Bildirim
arama tuşunu hiç kullanmayan bir tek ben miyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben kullanıyorum, mail olarak yandex kullandığım için rahat oluyor bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kullanıyorum internette ana sayfaya dönmek için gayet pratik oluyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben google a ayarladım, internete gireceğim ya da bişeyi arayacağım zaman hep onu kullanıyorum çok hızlı şekilde erişim sağlıyor bence -
quote:
Orijinalden alıntı: bangez
ben google a ayarladım, internete gireceğim ya da bişeyi arayacağım zaman hep onu kullanıyorum çok hızlı şekilde erişim sağlıyor bence
Onu nasıl yaptınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep kullanıyorum ana sayfa Google dı tekrar yandexe geçtim
quote:
Orijinalden alıntı: Simple Man
quote:
ben google a ayarladım, internete gireceğim ya da bişeyi arayacağım zaman hep onu kullanıyorum çok hızlı şekilde erişim sağlıyor bence
Onu nasıl yaptınız
tarayıcı açıkken sağ alttaki üç nokta --> ayarlar --> ileri düzey ayarlar --> varsayılan arama sağlayıcısından google ı seçtim, sık kullanılanlara da en çok kullandığım 3-5 siteyi attım gayet kullanışlı oldu -
Nadiren yanlış basmalarımdışında kolaylık olarak işimi görüyor tek tuşda arama sayfası açıyorum -
Bence işlevsel değil ama çok sık kullanırım.Anasayfadan ie ye girmek biraz uzun oluyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Simple Man
quote:
Onu nasıl yaptınız
tarayıcı açıkken sağ alttaki üç nokta --> ayarlar --> ileri düzey ayarlar --> varsayılan arama sağlayıcısından google ı seçtim, sık kullanılanlara da en çok kullandığım 3-5 siteyi attım gayet kullanışlı oldu
Ben de Google yok da orda ondan sordum:(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben nerdeyse hiç kullanmıyorum o tuşun görevini değiştirme ayarı olsaydı keşke
Ben IE açmak için kullanıyordum sonra IE'de gezinirken yanlışlıkla tıklıyorum diye Bing'e çevirdim. -
bing e çevirince açmıyormu mesela film izlerken yanlışlıkla o tuşa tıklıyorum film kapanıyor google açılıyor çok sinir bozucu -
Dil+Bölge ayarlarından en altta ki Arama ve Tarayıcı dilini İngilizce (Amerikan) yaparsan o tuş mobil Bing'e dönüyor. Dönmesi lazım. Dönmezse Ayarlar'dan bing'i seç, sonra tekrar Google yap. IE'de açmıyor. Ama yanlışlıkla tıklarsan film başa sarabilir yine. :) -
ben de ekranda kutucuk falan kullanmıyorum direkt basıyorum o tuşa açıyorum google'ı -
yazdıklarınıza göre çokda gereksiz değilmiş -
Ben onun yerine google chrome'u kaydettim her zaman ordan giriyorum.Gayette kullanışlı. -
En önemli tuş o bence. X tuşu daha yokken çok işe yaradı. Sitelerde dolaşırken hızlı çıkmaya yarıyor. Ona bas ve geri tuşuna bas çık. Şimdi x ya basıyorum gdr3 ile geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X