Şimdi Ara

ARAM, LOL'den emeklilik modu mu? LoL sohbet köşesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yazıyo aşşada lol beklerken okursun belki :D yok diyosan özet; sohbet işte özeti yok, ee sen naptın ya?

Merhaba arkadaşlar, bu id ile pek girmem fakat bununla devam edeceğim, oyundaki adım Lnfinty Edge, (L) harfini küçük yazdığım için lnfinity Edge diye okunuyor... Konuyu sohbet amaçlı, bir nebze bilgi paylaşımlı, saçmalamalı, kimi için trollemeli bir konu olsun diye açtım.

Ahri ilk çıktığında başladım sanırım oyuna, öyle hatırlıyorum, sonra 2 sene kadar ara verip geri döndüm ve sürekli ARAM modu oynamaya başladım, ilk dönem TR serveri yoktu ama sonraki başladığımda yeni yakın zamanda arkadaşlar için TR'ye geçmek durumunda kaldım, başlık konusu biraz da bu; Uzun süre 5v5 normal attık bir dönem yaklaşık 1000 oyun, skype-ventrilo aracılığı ile sadece eğlencesine 20 yaşlarını geçmiş insanlar olarak iş stresi atmak amacıyla oynadık, sonra dağıldık nedensizce, döndüğümde ARAM başlamamın sebebi de, metanın feci derecede dayatıldığını, sup alıyorsan illaki sup yapabileceğin 10 tane herodan başka hero seçeni dövdüklerini gördüm, 100 küsür şampiyondan sadece 3-5 ile oyun oynanmaya zorlandığını o eğlence tadının kalmadığını gördüm, ARAM'ı bu yüzden seçtim, ama bir süre sonra onda da roll olayının tuzaklı olduğunu ve yine hep aynı heroların gelmesi de baymaya başladı...

Oyunun eğlencesinden sıkılınca sürekli ARAM girer oldum, arkadaş edinmeye çalıştım, oyunda eğlenmem gerekirken saçma sapan şeyler yüzünden sinir küpüne döndüm, başlarda çok küfür ettim, sonra muteleyerek oyuna devam etmeye alışmaya çalıştım,

ranked oynamam, öyle kasıntı oyunlara gelemiyorum ama iş arkadaşım için en azından eğleniriz mantığıyla ranked girmeye başladım, bronz banları ve pickleri sabit :D bi süre sonra çok monoton olmuıyor mu sizcede, garen, darius, blitz, yasuo, zed, bir de değişken banko var, bunlar hep ban, oyunda da malphite, fizz, master yi filan sabit, oyundan sıkılıp oyunu bırakmamak, bırakamamak da garip, 29 yaşındayım ben, çalışan adamım, düzenimiz kurulu da bu iş stresini atmak için en yapmak lazım bu oyunda? ne kadar sıkılsada bırakmak istemiyorum, ARAM mı devam etmeli ne yapmalı..

Siz ne yapıyorsunuz bronzda? pick ne alıyorsunuz, ne banlıyorsunuz, ya da normal mi atıyorsunuz, sizde mi illa şu metaya uyacaksın saçmalamayacaksın mı diyorsunuz? biz 4-5 sene önce alistar-blitz bot gidip güle güle oyun bitirirdik, yensek bile son saniye surr verip adamları neşelendirirdik, ne oldu böyle... böyle bir grup var mı hâla, eğlence amaçlayan?

• 2k aram maçım var. Aram candır.
  • ARAM çok eğlenceli bence de.
  • sihirdar vadisindeki normal oyun bile sinir ederken aramda bunu yaşamıyorum, o yüzden kafa dinlemek için aram giriyorum. arada dediysem de 1400 küsür galibiyet var... bence emeklilik degil de, lolün tatil kısmı
  • ben bronzda rank atarken herkese mute atıp ne oynamak istersem onu alıyorum

bu da cogunlukla urgot solo veya morgana jungle anlamına geliyor

zaten bronz hesap her halükarda tasıyabiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aram en zevkli maplerdenden heleki diğer 9 kişide arkadaşınsa
  • Ben de arkadaşlarıma nazaran oyunlarda ciddiyete gelemiyorum. Toplasan 100 dereceli maçım falan vardır. Sevmiyorum kasılıyorum. Olay kazanıp kaybetmekten farklı boş yere geriyor. Bundan dolayı sürekli normal ve aram atıyorum.

Aram eğlencesi çok başka oluyor gerçekten, üst üste aynı şampiyonlar gelmedikçe zar atmıyorum. Farklılık güzel oluyor. Karşıma yasuo, zed gelecek veya takımım pickleyip eziyet edecek derdi olmuyor. Herkes ne verdiyse hücum ediyor. Hele ki uzadıkça oradan oraya koşuşturmaca falan aşırı keyif verici.

