Şimdi Ara

Aranızda Eudemons oynayan varmı?? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
23.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna tekrar dönmüş bulunmaktayım....
    Sağlam Türk clanı isteyenler Toronto server'inda Pm-Ws atarak bana OrioN yada excalibur 'a irtibat kurabilirler..
    bugun event var isteyen hemen başlasın EP veriyo ;)

*Dier sorunun cevabı ise XP skilleri XP bar doldukdan sonra sağ tarafdaki kutucuklardan 1ini seçiyorsun sonra yaratığa doğru fare imlecini tutarak sağ mouse tuşuna basıyorsun...

Skillere açıklık getirelim isterseniz...
    uzun uzun anlattım fakat yollarken sorun oluştu ve yazılar gitti bu yuzden 1 daha anlatmıcam.kısaca Aktif ve pasif skiller vardır.Pasif skiller bilgisayar ototmatik yapar aktif skilleri F tuşları yardımıyla yaparız..

Aktif skiller ; Cleave[XP] ; Berserker[XP] ;StarSword[XP] (ençok kullanılan skilldir); Flyingchop (FC) ; ChainChop (CC);FireBlast (uzaktaki yaratıkları oldurmek için kullanılır); Enticement (Yaratıkları yakına cekmek içindir 1 yararını göremedim ben)

Kalan skiller pasif skillerdir....
    CC ve FC arasındaki farklar FC 4vuruş yapar CC 6vuruş. Son vuruşları en sertleridir.

CC ve FC skilleri Shopda satılmaz.Elven City ve Gobi Deserd'da Spider Droplarıdır(düşen item)..
    Yada pazardan ep ile alınabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNx -- 24 Mart 2007; 17:15:05 >

• bende 750 bin var bunu nasıl ep e dönüştürcem bide sadece passive skiller var normal kendimin vurabileceği skilleri nerden aççam yardım pls
  • neyle oturuluo nerden skill aççam pls help

diye 1 arkadaşımız sormuş hemen cevaplıyorum...
    Oncelikle oturmak enerjinizin dolmasını sağlamaz...fakat illa oturcucam derseniz.konuşma barının yanında balon işaretine basarsanız orda balonlarda gülücük v.s. var onların hemen yanında yazıyla yazılmış olanlarda yapabileceğiniz hareket listesi...zıplamak.yatmak.onaylamak.oturmak.gülmek gibi ceşitli seyler yaptırabiliyosunuz...
    skiller içinde konunun başından beri yazdımı tekrar yazıyorum..
    Her şehirde bulunan grocer!a giderek lvlınıze uygun skill kitabını alıp sağ tuşla uygulayabilirsiniz...her şehirde farklı skill kitapları bulunur lvl yukseldikce gittiniz sehirler değişir ve grocerlardaki skiller değişir...
    sırasıyla gidlicek sehirler
    Cronus
    Elven City
    Gobi Deserd - Bu şehirde adventure zone larda bulunur..
    DarkMarsh
    IcyLand - bu şehirde adventure zone larda bulunur.
    İsland
    ....... bu sehrin ismini hatırlayamadım islandan geçilmektedir yine Adventure zone bulunur..
    Lost
    Lost Maze

• Gold'u EP 'e ceviremezsin...
    Ep yapmanın en kolay yolu dusen dropları satmaktır. bugun 1event war ona girerekde ep yapablirsin...Marketin hemen girişinde 1 melek var ona tıklayarak 1 alan gidiceksin orda buldun kutuları acarsan EP çıkar bu event 2 gun sürecek...
    Ayrıca eger oyunu gercekten ogrenmek istiyosan 1ci sayfadan itibaren yazıları okursan kesinlikle oyunun tamamnı en ince ayrıntısına kadar orenirsin...

Aktif skiller ; Cleave[XP] ; Berserker[XP] ;StarSword[XP] (ençok kullanılan skilldir); Flyingchop (FC) ; ChainChop (CC);FireBlast (uzaktaki yaratıkları oldurmek için kullanılır); Enticement (Yaratıkları yakına cekmek içindir 1 yararını göremedim ben)

Kalan skiller pasif skillerdir....
    CC ve FC arasındaki farklar FC 4vuruş yapar CC 6vuruş. Son vuruşları en sertleridir.

CC ve FC skilleri Shopda satılmaz.Elven City ve Gobi Deserd'da Spider Droplarıdır(düşen item)..
    Yada pazardan ep ile alınabilir...

