Şimdi Ara

Aramızda dolaşırken yerde eşya bulan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir arkadaşım sokakta gezerken yerde d900 bulmuş ben bu güne kadar yerde 5 kuruştan fazla bişey bulduğumu hatırlamıyorum.Siz hiç yerde değeri farketmez,bişey buldunuzmu?

• ata lirası altınını bulmuştum ( belediye beyaz masaya teslim ettim )
  • 100tl bulmuştum bir keresinde
  • havuzda bir 10 luk birde 5 lik bulmuştum.
  • 20 TL
  • 1 lira bulmuşluğum var.
  • O zaman bende sorun var arkadaşlar yada siz seçilmiş kişisiniz ben yürürken hiç yere bakmam ondan olabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dışarı çıkıyorum şimdi ciddiyim her yere didik didik bakıcam. Hadii hadii 5800 bulayım yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen
    Dışarı çıkıyorum şimdi ciddiyim her yere didik didik bakıcam. Hadii hadii 5800 bulayım yeter

Belki iphone 3gs bulursun bende şimdi dışarı çıkacam bakalım bişey bulabilecekmiyiz
  • üç arkadaş gezerken Zamanında (Bundan 10 sene önce) cüzdan bulmuştuk açtık baktık içinde 300 dolar vardı
    biraz daha karıştırdık sahibinin resimi vardı ŞANSA BAK bizim arkadaşın eniştesinin kızı çıktı vermeme konusunda baya tartıştık ama sonunda verdik teşekkür bile etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Dışarı çıkıyorum şimdi ciddiyim her yere didik didik bakıcam. Hadii hadii 5800 bulayım yeter

bende bende
  • 3310 almıştım daha yeni çıktığında, 2 gün sonra yolda buldum bayağı istiyordum almayı yolda görünce sevinmeden çok ilk başta düşününce vay a.g demiştim almasaydım bulur muydum acaba demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarte3

üç arkadaş gezerken Zamanında (Bundan 10 sene önce) cüzdan bulmuştuk açtık baktık içinde 300 dolar vardı
    biraz daha karıştırdık sahibinin resimi vardı ŞANSA BAK bizim arkadaşın eniştesinin kızı çıktı vermeme konusunda baya tartıştık ama sonunda verdik teşekkür bile etmedi

sizde bunu yediniz?
  • 256 lık ram buldum
  • Buzdolabı buldum.
  • yalana ne borcum var ben biliyorum ya yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarte3

yalana ne borcum var ben biliyorum ya yeter

yalan söylüyosun demedim demek istediğim bence kız sizi keklemiş.
  • 40-45 Yaşlarında bi bayandı keklemedi hatta kaybolduğunun bile farkında değil di
  • 1Tl bulmuştum birde "1 Litre Coca Cola Kazandınız" kapağı :D
  • psp buldum başlık açtım kapandı hala duruyor.arada şarja takıyorum.sonra kapatıp dolaba koyuyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.