Şimdi Ara

Aranızda Eudemons oynayan varmı?? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
23.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes daha bugun baktim top playerse adam lar 130 lvl olmus Rank Character Class Server Level
    1 FIRE Warrior LasVegas 130
    2 Aviera Warrior LasVegas 130
    3 RaoN Warrior NewYork 130
    4 Shu Warrior LosAngeles 130
    5 tabby Mage LasVegas 130
    6 shootingstar Warrior LosAngeles 130
    7 Rei Warrior Toronto 130
    8 Cat Warrior NewYork 130
    9 #59Miss`Hoa#59 Warrior LasVegas 130
    10 GreenDemon Warrior LasVegas 129
  • arkadaslar bende Sydney e basladım lvl ım su an 25 yenı char ım nıck ım Sirius turk clan ı varsa katılmak ısterım
  • Arkadaşlar oyunda biraz acemiyim galiba.Mage eudemonlarım öldü.Onları nasıl geri döndüreceğim?
  • Akadaşlar lutfen yardım edın oyunu acıyum enter e tıklıyoum sonra bi resim çıkıyo ol kalıyo neden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rufinuz

Arkadaşlar oyunda biraz acemiyim galiba.Mage eudemonlarım öldü.Onları nasıl geri döndüreceğim?

cronous a gıt kapıdan cık ılk yaratıkları kes ıyılesıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sirius Black

quote:

Arkadaşlar oyunda biraz acemiyim galiba.Mage eudemonlarım öldü.Onları nasıl geri döndüreceğim?

Sağol.İyileştiler.Her yaratığı öldürsek iyleşirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ArchoN:. -- 10 Mayıs 2007; 8:42:20 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sirius Black

quote:

Sağol.İyileştiler.Her yaratığı öldürsek iyleşirler mi?

eet her yaratıkta ıyılesıyorlar

bu arada hangı serverdesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius Black -- 11 Mayıs 2007; 2:00:45 >
  • offfffyanlisliklainisifrelemisimnapacam

• hangi serverda cok turk var?
  • Ben Torontodayım.burda çok Turk mevcut.
    Unidenty yazan itemleri markette ident yazan 1 abi var girişe çok yakın ona ver ident ediyo..
    ben suan 118 lvlım oyun manyak gidiyo :D
  • Arkadaşlar ben londondayım lvlim 55 kasan 3 4 türk var legion kurdum türkiye diye herkesi bekliorum londondaki ayrıntı için Mrs.Ottoman a wsp atın
  • arkadaslar hepımız aynı yerde toplansak aslında daha ıyı olmazmı
  • oyunda yardım edıcek bırılerını arıyorum o yuzden sormustum torontoya gelmek isterim tabi orion biraz yardım edersen ? bilgiler pk lar vsvs cvp beklıorum suan newyork te oynuyorum 39 lvl char var bide warriorlinare die bi egg dustu super 3 cıktı ejderha cevp verırsen torontoya gecıcegım. saygılar
  • siteye girmiyo
  • arkadaşlar ben londonda oynuyorum bana oyundaki bütün görevlerin listesini verebilirmisinz lvl 77 mage oynuyorum eğer londonda oynayan varsa lvli düşük olan herkese yardımcı olabilirim oyunda wsp yapın yeter
    nick= EsasoqlaN
  • adamlar durduk yere nasıl kesebılıyorlar bızlerı ??? ustumdekı ıtemlerde gıdıyor vsvs sıkıcı olmaya basladı oyun.
  • SendomeN
    ben Mrs.Ottoman Abi Görevleri sitede yazıo magelerin 2 görevi var 1 tornado 2.yi bilmiom istersen sitede bulabilirsin oyunda görüşürüz
    @hükümdar
    üstündeki kıyafetler sadece sen pk olup ismin siyah yazınca düşer ama inventorydekiler farklı onun yüzünden ben 2 yellow 1 vio stone düşürdüm o yüzden yanında hep town portal bulundur ki güsel item çıktığında town çekesin
    bu arada şu udinifed midir nedir o itemleri nasıl yaptırcaz :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap1 -- 14 Mayıs 2007; 12:44:35 >
  • ~bu arada bi gmde gördüm lvlsınırı 132ymiş adam lvl 132 altta contrugulations you now higher lvl fln yazıodu
  • o idedifightd itemleri cronusda açıosun her türlü eşya çıkabilio bana unigeden başka kaliteye değer bişe çıkmadı şimdiye kadar
  • ben şimdiye bu 3 eu görevlerini yaptım ama 15x eu istedi orda kaldım bide cronusda bazı görevler onlarıda yaptım başka görev yokmu bide firestonesource diye bişe çıkarcam 3 gün onun çıktığı hayvanı kestim düşmüo acaba bendemi bi sorun var da çıkmıo bilgi pls
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.