Ben genelde zed yasuo ve rengar banlatmaya çalışıyorum. Hele de adc oynuyorsam. Hem takımım almasın, hem de zed ve rengar dan koruyamıyorlar. Birazcık kasılsa kafa ağrıtıyor.

Metadan nefret ediyorum. Belirli şampiyonlara bel bağlamak sıkıcı geliyor. Kayle, Udyr ve Noc gibi pek oynanmayan şampiyonları oynama isteğim arkadaşım tarafından garipseniyor. Oyunu daha çok amaç uğruna yükselmek için oynamaktansa eğlenmek istiyorum. Meta ise tam anlamıyla zıttı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oh 10 kişi bulup aram yapabiliyorsanız oda güzel, arkadaşsız veya gruba adam arayanlara kartvizitimi postalayabilirim benim de mutlu olmaya ihtiyacım var (: ama şu bronz işini nasıl hallediyorsunuz benim skorlara baktıysanız idare eder oynuyorum sanırım ama biz iki kişi bişeyler yapsakta taşıyamıyorum beceremiyorum...

Aram tatil modu ya emeklilikte aynı şey aynen katılıyorum, bizim arkadaşa oynatamıyorum çok aksiyon dönüyor diyor, kimin eli kimin skilinde belli değil diyor.. Aksiyona gelemiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARAM çok zevkli de genelde afk'sı çok oluyor . Çok nadirdir 5v5 biten maç .
  • Aynı duyguları paylaşıyoruz (: biz bronza bi maç taşırsak takımdan birisi gelip inv istiyor, alıp çok kasmana gerek yok eğlenmeye bak sadece yenilirsek oyunu bırakma diyoruz garip geliyor insanlara mutlu oluyor bizde mutlu oluyoruz.

• BENCE : loldeki tüm modlar çöp açık ve net , cdsız mod vs hepsi çöp hiçbiri normal oyundakı zevki vermıyor Aram mapını 1 kere arkadaş açtı random hero olarak varus gelmişti varusla içlerinden geçtim gram zevk almadım adama udyr gelmiş bende varus var :D mod coni sins ve alehsis teksas sımulator gibi ama kımın conı kımın alehsis olucagı random secılıyor.

şansa dayalı oyunları sevmıyorum bileğimle yok etmece varken şansı napayım overwatchtaki sudden death muhabbetınden competitive i bıraktım girmıyorum.
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Sins benzetmesi iyiydi (: urf, aram ve poro king benim için oldukça eğlenceli modlar, peki senin normal mod dışında şöyle olsaydı diyebileceğin bir mod var mı? Aslında güzel mod teklifleri varsa sohbet konusu güzel olabilir (;

• MiraiPinhan kullanıcısına yanıt
    Overwatchta suan olimpiyat oyunlari var suanki mod Lucioball rocket league gibi bi tarzi var yani gol atiyorsun lolde a modu amaç: adam oldurmek b modu amaç: adam oldurmek c modu amaç:adam oldurmek yani normal mapten bir farki yok olimpiyat modu ciksin khazix alalim oyun botu bi poppy olsun o moda ozel havada ziplama olsun poppy ultisi yiyip havada kha ile ziplayalim uzun atlama taliyah in şu yerden ziplatmasiyla bot taliyah olsun 3 adim atlama yapalim 3 kere taliyah ziplatsin en son kha ile ziplayalim poppy ile uzaga firlatma olsun zilean ile koşu yarisi olsun vadide 3 tur felan ama hecarim koşmasin atlarin eğlence icin yaristirilmasina karsiyim (sosyal mesaj) :)

• biz atıyoruz dh kulübe gel istersen
  • Olimpiyat için yapılan oyunlar daha zevkli olmaz mı peki? LoLde o tür bir mod tutmaz çünkü amaç adam öldürmek, dominion (hiç sevmem) biraz daha değişik, sırf olimpiyatlar için yapılmış oyunları oynamak daha çok zevk verir LoL o zevki veremez ki, alta şort üste kazak giymek gibi birşey olur (benzetmedeki kalitesizliğe gel)...

Dh kulübü mü, hiç bakmamıştım pc başına geçtiğimde bir bakayım (:

• Ben ekledim seni kabul et kulübe davet edeyim
  • Oyun beni yoruyor. Aram dahil, insanlara tahammülüm kalmadı galiba. Kimseye küfretmeyeceğim diyorum kendi kendime oyuna girerken ama bir bakıyorum dakika 10 da 3 kere ölmüş istemsiz flame yapıyorum.
  • ARAM'da çok eğlenceli.
    SR kadar çöp bir harita yok. Üzerine birde diğer haritaları kaldırıyorlar.
    SR itemlarını çek diğer haritalardan oda yok güzel itemları kaldırıp kendi çöp itemlarını eklediler diğer haritalara da.
    AFK görmüyorum ARAM'da.
  • İyi lan servis parasi vermezsin iste.

• DH kulübüne ben de katılmak isterim nick doktordan temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themono -- 8 Ağustos 2016; 22:22:27 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.