Artık takımıma bu ikisini kasan geldiğinde direkt afk bırakıyorum, kimse sizin 4 kişi bıraktığınız oyunları taşımak için ek çaba sarfetmek zorunda değil. Minyon kadar vuran bu tipleri taşımak için ek çaba harcayacağıma hiç uğraşmam, oyun boyunca chatten ağlayıp support ashenin ne kadar çok stun attığını, aslında çok iş gördüğünü falan açıklamaya çalışmanıza gülmek daha keyif verici üstelik. |
Aramda support ashe ve AP MF
-
-
aramda değilde dereceli oyunlarda supp ashe oynuyorum. yenip yenmemek de zerre umrumda olmadığından yanımdaki ağladığında ya da saldığında hiç bir şey yazmayıp daha da çıldırtıyorum.
-
Annene sövmeleri neden hoşuna gidiyor qnq ?
-
daha pek sövebilen görmedim qnq. söveni de reportlayıp anaktar manaktar kazanıom. ayrıca köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. o yüzden tanımadığım 3. şahıs tipleri hiç sallamam.
-
hadi len ordan westte bile söverler, bu kadar kolpa sıkma bari lolden bahsediyoruz
-
ap kaisa bunların bir ileri versiyonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aram'da oynarken senden icazet mi alacak millet?
-
alacak, eğer almak istemiyorsa defolup 312312 single oyundan birini oynayabilir
-
oynayan kişide ALLAH gibi aim yoksa bu da çöp ama yine afk bırakıp salacak kadar değil en azından, latede şansı yaver falan gidip ADCyi vursa direkt 4 kişi bırakıyor adamları, tabi AD Kaisa bu kadar güçlüyken bunu oynayanın aklından şüphe ederim yine ama...
-
MF e rylai alanlar
-
AP MF oynayacak kadar düşmüş bi kere, gerisinde ne yaparsa yapsın şaşrmam
-
yukarda yazdığımın neyini anlamadın acaba? söveni de reportlayıp keyfime bakıyorum işte 1-2 hafta chat cezası yiyince zaten sövemez hale geliyor. oyun izin verdikten sonra sizin gibi elemanlara sadece raadına bakmak düşer.
-
şu ana kadar neredeyse her maç birilerinin anasına sövdüm ve 1 kere, evet 1 kere bile chat banı falan yemedim, cope harder
-
bana da sürekli şikayet ettiğiniz kişi ceza yedi diye mesaj geliyor. cope harder
-
Sen de yiyorsun o mesajları öyle mi hiç düşündün mü acaba neden tribunalden kimin ceza aldığını göstermeyen tek oyun LoL
valla benim için sıkıntı yok dediğim gibi itin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. ben oyunu keyfime göre istediğim gibi oynuyorum gerisi kasımpaşa.
-
Aynen senin de duan kabul olmamış anlaşılan xD
zoruna gitsin işte böyle.
çok şükür daha hiç dandik bir oyun için sinirlenip millete sövmedim. oyunda insanlara söverken adam yerine konmadığınızı bilin küçük kardeşlerim. anca çoluk çocuk birbirinize çökersiniz.
-
Foruma 2008de kaydolmuş biri ne kadar çocuk olabilir bebe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X