56 oldum ve 83 potum var iyimi sizce birde ... warriorattkdef eudemonum var 4* yaptım 3 defa daha composite yaptım fakat bir turlu 5* olmuyor reborn [14] nedeni nedir ya =(
yildizi artikca atlamasi zorlasiyo benim 30* pepynin 3 point 3 point artiyo 33 rebornda 1 yildiz :)
Bende peppy yumurtası buldum üstüne bide 3* oldu ilk evolve da , süper ya Bu arada windbeads büyüsü yeni başlayanlara çok yardımcı olabilir. cronosta grocery den 10k karşılığında alabilirsiniz.
oyunu bir ara oynamış bırakmıştım şimdi tekrar indirmeyi düşünüyorum ama clientide silmişiz mecburen tekrara indircez londanda başlıyayım diyorum siz hangi serverda oldugunuzu belirtirseniz sevinirim
Sanıyorum topicte sydney de oynayanlar çoğunlukta.
quote:
Orjinalden alıntı: arwen19
yildizi artikca atlamasi zorlasiyo benim 30* pepynin 3 point 3 point artiyo 33 rebornda 1 yildiz :)
zor iş o zaman sagol bilgi icin ..
Arkadaslar bu Staff ne ıse yarıyor bılgısı olan varmı
valal 80 lvl oldum bıraktım oyunu granado escapo ya başladım tavsiye ederim sizede baya ii oyun
bende bıraktım adamlar zırt pırt kesıyorlar benı dellendırdıler adamı
quote:
Orjinalden alıntı: SendomeN
valal 80 lvl oldum bıraktım oyunu granado escapo ya başladım tavsiye ederim sizede baya ii oyun
lınk verde bakalım kardes
quote:
Orjinalden alıntı: Sirius Black
quote:
Orjinalden alıntı: SendomeN
lınk verde bakalım kardes
PM ATTIM KARDEŞ YOLADIM LİNKİ BUYUR İŞALLAH BEĞENİRSİN
bu oyunda güçlü adamlar hava atmak için kesiyorlar ve itemlerimizi dökmekten büyük zevk alıyorlarben boss bulduğumda güçlü adam bossu zayıflatmamı bekliyor sonra beni kesiyor ve boss iyice zayıflardığında bossa son bir darbe vuruyor ve sonuç:bana çıkması gereken red stoneler ve elite itemler o adamın oluyor burda büyük haksızlık varbu nedenle oyunu bıraktım ve ayın 13ünde cabala başlıyorum artık
CABAL 4everherkese tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe
bu oyunda güçlü adamlar hava atmak için kesiyorlar ve itemlerimizi dökmekten büyük zevk alıyorlarben boss bulduğumda güçlü adam bossu zayıflatmamı bekliyor sonra beni kesiyor ve boss iyice zayıflardığında bossa son bir darbe vuruyor ve sonuç:bana çıkması gereken red stoneler ve elite itemler o adamın oluyor burda büyük haksızlık varbu nedenle oyunu bıraktım ve ayın 13ünde cabala başlıyorum artık
CABAL 4everherkese tavsiye ederim
TAMAMİYLE HAK VERİYORUM ARKADAŞIM OYUNU BIRAKANLARIN COGU BU YUZDEN BIRAKIYOR...
Benimde tam tersine devam etmemin sebebi bu Devam edip guclenip bunlara dersini vermek. Şöyle düşünün , en azından exp veya eudemonları vs kaybetmiyorsunuz. Sadece potion. Diğer cogu mmorpg de olum daha buyuk kayıplar getiriyor.
Bana biri torontoda yada sydneyde yardım edebilirmi lütfen!!!
quote:
Orjinalden alıntı: burak476
Bana biri torontoda yada sydneyde yardım edebilirmi lütfen!!!
ben sydneydeyım nıck ım Sirius pm at yardımcı olmaya calısırım
şu an online olan biri var mı torontoda bana yardın edebilecek?