Şimdi Ara

Aram'ın hero seçmeli versiyonu da ayrıca olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açıkçası lolde artık sadece aram oynuyorum, şu aramın hero seçilebilen versiyonunu da yapsanız baya tutar. Geçen mundo geldi mesela, tam oynayacağım, biri çıktı... Mundo gitti. Benim oynama hevesim de gitti, ben de quit attım. Hero seçebilsek böyle mi olur? Evet ilk başlarda herkes belli heroları seçer ama bu kontrol edilebilir. Kim aramda voli, shen, xin zhao oynamak ister? Veya böyle kalas gibi heroları? Ben luci ap, nasus ap gibi şeyler oynamak istiyorum. Sırf bunları oynamak için arama giriyorum. Ya böyle bir şey yapın ya da ben daha oynamayacağım açıkçası. Ayrı bir mod olarak çıkartın işte, çok mu zor?

• Hocam ben de aram oynuyorum genel de dediğiniz de haklısınız ama özel oyunlar da seçilebiliyor şampiyonlar özel aram oynayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyon seçme zımbırtısı gelirse aram'ın hiç bir anlamı kalmaz. Belli şampiyonlar etrafında döner oyun.

Dediklerine de katılıyorum, senna çıktığından beri aramda onu oynamak istiyorum ve hala gelmedi Geldiği bir kaç oyunda da birileri çıktı.
    Bazıları sırf aram için bir kaç hesap açıyor. Şampiyonu beğenmezlerse hesaptan çıkıp diğer hesaba giriyor.

Birileri çıksa da, atılan zarlar ve gösterilen son şampiyon aynı kalmalı herkesde diye düşünüyorum. En azından bir sonraki oyunda o şampiyonu oynayacağını bilirsin.

Kötü şampiyon gelip de başka hesaplarda oynayanlar da, eninde sonunda o gelen kötü şampiyonla oynamak zorunda kalacakları için, bir yerden sonra hesap değiştirmeyi de bırakırlar.
  • yıllardır sadece aram oynuyorum gereksiz olur bence, zevki kalmaz öyle herkes aynı heroları oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

yıllardır sadece aram oynuyorum gereksiz olur bence, zevki kalmaz öyle herkes aynı heroları oynar.
    Ekstra mod diye sey ettim. Farklılık olsun maksat. Aram haritasının hızlı olması olayı güzel. Bir şeyleri daha iyi deniyorsun ve egleniyorsun. Bir ara dominion vardı mesela, ne güzeldi değil mi? Ahh ahh. Niye sildiler onu ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.