android cihazlar da ( ben LG G2 kullanıyorum ) arama yaptığımız da eğer kişi resmi yoksa default olarak gelen boş resmi değiştirme şansımız var mı?. Örenk vermek gerekirse; ben arama yaptığımda veya arama geldiğinde siyah bir ekran ve sadece arayan veya aranan şahsın ismi & numarası gözüksün istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.
abi ben sırf tam ekran arayanın resmini göreyim diye akıllı telefon aldım be,sen ne diyosun
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
abi ben sırf tam ekran arayanın resmini göreyim diye akıllı telefon aldım be,sen ne diyosun
Benim sıkıntım kişi resminin tam ekran çıkması veya çıkmaması değil ki :) hani resim eklemediğin şahıslar oluyor da o zaman için boş bir insan figürü çıkıyorya işte onu sevmiyorum. Kişi resmi atamadıklarıma o figür çıkmasın,siyah düz ekran olsun, arama ekranı siyah olsun sadece ismi ve arayanın numarası gözüksün istiyorum. Sırf o figürü görmemek için uğraştım,resmi olanlara resim ekledim ki sinirim bozulmasın :)
quote:
Orijinalden alıntı: kartalkolik74
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
Benim sıkıntım kişi resminin tam ekran çıkması veya çıkmaması değil ki :) hani resim eklemediğin şahıslar oluyor da o zaman için boş bir insan figürü çıkıyorya işte onu sevmiyorum. Kişi resmi atamadıklarıma o figür çıkmasın,siyah düz ekran olsun, arama ekranı siyah olsun sadece ismi ve arayanın numarası gözüksün istiyorum. Sırf o figürü görmemek için uğraştım,resmi olanlara resim ekledim ki sinirim bozulmasın :)
bende resmi olmayan rehber şahsiyetlerine çiçek böcek manzara vs..resimleri atıyorum şükela oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme