Şimdi Ara

Aranızda Eudemons oynayan varmı?? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
23.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • London bide Sdney en son acilanlar bunlar
  • london yenımıydı ^^ adamlar 120 + cok hızlı oluyorlar
  • @Hükümdar kişisele yani pminede yolladım ordakiyle aynı bide vio kullanmaya çalış o silaha sanırım silahın lvlini deiştiriodu bi soraki lvldeki silaha çeviriodu bilmiorum
    @OrioNx Yok okadar Salakmıyım ben :D adım gibi hatırlıorum 45 epye koduğumu

Bide London Son açılan die biliorum ben :)
  • lwl atlamak kolay zaten onemli olan lwl diil potency :) bugun 1 lwl atladim 107 _>108 olduumm
  • hmm o zaman adamlar akıllıca birşey yapmış tek bir serverda yığılma olmasın diye herhalde Tamam sydney de başlarım. (yoksa london da mı başlasam)
  • lvl 46 yım 54 potency iimi ?

edit: warriorum he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 21 Mayıs 2007; 21:59:28 >
  • lvl 108 im 340 potum var simdilik :)) mageyim
  • ben sydney deyım lvl 78 mage yım nıck ım Sirius

gece gunduz onlıneyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius Black -- 22 Mayıs 2007; 14:13:34 >
  • O.o bende sdneydeyim niye karsilasmadik ? :)
  • Bende sydney deyim nick im Crensol lvl 17 im daha :)
  • Sydney en yeni server.
    Londan torontodanda eski 1 server.Yeni başlıcaklara yanlış bilgi vermiyelim.
    Düzeltme:Server sıralamaları yukardan aşşağıya olduğu gibidir.

Ayrıca bu oyunu beleşe çok iyi oynasanızda sizden aylarca sonra başlayan herhangi biri reelparayla ep alarak sizden çok ustun olabilir.o yuzden server'ın ne kadar eski olduğuda çok onemli değil.

(Eskiden reelparayala ep alsada sizden fazla ustun olamazdı ama son aylarda oyuna surdukleri uni lerin yuksek * lıları ve dodo gibi demonlarla oyunu reelparaya baya doktuler.)

Super-Elit-Uniq her yaratıktan duser.o yuzden sorun dil.ozellikle 1 bossdan 10tane elit dusurebilirsin.
    Volcanoda fourteth bossları var onlarda kafadan 15elit 5vio 5yellow gibi hayvani dusuyo.

Upgrade olayını + potans olayını başlarda uzun uzun anlattım.Okuyan kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNx -- 22 Mayıs 2007; 19:16:59 >
  • Slm arkadaslar ben 2 dk bı duruyım dedım oyunda hata verdı attı hep boyle oluyor ve sonunda eudemonlarımın yeşil enerjileri dusuyor ve gucsuz oluyorlar neden boyle oluyor buyurun ss.

Aranızda Eudemons oynayan varmı??

server : london
  • O yesil cizgileri bende bilmiyom ama bi ise yaramiyo heralde benim kiler de ole cunku :)

http://img255.imageshack.us/my.php?image=ooooooomh5.jpg
  • yok yarıyor ya onlar full olunca moblar fazla zarar veremıyor ama az olunca cok zarar gelıyor....

Edit : oyuna gırebılıyormusun suan arwen ya ?? upgrade felam diyor yeni versiyonu yukle dıyor ama yuklemıyor dırek acıyor oyunu ama girmiyor

ya şu superler elitler nerden cıkıyor bosstanmı vede + da hep red stone ıstıyor :S cok pahalı seyler yahu parayla ep almak şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yok1Yok2Yok3 -- 22 Mayıs 2007; 21:14:30 >
  • Selim valla bni geççen sen oynayamıom yaf :D 55te takıldık şu oqulda olmasa :@
  • bu arada yeni path gelmiş :S
  • + lar yellowla basılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arwen19

O.o bende sdneydeyim niye karsilasmadik ? :)

nıck ne kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasap1

arkadaşlar Burda En Şanssız bnmdir heralde :S bakın olayı anlatayım
    Eyeballar var hepiniz bilirsininz orda onun bosslarını arıodum yerini bildiğim bi onlar var zaten :D nese olaya geçiyim
    Dolaşırken arada kesiodum eudemonumla bi baktım warrior cute düştü şu domuzlar var ya ondan nese çıkardım 10 pointlik crystal fln bastım 20 yaptım evrim geçirtip 4star yaptım nese markette pazar yeri aramaya başladım sonunda da buldum ve 45 epye koydum koyduktan sora içeri geçip tv izlemeye başladım geri geldiğimde warrior cute alınmıştı ama inventory'mde ep yoktu sizce ne olmuş olabilir bi yardım edin ltfn :'(

Bana aynısı olmuştu iki tane eu vardı biri 8* biri 7*dı sonra stall açtım ve bir baktım almışlar sonra sevindim ama inv. açınca bi baktım hiç ep yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 23 Mayıs 2007; 15:17:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sirius Black

quote:

Orjinalden alıntı: arwen19

O.o bende sdneydeyim niye karsilasmadik ? :)

nıck ne kardes

Nickim arwen eliteknight legionundaydim ciktim level@ e geccem heralde oyunda grs ama su an oynayamiyorum pc im coktu :) yeniden yuklemeye basladim herseyi :(
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.