Şimdi Ara

Arama ekranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Lumia 720 kullanıcısıyım telefonumu ekran kırığı yüzünden servise yollamıştım tamir edilmiş dün elime ulaştı. Ama az önce arama yapmaya çalıştığımda bir sorunla karşılaştım. Numara girip aradığımda ya da rehberden herhangi bir kişiyi seçip aramaya tıkladığımda arama normal şekilde başlıyor ama görüşme esnasında hiçbir şekilde ekran ışığını açamıyorum. yani ekran görünmüyor. örneğin hoparlör açmak istesem ya da müşteri hizmetlerini aradığımda şunu tuşlayın vs dediğinde tuşların çıktığı ekran gelmiyor. Telefon üzerinde bulunan hangi tuşa basarsam basayım gelmedi. Görüşmeyi kendi isteğimle sonlandıramıyorum bile. Yani telefon çalışıyor ama ekran tamamen siyah. Bu daha önceden yoktu yani servisten geldikten sonra oldu ama servise gitmeden önceki verilerim hala duruyor. Nasıl düzeltebilirim bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• bence elinle sensörü kapatıyorsun....
  • selim6 kullanıcısına yanıt
    sersörle ilgili bir sorun vardır diye düşünüp elimde sensörü kapatmadığım halde elimden bıraktım ama yine de düzelmedi.
  • Ya elinle sensoru kapatıyorsun yada sensor pert :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresvet

sersörle ilgili bir sorun vardır diye düşünüp elimde sensörü kapatmadığım halde elimden bıraktım ama yine de düzelmedi.

Telefonu kulağına götürmeden ekran gözüküyor değil mi ?

• StealheX kullanıcısına yanıt
    ekran hiçbir şekilde görünmüyor. görüşme kapanana kadar hiçbir şekilde işlem yapamıyorum.
  • quote:

ekran hiçbir şekilde görünmüyor. görüşme kapanana kadar hiçbir şekilde işlem yapamıyorum.

Telefonu sıfırlamayı denediniz mi buda işe yaramazsa teknik servise başvurun fazla kurcalamayın kullanıcı hatası diyebilirler yoksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var.Bazen oluyor bazen olmuyor.Nedenini çözemedim.Takip
  • Sadece flaşı kullanan program denedim o da çalışmıyor. Sanırım tüm sensörlerde sorun var. Ayrıca önceden ön taraftaki sensör güneş ısığında falan belli olurdu diye hatırlıyorum (öyle hatırlıyorum diyorum çünkü telefonum bir aydan uzun süre serviste kaldı) ama artık ön kameradan başka hiçbir şey görünmüyor. Yeni ekran takılırken sensörleri kontrol etmeyi unutmuşlar sanırım. Yarın tekrar teknik servise.
  • quote:

Sadece flaşı kullanan program denedim o da çalışmıyor. Sanırım tüm sensörlerde sorun var. Ayrıca önceden ön taraftaki sensör güneş ısığında falan belli olurdu diye hatırlıyorum (öyle hatırlıyorum diyorum çünkü telefonum bir aydan uzun süre serviste kaldı) ama artık ön kameradan başka hiçbir şey görünmüyor. Yeni ekran takılırken sensörleri kontrol etmeyi unutmuşlar sanırım. Yarın tekrar teknik servise.

Hocam sorunu çözdüm.Ekran koruyucu sensörleri etkilemiş.Ekran koruyucu değiştirerek çözmeyi deneyin...
  • çok sağ olun ama ekran koruyucu dediğin ekran üzerindeki sticker ise onu söküp attım buna rağmen düzelmedi. Servise yolladım telefonu. Hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.