Şimdi Ara

Aranızda Eudemons oynayan varmı?? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
23.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi şu görevleri banada örette yapıyım yav
  • londonda char acıyorum yardımlarını beklıyorum sendemon
  • Skill Book

SoulSeeker
    Invisibility

Description
    There are Spiders in Dark Marsh and Island. The Spider Queen has warrior and mage skill books.

Steps 1. Find Spiders.
    2. Kill the Spider Queen. (Kill the spiders and you also have the chance to get the books.)

Reward
    Skill books
    1. For Mage: SoulSeeker, Invisibility
    2. For Warrior: FlyingChop, ChainChop

arkadaslar bu questi cozemedım bılen varsa yardımcı olabılırmı yardımcı olursanız cok sevınırım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius Black -- 15 Mayıs 2007; 5:28:11 >
  • hükümdar Mrs.Ottoman wsp atabilirsin büyük küçük fark eder
  • banada wsp atabilirisn yardımcı olurum
  • ilk başladıgımda oyuna new york te actım bıraz sıkıcı geldı bıraktım bıraz daha oynuyayım dedım forumdakı yazıları gordum torontoya gecıyım dedım turk varya hanı yardım eder acısından ama snç - 0, torontoda 50 lvl char yaptım ve ustunde 20 tane kadar violet stone 2 red stone 12veya 13 tanede yellow stone yi yere attım nedeni ise ben llv ımı kasıyorum bır boss buldum kestım ıcınden baya bısı dustu tam alıcakken adamın tekı geldı kestı benı vede bu 4-5 defa oldu bu olay bugunde 6. oldu ve sınırden patladım birde 50 lvl yuksek yaratık bulabıldım en fazla daha fazlasını bulamadım islanda gıdeyım bakayım dedım islandda degişik para istiyor onuda nerden bulucagımı bilmiyordum vsvs. yardım edebilirseniz tkrar oynuyacagım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

ilk başladıgımda oyuna new york te actım bıraz sıkıcı geldı bıraktım bıraz daha oynuyayım dedım forumdakı yazıları gordum torontoya gecıyım dedım turk varya hanı yardım eder acısından ama snç - 0, torontoda 50 lvl char yaptım ve ustunde 20 tane kadar violet stone 2 red stone 12veya 13 tanede yellow stone yi yere attım nedeni ise ben llv ımı kasıyorum bır boss buldum kestım ıcınden baya bısı dustu tam alıcakken adamın tekı geldı kestı benı vede bu 4-5 defa oldu bu olay bugunde 6. oldu ve sınırden patladım birde 50 lvl yuksek yaratık bulabıldım en fazla daha fazlasını bulamadım islanda gıdeyım bakayım dedım islandda degişik para istiyor onuda nerden bulucagımı bilmiyordum vsvs. yardım edebilirseniz tkrar oynuyacagım...

lvl 50 de ne bossu yaw ben en son 59 olmuştum heç boss çıkmamıştı karşıma ama güzel oyun herkeze tavsiye ederim mutlaka oynayın torontoda yardım ederler.. mesela ben kendim olmadım 59 hep kastılar beni türk arkadaşlar

• ya arkadaşın boss dedii şu
    eyeballlvl21 mesela bundan en fazla 1 vio 1 yellow düstü bana
    ama sathyrlvl27 mutlaka kesin 3 yellow 2 vio 2 uniq 55 kıyafeti çıktı üstüne 15k da para
  • Yeni Patch Geliomuş ceviri yaptırdım böle bişi çıktı

Anti-hack Trading system1) Un-tradable Itemsa. If you are below level 70, you cannot trade to obtain a star-20 eudemon or the equipment of 30 levels higher than you. If you need these items very much, you may obtain them by trading with your business partners.b. You are not allowed to drop an item worth 1000 EPs or a star-20 eudemon.2) Stolen ItemsIf an item is traded at a very unreasonable price, it will be marked as a stolen item. This mark will last for 3 days. During this period, the stolen item will be returned to the original owner once it is reported and confirmed by GMs. Please be careful.3) Trade With your whispering targetTo avoid trading with the wrong target, you can make a trade with your whispering target by clicking the "Trade" button on the Whisper Window.4) Business PartnershipFrom now on, you can make business partners to protect you from being scammed. Details coming soon.

