Şimdi Ara

arama tuşunu hiç kullanmayan bir tek ben miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sağ altta bastığımız yandex Google vs,açan tuşu hiç,kullanmadığımı fark ettim.ilk zamanlar hep yanlışlıkla dokunurdum yandex açılırdı artık yanlışlıkla bile dokunmuyorum bence çok gereksiz bir tuş sizce de öyle değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kullanıyorum, mail olarak yandex kullandığım için rahat oluyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kullanıyorum internette ana sayfaya dönmek için gayet pratik oluyor...

• ben google a ayarladım, internete gireceğim ya da bişeyi arayacağım zaman hep onu kullanıyorum çok hızlı şekilde erişim sağlıyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

ben google a ayarladım, internete gireceğim ya da bişeyi arayacağım zaman hep onu kullanıyorum çok hızlı şekilde erişim sağlıyor bence

Onu nasıl yaptınız

• Hep kullanıyorum ana sayfa Google dı tekrar yandexe geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

quote:

ben google a ayarladım, internete gireceğim ya da bişeyi arayacağım zaman hep onu kullanıyorum çok hızlı şekilde erişim sağlıyor bence

Onu nasıl yaptınız

tarayıcı açıkken sağ alttaki üç nokta --> ayarlar --> ileri düzey ayarlar --> varsayılan arama sağlayıcısından google ı seçtim, sık kullanılanlara da en çok kullandığım 3-5 siteyi attım gayet kullanışlı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nadiren yanlış basmalarımdışında kolaylık olarak işimi görüyor tek tuşda arama sayfası açıyorum
  • Bence işlevsel değil ama çok sık kullanırım.Anasayfadan ie ye girmek biraz uzun oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

quote:

Onu nasıl yaptınız

tarayıcı açıkken sağ alttaki üç nokta --> ayarlar --> ileri düzey ayarlar --> varsayılan arama sağlayıcısından google ı seçtim, sık kullanılanlara da en çok kullandığım 3-5 siteyi attım gayet kullanışlı oldu

Ben de Google yok da orda ondan sordum:(

• Ben nerdeyse hiç kullanmıyorum o tuşun görevini değiştirme ayarı olsaydı keşke

• Ben IE açmak için kullanıyordum sonra IE'de gezinirken yanlışlıkla tıklıyorum diye Bing'e çevirdim.
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    bing e çevirince açmıyormu mesela film izlerken yanlışlıkla o tuşa tıklıyorum film kapanıyor google açılıyor çok sinir bozucu
  • Dil+Bölge ayarlarından en altta ki Arama ve Tarayıcı dilini İngilizce (Amerikan) yaparsan o tuş mobil Bing'e dönüyor. Dönmesi lazım. Dönmezse Ayarlar'dan bing'i seç, sonra tekrar Google yap. IE'de açmıyor. Ama yanlışlıkla tıklarsan film başa sarabilir yine. :)
  • ben de ekranda kutucuk falan kullanmıyorum direkt basıyorum o tuşa açıyorum google'ı
  • yazdıklarınıza göre çokda gereksiz değilmiş
  • dnzm23 kullanıcısına yanıt
    Ben onun yerine google chrome'u kaydettim her zaman ordan giriyorum.Gayette kullanışlı.
  • En önemli tuş o bence. X tuşu daha yokken çok işe yaradı. Sitelerde dolaşırken hızlı çıkmaya yarıyor. Ona bas ve geri tuşuna bas çık. Şimdi x ya basıyorum gdr3 ile geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.