XP skillerini XP bar dolduğunda skili seçip mouseun imlecini yaratık uzerine getirip sağ tuşa basarak kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNx -- 24 Mart 2007; 18:12:50 >

• saol herşey için orion yazdığını görmemişim sorularım devam etcek eziğim anlarsın işte:D
  • Grocery nerde bu cronus ta ya bulamadım :D
  • herzaman yardımcı olurum :D
    Teleport kadının yanında 1 kadın var...
    bulamadın durumlarda..Eudemonsonline.com da haritalar var...ordan bakabilirsin..
    klay gelsin..
  • itemi upgrade yapmak için ne gerekiyor ve nerden bulabilirim?
  • ata abi bana super asa verebilir misin varsa eğer?
  • Super asa veremem :D satın alman lazım...
    İtem upgrade vio stone la oluyo eger garanti upgrade istiyosan super vio stonela yapcan
    1super viostone=15viostone

daha once bunları acıkladım nasıl yapılcaklarını iyi okuyun arkadaşlar 3 sayfa boşa yazmış olmıyım..
  • 2 starslık canavarımın loyalytsi 25 olduğuy için çıkartamıyorum nasıl yükseltcez bu loyaltyi???

arkadaşlar 1. sorum neden 20 21 itemlerini bulamıyorum nerde satılıyo bu meretler 2. soru tam ekran oynayamıyorum oyunu ilgilenenlere teşekkür ederim.

Cevaplar:Loyalty sum etmeden uzerinde taşıdığında artıyor.1-2 saat kadar taşıman gerekiyor..eger hızla artırman gerekirse grocerda eudemons juice var bu iş için yapılmış ama nasıl kullanıldığıı bilmiyorum çunku hiç ihtiyacım olmadı...

20-21 itemleri neden bulamıyorum demişsin herşehirde lvl'ınıza uygun silah-giysi-skill book satılır herşehri gezmeniz gerekir..
    sırasıyla gidlicek sehirler
    Cronus
    Elven City
    Gobi Deserd - Bu şehirde adventure zone larda bulunur..
    DarkMarsh
    IcyLand - bu şehirde adventure zone larda bulunur.
    İsland
    ....... bu sehrin ismini hatırlayamadım islandan geçilmektedir yine Adventure zone bulunur..
    Lost
    Lost Maze

ama boşuna para verip almayın itemler nasılsa dusecektir..Bu arada net cevap istiyosan 20lvl silhaları buyuk ihtimal elven citydedir..Silahlar hakkında geniş bilgileri onceki sayfalarda okuyabilirsiniz.(elit,Uniq,Super) farkları verdiği potanslar v.s.
    Tam ekran sorunu için oyun sırasında optionsa tıklayın.graphic ayarları var.eger cozemezseniz oyunu kaldırıp yeniden kurmayı deneyin..bazen oyunda bole hatalar olabiliyo o yuzden patchleri bilgisayarınıza indirip kurun.avantajlı olur.

• 3Ay hiç oynadamdım 50ci sıradan düşmüştüm sıralamada yerim yoktu biliyosunuz arkadaşlar ama tekrar tam gaz başladım şuan 109lvl 90cı sırada tekrar yarışa katıldım..Umarım bu sefer kolay sıkılmam 1ci sıraya Turklerin adını yazdırmaya karar verdim..Hrekezin yardımını beklerim..
  • Benım Sorum Meleklerı Bırlestırmekte..

SImdı 5yıldız yapana kadar 50 - 40 yapıp bırlestırıoz

5 Yıldız olduktan sonra ve 10 yıldız yapmak icin nasıl bırlestırıcez..10 Yıldızdan sonrada meleklerın lvl leri kac kac olupda bırlestırcez..

Bıde buu Meleklerın yanında Air Water Earth Fire Yazıyor..Bunların Farkı Ney Bırlestırırken Air a Air Olarakmı Yapmak Zorundayız..
  • Melek dediğin sanırım eudemons.

baştada yazdığım gibi 5*a kadar 50-40 normal compose 70-40 ini compose
    10* da 60lvl olmalı cunku zaten 10* demonlar gercek leveline 60lvlde zıplıyo
    10* 1demonu compose koydunda yazar zaten ne istediğini 10* demonu birleştirmen için minimum gereksinim
    60lvl e 50 lvl olcak ayrıca 50lvl olan demonun 1* olması gerekecek...

