Şimdi Ara

aramızda AVUKAT varsa yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle avukat olan veya bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. ( avukatlık ücreti)

şirkete fazla mesaiden dolayı ihtar çekerek işten çıkarılmış bulunmaktayım. şirket başta alacaklarımla ilgili birşey söylemediği için bende avukata başvurdum vekalet verdim ve aramızda ücret sözleşmesi yaptık. dava sonucunda alacaklarımın %12si şeklinde anlaştık. şirket alacaklarımı yatıracağını söyledi ve zaten henüz bir yasal işlem yapmadık. şu ana kadar olayın bütün takibini ben yaptım avukat sadece sorularımı cevapladı. avukatın ekstra ypatığı bir şey yok. bu durumda

alacaklarım yattıktan sonra avukat bu %12 yi talep edebilir mi? amacım avukata para vermemek değil fakat işi ben yürüttüğüm için bu %12 i vermek istemiyorum.

bnim yorumum şu sözleşmede dava sonucunda kazanılan ücretin %12 si yazıyor. ortada bir dava olmadığı için bunu istemeyede hakkı yok sanırım. ama baştada dediğim gibi %12 değil hakettiğini vermek istiroyum sadece.

• benim babam hakim ama şuan işte gelince sorarım. ama anlaşma varsa %12 vereceksin sanırım.
  • dediğim gibi anlaşma dava sonucuna göre %12. sorarsan çok makbule geçersin.teşekkür ediyorum ilgilendiğin için.
  • up
  • Sözleşmede "dava sonucunda kazanılanın %12'si" diyorsa ve bir dava olmamışsa bildiğim kadarıyla ödemek zorunda değilsin.
  • tekrar up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.