Anti-beygir ticaret yapma sistem 1i ) BM-ticaret yapılabilir maddeler, a.dır, eğer sen, aşağıdaki düzey 70sen, sen, bir yıldız 20+ eudemon veya 30 düzeyin malzemesini senden daha yüksek elde etmeyi ticaret yapamazsın. Eğer sen, çok fazla bu maddelere ihtiyaç duyarsan, sen, senin iş ortaklarınla ticaret yaparak onları elde edebilirsin.
    b. Sen, bir maddeyi 1000 + EPs veya bir yıldız 20+ eudemona değer düşürmek için izin verilmezsin.

2)
    Çalınan maddeler, eğer bir madde, çok makul olmayan bir bedelde ticaret yapılırsa, o, çalınan bir madde olarak işaretlenecek. Bu iz, 3 gün boyunca devam edecek. Bu dönem esnasında, çalınan madde, orijinal sahibe dönmüş olacak, anlatıldığı andan itibaren, ve GMs tarafından doğrulandığı andan itibaren. Lütfen dikkatli ol.

3)
    Senin fısıldayan hedefinle yanlış hedefle ticaret yapmaktan kaçınmak için ticaret yap, sen, fısıltı penceresinde "Ticaret" düğmesini tıklayarak senin fısıldayan hedefinle bir ticareti yapabilirsin.

4)
    Şimdiden sonra iş ortaklığı, sen, scammed olmaktan seni koruması için iş ortaklarını yapabilirsin. Yakında gelirken ayrıntılar.

• torontoda o kadar yazdm bır turk cıkmadı benım kestıgım en sonuncu bosstan 4 tane violetstone 2 yellow bi kac tane bracelet duştu... oyundakı nıckım MONARCH ok..
  • syndev e acıcagım suan mage olucak...
  • ya uraşma gel londona legiona da alıyım seni kasarız ;)
  • geliyorum londona bu 5. karakter acısım ve kasışım olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

londonda char acıyorum yardımlarını beklıyorum sendemon

EsasoqlaN benim nick wsp atarsan yardımcu olurum kasarım buarada 80 e kasıom 1 lvl kaldı
  • walla arkadaşlar kaç Turk girdi çıktı kontrol yapamam.Forumun başından beri yazdım gibi nickim OrioN WS atarsanız yardım ederim.
    Bunun dışında 24 saatte oyunda dilim, ama beni bulan buldu 1 gunde 50lvl aldırdım adama.
    3 sayfadr yazıyorum lvl30dan sonra oyunda heryerde PK serbest yanınızda town scroll ve random scrol taşıyın diye.
    119lvl oldum sonunda 325 pot :D
    5kişi aralıksız kasıyoruz en kısa surede tum server'ı ele gecircez.

Toronto Server'ındaki sağlam Turkler:
    Sıralama Nick Class Server Lvl
    56 OrioN Warrior Toronto 119
    42 eben Warrior Toronto 123
    25 Istanbul Warrior Toronto 126
    48 Yaradan Warrior Toronto 122
    41 excalibur Warrior Toronto 123
    77 malin Mage Toronto 107
    65 warimathras Warrior Toronto 117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNx -- 17 Mayıs 2007; 1:11:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sirius Black

Skill Book

SoulSeeker
    Invisibility

Description
    There are Spiders in Dark Marsh and Island. The Spider Queen has warrior and mage skill books.

Steps 1. Find Spiders.
    2. Kill the Spider Queen. (Kill the spiders and you also have the chance to get the books.)

Reward
    Skill books
    1. For Mage: SoulSeeker, Invisibility
    2. For Warrior: FlyingChop, ChainChop

arkadaslar bu questi cozemedım bılen varsa yardımcı olabılırmı yardımcı olursanız cok sevınırım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

arkadaslar bu queste yardım edebılecek kımse yokmu
  • Skill gorevi almisin sanirim SOULseker le invisibity ozel mage skillerinden .Spider quenn i bulcan yada normal spiderlardan oldrup skill booklarinn dusmesini bekliycen..2 haritada var 1 darkmarsh 2 İsland .. SPİDER laradan cok zor ama spider quenn den kesin duser o da sansa denk geliyo.Bolca portal al isinlan bence :9 Bence en iyisi ugrasma markette bulursun onlari cok ucuz Bu arada slm :)
  • Elven city ve Gobi deserd'da cıkar spider.
    Spider Quen tum haritalarda belli saatlerde bulunur.
  • Nickin ne hangi server dasın?
  • şu 55 lvl ejderha tiplilerden sonrası nerde hangı harıtada ve o harıtaya nasıl gıdebılırım yardım lutfen. 33 oldum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.