Şimdi Ara

ARAM, LOL'den emeklilik modu mu? LoL sohbet köşesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Dereceli sistemde sıkıntı yok, normal oynuyoruz zaten ama, mesela ben kennen'e hakimim diyelim, ben kenneni seçtiğimde, yorumlar; çöp hero, ne yapıyorsun sen v.s'ler havada uçuşuyor oyundan çıkan falan oluyor, onu kastediyorum, normal de girdiğinde farketmiyor, geren kısmı metaya takılan milletle oynamak. aram o yüzden güzel...
  • Şu an oyunu bıraktım ama oyunu bırakmadan önce sürekli olarak ARAM atıyordum. ARAM'ın kısa sürmesi, haritanın dar olması ve satın alıp oynamadığın şampiyonları oynamanı sağlaması yönünden çok iyi. ARAM atanların geneli kazanmak için değil eğlenmek için ARAM atıyor. Bu yüzden kimse kimseye küfür etmiyor yada karışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everett

Ben de arkadaşlarıma nazaran oyunlarda ciddiyete gelemiyorum. Toplasan 100 dereceli maçım falan vardır. Sevmiyorum kasılıyorum. Olay kazanıp kaybetmekten farklı boş yere geriyor. Bundan dolayı sürekli normal ve aram atıyorum.

Aram eğlencesi çok başka oluyor gerçekten, üst üste aynı şampiyonlar gelmedikçe zar atmıyorum. Farklılık güzel oluyor. Karşıma yasuo, zed gelecek veya takımım pickleyip eziyet edecek derdi olmuyor. Herkes ne verdiyse hücum ediyor. Hele ki uzadıkça oradan oraya koşuşturmaca falan aşırı keyif verici.

Ben genelde zed yasuo ve rengar banlatmaya çalışıyorum. Hele de adc oynuyorsam. Hem takımım almasın, hem de zed ve rengar dan koruyamıyorlar. Birazcık kasılsa kafa ağrıtıyor.

Metadan nefret ediyorum. Belirli şampiyonlara bel bağlamak sıkıcı geliyor. Kayle, Udyr ve Noc gibi pek oynanmayan şampiyonları oynama isteğim arkadaşım tarafından garipseniyor. Oyunu daha çok amaç uğruna yükselmek için oynamaktansa eğlenmek istiyorum. Meta ise tam anlamıyla zıttı.

Ulan tamamen aynı durumdayım 😀 5 sene oldu oyuna başlayalı kaç sezondur ödül için 10 maçı atıp bırakıyorum. Bebeler normal gamede bakıyor gold V noob yazıyorlar o yüzden 10 maç bile atmayacağım artık. Skinler çöp.

• Ranked oyunlarını kenara koyarsak

Dandik modlar oynamak istemiyorum (urf ve all for one'ı dışarıda bırakıyorum)
    Ayrıca normal girip carry laneleri spamlayıp full ad comp her oyun zed, yasuo, vayne, lucian picklenmesini;support kalınca dandik support oynayan adamları istemiyorum.

Normal game draft trde yarim saatte buluyor westte bile eskiden (s3,s4) birkac dakikada bulurken su an tahmini süre 7 dk gördüm bir kere o zamandan beri denemiyorum.

• ranked harici hersey çöptür. arada bir gelen urf doom bots haric

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Urf bir türlü gelemiyor, Nisandaaaaan Nisana veriyorlar sanırım millete gazı, bir de doom bot görmek nasip olmadı, bir de PBE hesabı alamıyoruz değil mi bilgisi olan var mı? araştırdım ama, diğer serverlar üzerinden var, onunda şartlarına uymuyorum karakterim TR de olduğundan,

Bu arada güzel bir hepimiz1imiz hafta sonuydu :D ip boostta vardı sanırım bir sürü birikmiş.
  • Oyunu bıraktım fakat haftada 1-2 aram giriyorum flamerlar o kadar fazla iken sihirdar vadisi oynayasım gelmiyor.

• Ashe, MFortune, Jhin support.. Darius, Leona, Braum jungle oynayan biriyim. sk sk flame yesemde bence gayet eğlenceli oluyor.
  • benim aram maçım daha dün 41 dk 35 sn sürdü çok keyifliydi 19-11-57 skorum vardı kda 6,9 idi maç skoru 107-87

ARAM, LOL'den emeklilik modu mu? LoL sohbet köşesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratpasa007

benim aram maçım daha dün 41 dk 35 sn sürdü çok keyifliydi 19-11-57 skorum vardı kda 6,9 idi maç skoru 107-87

allahım buildlere bak, korku filmi gibi...

• Aram bence sihirdardan çok daha zevkli. Sihirdar flamerlardan oynanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.