazgeçtiğim kırmızı Trax'i almayacak. Forumdaşa gitmesini tercih ederim.
    Haramidere erdemirde kırmızı Trax'i 1.4 Lt otomatik var, 52 bin TL diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

#Acelika sanırım beim almaktan vazgeçtiğim kırmızı Trax'i almayacak. Forumdaşa gitmesini tercih ederim.
    Haramidere erdemirde kırmızı Trax'i 1.4 Lt otomatik var, 52 bin TL diyor.

Haramideredeki sunrooflu olani mi diyorsunuz ? Bana 53600'den daha düşüğe vermediler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    alacak kişiye hayırlı olsun ben indirim için zorlamadım. ciddi düşünenler bunu değerlendirebilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.