Şimdi Ara

Bios ekranı görüntüleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Yeni aldığım anakartın bios ekranı tam gözükmüyor. Bios ekranı açılıyor ama bios ekranının bir kısmı monitörde gösterilmiyor. Monitörüm sapa sağlam windows ekranında her hangi bir ekran sorunu yok ve tam olarak görüntü geliyor ki zaten de bios ekranında da monitörün görüntüleme alanında sorun yok ama biosun ekranı monitörde tam gözükmüyor. Örnek olarak şu resimdeki gibi gözüküyor.

Anakartımın modeli de aşağıdaki linktedir.
    http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A99X_EVO/#download

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden. -_-

• Merhaba,

Monitörünüz üzerin de auto adın da bir tuş olması lazım ona basıp deneme yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Monitörünüz üzerin de auto adın da bir tuş olması lazım ona basıp deneme yaptınız mı?

Monitör'de auto adında bir tuş yok ne yazıkki monitörümün modeli de samsung syncmaster 753s Aşağıdaki linkte görüntüsü de var. Resimdeki ben değilim bu arada. -_-

Edit: Ek olarak da monitörün kendi menu ayarlarını baya karıştırdım ama bios bir türlü düzelmiyor. -_- Sadece bios ekranında bu sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 15 Şubat 2013; 13:00:15 >

• Görüntüyü yay, ya da olduğu gibi göster tarzında 1-2 seçenek olması lazım. Oradan halledebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Görüntüyü yay, ya da olduğu gibi göster tarzında 1-2 seçenek olması lazım. Oradan halledebilirsin.

Görüntüyü yaydım. Büyülttüm küçülttüm. Ne ettiysem fayda etmedi. -_-

Sadece monitörün görüntüleme alanı büyülüp küçülüyor Bios ekranında netice alamıyorum.
  • Bios ekranında yapmalısın zaten. Monitör, çözünürlüğe özel kaydeder yapılan ayarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Bios ekranında yapmalısın zaten. Monitör, çözünürlüğe özel kaydeder yapılan ayarı.

Zaten bios ekranında yapıyorum bunları.

Bios ekranında netice alamıyorum derken biosun ekranı değişmiyor aynı kalıyor demek istedim. -_-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözüm önerisi olan kimse yok mu? -_-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.