Şimdi Ara

Aralık ayında ödemesini yaptığım araç için ÖTV Zammından etkilenir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ne_densiz

Arkadaşımız Banner'ın başına gelen şu an benimde başımda arkadaşlar. Kars'ta ikamet ediyorum ancak İstanbul'da bir bayiiden ford focus style için 2013 aralık ayında anlaştık. 19.12.2013'te 1000 TL kaparo havalesi yaptım. Geri kalan ücretide 30.12.2013 tarihinde gönderdim. Kaparoyu gönderdiğimde "araç şu an için elimizde yok, sipariş verdik, yolda, gelecek" dediler. Araç 2013 yılı itibari ile yurda giriş yapmamış. Sonuç itibari ile bugün satış temsilcisi beyefendi beni arayıp %5'lik ÖTV farkının bana yansıtılacağını söyledi. Sebep olarakta aracın gümrükteki yoğunluk sebebiyle 2013 yılı itibariyle faturalanamadığını gösterdiler. Bir müşteri olarak istenen ücreti verdiğim takdirde üzerime düşen görevimi yerine getirmiş olmuyor muyum? Ben ücreti ödedikten sonra aracın bulunup bulunmaması, gelip gelmemesi onların sorunu değil mi?

Bence verme. İyice araştır bu konuyu. Sonuçta bizler Aralık ayında ödemesini yapıp aracı aldık. Fatura kesilmemesi, aracın geç gelmesi bizim problemimiz değil.

• :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    ''Ben'' Opel Astra aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

''Ben'' Opel Astra aldım

Hayırlı olsun. Ben de heyecanla bekliyorum. Ne zaman geleceğine dair bilgi verdiler mi?
  • Kardes sen 30unda parayi tastamam odediysen sana ait arac da belliyse ki gemiye yuklendigine gore belli, 30unda faturayi kesselermis. Parayi cebine koyan faturasini keser. Faturayi gec kestikleri icin boyle bir artis sizi etkilememeli. Vergi dairesine sikayet edeceginizi soyleyin. Para alip fatura kesmemek vergi sucudur. Ki elinizde imzali sozlesme oldugunu da varsayarsak kozlar sizin elinizde. Firmayi bu sekilde tehtid edin. Hala zammi yansitmaya calisiyorlarsa vergi dairesine sikayet edin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.