Air-Water v.s. 15*'a kadar onemsiz 15*dan sonra Air'demonu ancak Air'demonla birleştirebilceksin
    ondaki şart 15* Air lvl 60minunun 2* Air lvl 50 minumum.

bu leveller zaten onemsiz. god bles kullandığında 1demonun 50lvl e gelmesi 3-4 saat hiç kasmadan...

eger 15*'dan sonra air la air'i birleştirmek için ugraşmak istemezsen Thunder demonun olmalı..Thunder demonla istediğini birleştirebilirsin..

Eger 15* Air demonun var ve elinde 2* water demon var fakat bunları birleştirmek istiyosun onunda 1 yolu yolu var.Grocerda satılan ''race berry'' denen aleti demona basarsan istediine cevirebilirsin yani water'ı Air'a cevirmeye yarar.Kullanım şartı lvl1 deyken kullanmalısın.zaten composede lvl1 e dusceğınde 2* yaptığında lvl1 olcaktır o an kullanıp Air yaparsın 15* demonuna basarsın.Forumun başlarında daha geniş açıklamalarım var..

• Çok Teşekkuler Arkada$ım..

Anlamadiqim 5 * dan 10* a cıkarmak icin gene 50 - 40 mı bırlestırcez.. ve 5* olan edemon 6 * olması icin birleşeceqi edemon en az 1* mı olması gerekiyor..

Ayrıca yonca ne işe yarıor?

Son Olarakta God Blessing Alın demıssın hep, alırsak ne yapmamız gerekior extra birşeyler yapmak mumkunmu yoksa alıp aynen devam aynı $ekıldemı oynuycaz?

Tekrardan teşekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joshua41 -- 4 Nisan 2007; 15:24:22 >
  • 10*dan sonra 1*demon basıcaksın.
    bu lvl ler onemli değil.onları fazla kafana takma sana soyle soylıyeyim 80lvl demonun var bu eger 5*ise composeden sonra 1lvl'e düşer lvl50de otomatikman 80lvle fırlar.

Yonca'yı demon 10* olduktan sonra bas bence boşuna fazla para harcamış olmazsın.Yaradığı iş ise;Eudemonlar compose yaparken ozellkleri ana demona gectini farketmişsindir.bu özellikleri gecmesi ise su sekilde compose sırasında zarlar atılıyo gormuşsundur bunu.bu zarlar ne kadar yuksek gelirse özellikler ana demona o kadar çok gecer.yonca kullanırsan zarlar 6-6 geliyo yani en yuksek zar şeklinde.buda tum ozellikleri gecmesini sağlıyo.herzaman kullanmak gereksiz ama birleştircen demon gercekten iyi demonsa kullan.

God Bless'in faydaları:god bless aldında oyun sırasında uzerinde taşıdın tum demonlar 10dk'da 1 lvl atlar.Altını çizerek belirteyim ÜZERİNDE TAŞIDIN TÜM DEMONLAR...Ayrıca oyunda sana 24 saatte 1 yani kısaca hergun 1saatlik X2 pot bedava veriyo bunu kullandında 1saat boyunca aldın exp 2ile carpılıyo.
    NPC den alınan esyalar ve tamirler %10 daha ucuza yapılıyor.

Önemli 1 başka artısı.Eger enemy listde 1i var ve sana takmış durumda bulup kesiyo bunu trace'e basarak bulabiliyo.Koordinat ve yer bilgisi trace'de yazar.fakat god bless kullandında Trace'de hiç 1 bilgi yazmaz.Yani seni bulup kesemez.

Son olarak en onemlilerden 1ide oyundan çıkarken offline TG ye basarak çıkarsın.buda uzerindeki tum demonların sen oyunda yokken EXP almasını yani lvl almasını sağlar.lvl1 demon uzerine al gece yatarken ofline TG'ye bas sabah açtında hepsinin enaz lvl60 oldunu göreceksin..

Sanırım bu kadar :D
    Yardımcı olcam başka 1 konu olursa yardımcı olmaya çalışırım..Şuan TORONTO serverındayım bana yani OrioN, excalibur veya malin'e WS atarsanız isteyenleri legion'a alabilirim.Yazdığım diğer arkadaşlarda yardımcı olcaklardır.Büyük küçük harf duyarlıdır uyarayım..

• Arkadaşlar bana white Egg gelmiş quest item olarak ne işe yarııyor bu.Cronous ta erica yı bul diyor ama bi türlü bulamadım ericayı .Yerini bilen warmı
  • full screen oynanmıyormu?
  • Full screen tabiki oynanıyo...
    once yumurtayı boyuyosun ericada sonra yaratık olduruyosun yumurta donusuyo sonra başka 1 yere veriyon onu sana yumurta veriyo...REX veya NEİL v.s.

Erica teleportun karşısında...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.