Şimdi Ara

Aranıyor: SONY GDM-FW900 24' CRT Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tasarım amaçlı kullanmak üzere büyük boyutlu monitör arıyorum. LCD'ler hem çok pahalı, hem de renk ve hareketli görüntü performansları hala CRT'ler kadar iyi değil. O yüzden, SONY'nin bu 24" modelini bulmaya çalışıyorum. Çok ümitli değilim, birkaç yıllık bir model, üstelik SONY artık CRT de üretmiyor, ama belki bir distribütörde ya da firmada kenarda köşede kalmış bir tane vardır, şansımı deneyeyim dedim. Bu monitörün hala satıldığını bilen, gören varsa lütfen haber versin. Olmadı bir de İkinci El bölümüne mesaj atarım artık.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cybermutant -- 5 Mart 2005, 18:08:41 >

• ya biraz abartmışın moral bozmak istemem ama 19 lar zar zor bulunuyor 24 ü bulman gerçekten çok zor
  • BULMAN ZOR O MONİTÖRÜ AMA 21" OLARAK G520 VEYA ÇOK NADİR OLARAK F520 BULABİLİRSİN ARAYACAN YANİ
  • 21 ler var piyasada philips olarak
  • birara gittigidiyor.com da gördüm sanki ,oraya bi bak istersen
  • Dediğim gibi, zaten çok umutlu değilim ama şans belki bir yerden çıkar diye sordum. İkinci El bölümüne de bir mesaj atmayı düşünüyorum.

gittigidiyor.com'a baktım, orada yoktu. Tavsiye için teşekkürler.

Şu an Samsung 1100DF veya Philips 202P en olası seçenekler olarak gözüküyor, bir yandan da bu iki modeli araştırmaya devam ediyorum.
  • LECİA öneririm

www.siberstore.com a bi bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG 21.5 2233SN LCD MONİTOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

LECİA öneririm

www.siberstore.com a bi bak

naptın soniye
    ve o imzadakini nerden buldun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.