Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35.400 Cruze 1.6 LT Beyaz..Teslimat yarın İnşallah.
  • 20 Aralık gibi bayiye gelebilir araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimo82

35.400 Cruze 1.6 LT Beyaz..Teslimat yarın İnşallah.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

20 Aralık gibi bayiye gelebilir araçlar.

Banada verilelen bilgi bu.ilginç olan Kore'den gemi geliyor yoldayken bayiler araç rezerv ediyor,yada edemiyor.vw de adam bilg bakıyor Almanya'daki imalatı görüp araç satıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende spark almak istiyorum bakalim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ana konudan buraya yönlendirildim, Trax 1.4 Otm + metalik renk + sunroof için net bilgi alabilen var mı acaba? ( Kırmızı-Turuncu-Mavi-Kahverengi ).Bu renklerin hepsi olur, tercihen mavi istiyorum.Eğer bilgi alabilen olursa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.Bu ara müsait değilim birebir konuşmak için bayiilere gidemiyorum.
  • 1.6 LT sedan cruze 34750 ye aldım.Bayideki son araçtı.Bunun içine boya ve koltuk koruma trafik sigortası tescil ve ocak mtv si dahil.900 tl de kasko çıkardılar.Araç my13,5 aynalarda sinyal mevcut.

Şuan ikinci el olarak 37den başlıyor araç.Ben sanıldığı kadar değer kaybının olacağını düşünmüyorum bu aracın o yüzden almamda etkili oldu.Bu fiyata b sınıf boş benzinli araçları veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdmr1 -- 10 Aralık 2013; 0:16:29 >
  • Cruze alanlar 1.4 140 lıkları muhakkak değerlendirsin derim. Hem çok iyi kaçıyor hemde 1.6 ya göre düşük tüketimi var. Motor malum tüm Opel grubunuda kullanılan sorunsuz 1.4 Turbo motor.

Bence 1.6 lara bu saatten sonra bulaşmamak lazım. Bayilerde hep 1.6 lar kalmış. 1.4 140 lıklar tükenmiş hemen.

42.000 TL ye gelecek olan Cruze Sedan LTZ 1.4 140 lık manueli bekliyorum ben. Haftaya Türkiyede olacak araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 9 Aralık 2013; 23:58:10 >
  • Yarın kredi işini halledebilirsem 100 tl kapora verilmiş 1.6 Cruze Sport Hb Otomatiği ocak teslim alacağım. Araç bayide ama ocak teslim alacağım mtv fazladan ödememek için.
    Ben 37000 e aldım fakat benim ki My13 yani aynalarda sinyal ve istetme(yedek lastik) yok. Fiyata trafki sigorta dahil.
    Bende proforma fatura tarzında sipariş formu düzenlendi ve formda 1000 tlden fazla plaka masrafı var, sizde de öylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

20 Aralık gibi bayiye gelebilir araçlar.

Banada verilelen bilgi bu.ilginç olan Kore'den gemi geliyor yoldayken bayiler araç rezerv ediyor,yada edemiyor.vw de adam bilg bakıyor Almanya'daki imalatı görüp araç satıyor.

Bilgiler örtüşüyor. 12 aralıkta gemi geliyor. Araçlar Gebzeye iniyor. 5-6 gün gümrükleme sürse, 4-5 günde bayilere sevkiyat sürse, 20 aralık gibi bayiler teslimata başlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Arkadaşlar ana konudan buraya yönlendirildim, Trax 1.4 Otm + metalik renk + sunroof için net bilgi alabilen var mı acaba? ( Kırmızı-Turuncu-Mavi-Kahverengi ).Bu renklerin hepsi olur, tercihen mavi istiyorum.Eğer bilgi alabilen olursa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.Bu ara müsait değilim birebir konuşmak için bayiilere gidemiyorum.

İstanbul Maroto'da 1 adet 1.4 140 LT AT Sunroof otomatik kahverengi mevcut. Aynı aracın 1 adet kırmızı rengi mevcut. Sabah erkenden görüşün bence... Sadece 2 araba gelmiş onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 10 Aralık 2013; 0:09:15 >
  • Trax 1.4 otomatiklerde 215 55 18 continental lastik geliyor. Malum önümüz kış.
    Kış lastiğinin faydalarını saymaya gerek yok. Kış lastiği için hangi ölçü öneriliyor bilgisi olan varmı ?
    Ben insigniada Kumho kullanıyorum, çok memnunum tavsiye ederim. Kumho ve Nokian marka kış lastiği almak isteyen arkadaşlar ile beraber hareket edebilirim. Ankarada Kumho satan bir firmadan hesaplı fiyat alabilirim.
    Uygun fiyatlarlı alımlarda toplu hareket etmek isteyenler bir adım öne çıksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 10 Aralık 2013; 0:30:59 >
  • Günaydın, Az önce aracın siparişini vermiş olduğum bayii aradı Türkiye'ye gelen Trax 1.4 lt at sunrofflu olacak bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 10 Aralık 2013; 9:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Günaydın, Az önce aracın siparişini vermiş olduğum bayii aradı Türkiye'ye gelen Trax 1.4 lt at sunrofflu olacak bilgilerinize

ne kadara anlaştınız hocam ?
  • Liste artmaya devam ediyor...
    1- mehmet05 - Trax 1.4 -140 HP AT LT + Sunroof olabilir? - İnci Beyaz - Teslimat bilgisi bekleniyor.
    2- lkee26 - Cruze Sport 1.6 - Sunroof - Saten gri - 12.12.2013
    3- sanson - Trax 1.4 -140 HP AT LT - İnci Beyaz - Teslimat bilgisi bekleniyor.
    4- texmo - Trax 1,4 140 HP AT LT + Sunroof - İnci Beyaz , Teslimat bilgisi bekleniyor.
    5- aaykun - Aveo Dizel LT 75 HP Beyaz
    6- alpmax - Trax 1.4 -140 hp AT LT
    7- Avron - Trax 1.6 LT Sunroof kırmızı 46.800 TL - Aracın geliş bilgisi henuz belli değil
    8- Ultimo82 - Cruze 1.6 LT Beyaz - 35.400 TL - Teslimat 10.12.2013
    9- emrdmr1 - Cruze 1.6 LT Sedan- 34.750 TL
    10-racerant - Cruze Sedan 1.4 140 LTZ MT - 42.000 TL
    11-discrepancy - Cruze Sport 1.6 HB Otomatik - 37.000 TL
    12-??????????
    13-??????????
  • Az önce bayi ile görüştüm araca sunroff da eklendi, trax'lar yoldaymış gerekli evrakları hazırlamam istendi, araç gelince bayiye çekeceğini söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 10 Aralık 2013; 13:52:20 >
  • 2 adet cruze ltz at + sunroof için fiyat bekliyorum şuan. Allah hayırlıysa nasip etsin.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun istediğiniz rakamlar gelir umarım
  • Gelen Trax'lerin büyük çoğunluğu sunroof'lu. Bizim bayi inci beyaz arıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 10 Aralık 2013; 12:57:18 >
  • ortalık duruldu. heyecen bitti galiba. araçlar nasipse en geç 20 aralıkta teslim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.