Şimdi Ara

ARAM, LOL'den emeklilik modu mu? LoL sohbet köşesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide davet etsene knk dh kulubune , nick MMDarui

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Templar.

biz atıyoruz dh kulübe gel istersen

Olm DHnin demirbaşı olan beni niye almıyonuz lan kulübe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARAM daha kısa sürüyor ve daha eğlenceli bende bu aralar sadece aram oynuyorum. bi de şampiyon kısıtlama gelse çok iyi olacak kata teemo lux soğutuyor hep karşı takıma geliyor
    inş emekliliktir bırakmak istiyorum şu oyunu vakit kaybında başka bi şey değil rahatlatmıyor sinir hastası ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 9 Ağustos 2016; 3:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARAM olmasa LOL un cilesi cekilmez. Baktin yenilgiler basladi, lig dusun hatta kotusu bile olabilir ama 1-2 ARAM atinca ne sinir kalir ne de stress
  • Dün 3 ranked oynadıktan sonra Aram girince rahatlarım dedim ama ancak 3. Aramda kendime geldim, o nasıl bir geceydi :S en iyisi kitap okumak sanırım, gerilince ara verip uyuyana kadar kitap okumak (:

Daveti reddetmiştim temp :S düşünemedim tekrar ekler misiniz?

• Benimde aramda 1000i aşkın oyunum var en azından kaybedince sinirlenmiyorum eğleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

ARAM olmasa LOL un cilesi cekilmez. Baktin yenilgiler basladi, lig dusun hatta kotusu bile olabilir ama 1-2 ARAM atinca ne sinir kalir ne de stress

ARAM lol ün el freni yani
  • Aramda bugün iki tane maç atayım dedim bu kadar dengesiz şampiyonları vermesin

İlk maçta zed lb ahri geldi adamları yakalamıyoruz

İkinci maçta karşıya malp-yasuo geldi kombo yapa yapa kestiler zaten

rito daha çok off-meta şampiyonları seçse daha iyi olabilir bence aram
  • Debriyaj diyelim daha dogru olur :)
  • MiraiPinhan kullanıcısına yanıt
    Selamlar , ayni sekilde loldeki hero larin artik surekli Lcs de bile ayni olmasindan oturu Aram 'da oynar oldum zaman buldukca.Calisan kisileriz, Tryhard lig kasmaktansa oyundan eglenmeye bakilmali. Eklerseniz oynariz. Nick.Maestrorat

• 3500'ün üzerinde oyun oynamışlığım var. Oyuna hızlı başlanması ve direk takım savaşı pozisyonunda olması nedeniyle seviyorum. Zaten dereceli falan da oynamıyorum. Çünkü adam akıllı bir oyun oynayabilmek için çok fazla vakit geçirmek gerekiyor. Bir arkadaş grubu olmadığı sürece dereceli oyunların zevkli olması güç.
  • Beyler bugün aram günü gelen var mı? Lnfinity Edge, ekleyin oynayalım, saçma sapan oyunlar dönüyor :D gelin skype vent filan açalım saçmalayalım
  • Hortlatmış gibi oldum ama yeni konu açmak istemedim.

Sadece ve sadece aram oynamak isteyenler eklesin, 20 yaş üzeri olursa sevinirim. Skype vs. muhabbete gelemem;
    so sad always
  • konu yeni daha ya ne hortu =) beni ekleyen senmişsin ben de bakıyorum en son 2 ay önce girmiş neden ekliyor ki diye reddediyorum oyuna giriyor şimdi çıkınca eklerim seni
  • Açıkçası bende sihirdar vadisine girmek istemediğimden son 1-1.5 yıldır aram atıyorum sadece günün bonusunu bile orada almaya çalışıyorum çünkü vadiye her girdiğimde küfür kıyamet kopuyor ve aynı champleri görmek sıkıcı geliyor.

Ama yakındığım bir konu var ip çok az geliyor oynadığın süre ile verilen ip hiçbir şekilde uyumlu değil 20-25 dk lık oyun için 55-60 ip geliyor ki bu oldukça saçma

Galibiyet'de 100'ün üstünde Bozgun da ise en azından 70-80 yapsalar iyi olur.
  • ARAM kesinlikle rahatlatıcı bir mod.Çoğu kişide bu amaçla oynuyor sanırım.Gerçekten dertsiz tasasız bir oyun geçiriyorum genelde.Arada oluyo tabi AFK'sı ne bileyim rager,flamer ı ama bir ranked kadar saç baş yoldurtmuyor.İlk sezonumda ARAM'a boş gözüyle bakardım bu sezon daha çok oynadığımı söyleyebilirim hatta smurf hesap kasarken ücretsiz şampiyonları denemek için de fırsat oluyor.ARAM için dereceli gelse ne güzel olur be :D
  • Kesinlikle öyle, 3 yıl oynadım oyunu ve hala oynuyorum, oynuyorum da sor bakalım şu yıl boyunca kaç kere Vadi'de oynamışımdır? 15'i geçtiğini sanmıyorum, uzun sürmesi mi dersin, bilerek besleyenler mi dersin, bıktırdılar ya eski zevki alamıyorum oyundan. Atıyorum bir Aram, maksimum 20 dakika, çıkıyorum sonra. Böyle işte.
  • aram severlerim rastgele gelen heroları görünce çıkan çıkmayan arkadaşlara şimdiden SA ♥ pcnin kafa kıyak olmasa şimdi lole girer aram atardık sizle eklemek isteyen varsa nick MaryseOuellet oyunda girebilirsem oyun atarız benimde 1 k win vardır sanırım vadiyi eskiden severdim şimdi o kadar sevmiyorum aram candır :D 5 vs 5 all mid first blood omg
  • hocam aram keyifli oluyordu bazen idiotlar geliyor takımına ozaman aram gibi bir modda bile insanı çileden çıkarıyorlar
  • Rankedda niye geriliyorsunuz ki tek farkı bi yükselme sistemi var, ciddi olan ne anlamadım o da oyun o da oyun sonuçta.

Meta solo q(artık dynamic) için geçerli değildir. Sadece biraz daha güçlü şampiyonlar vardır onları izleyip alırsan biraz avantajlı olabilirsin. Onun dışında da meta diye bir şey yok kim şampiyona daha çok hakim, kimin mekanikleri daha iyi, tek olay bu(dynamic q da). Tr challenger a kadar tüm liglerde geçerli bu.

Oyundan keyif almaya bakın nasıl eğleniyorsanız öyle oynayın. Mekanik olarak da kendinizi geliştirin hatalardan ders çıkarın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.