Uygun bir konu başlığı aradım ama bulamadım. Forum sitesi ile ilgili öneri/şikayetler için bir başlık açarsanız iyi olur herhalde. Ben de burayı uygun gördüm buraya yazıyorum: Site içinde Arama için koyduğunuz link saçmalıyor.. ne ararsan ara hiçbirşey bulamıyor. yani forumda çok sık geçen kelimeleri yazıp denedim yine de bulamıyor. ya kullanmasını bilmiyoruz ya da doğru çalışmıyoır. kullanmasını da bilmiyorsak arama kriterleri ile ilgili bi açıklama yapsanız iyi olurdu. ne işe yaradığını anlamadığım seçenekler var. bi gözatarsanız sevinirim.
arkadaşım site yetkilileri ilgilenmiyor ben 3 defa yazdım.Arkadaş yapacağız, yapıyoruz, uğraşıyoruz bile demiyorlar .Site yetkililerine duyurulur
Hakikaten ya bu arama modu 0 bu forumda .Rica ediyoruz............İlgileniverin
surekli arizali....islevliligini yitiriyor site
bu forumun sahibi ilgileneni moderatorü admini vs. i yok mu kardeşim..arama forumlardaki en önemli ve esas unsurdur yaw.. arama çalışmıyorsa forumda ne düzen kalır ne sistem..şununla ilgilenen biri çıksa ! bi kere forum sitesi ile ilgili öneri ve şikayetlerin olduğu bi topic olmalı!..
arama moturunun çalışmaması yüzünden forumlar çöplüğe döndü. bir an önce adminlerin bu işi halletmesi lazım.