Şimdi Ara

Aranızda Eudemons oynayan varmı?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
0
Favori
23.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full screen nerden ayarlıyorsun ben bulamadım?
  • Options-Graphics..
    Options sağ en altta...
  • tam oyun sarmaya başlamıştı 45 lvl olmama az kalmıştı ama durduk yere iki kez normal playerler öldürdü 45 lik güzel bi swordum vardı paralarım vardı unique eşyalarım vardı hepsi düştü o sinirle sildim oyunu pc den
  • Oyunda Evlilik Nasıl Bide Evlenen Kişiler Evlilikten Cıkabılıyorlarmı Yoksa Devamlı Evlımı Kalıyorlar?
  • Sorumun Cevapını buldum 100.000 gold ve 10 adet iron ore la bırlıkte markette marriage npc var ona gıdıp divorce secıyorsunuz..

Benım 1 sıkıntım daha var bu SaintDragonu ne zaman birleştirsem yıldızı coqalmıyor..Zaten ilk secenekle birleşmıyor Senior composinq yaparak birleşiyor ama Senior da hanqısını secıpde bırlestırme yaparsa yıldızı coqalır..
  • senior composede *için dildir..
    senior iç ozelliklerini arttırır..
    ini si iyi olanı ini compose
    Gr si iyi olanları en ustteki composeyle yapcan(adını hatırlayamadım)

Ama ben tavsiye etmem o demonu normal compose yapılmadığından zor * alıyo ve pahalıya çıkıyo :D

kolay gelsin...
    bu arada 113lvl oldum sonunda...
  • Eşyaları uzerinde taşımıcaksın kasana koycaksın....
    Yanında hep Random portal ve town portal taşıcaksın...
    1i saldırdığında basıp uzaklaşacaksın..
    Oyunun heryarinde PVP serbest....
    Bunu oyunun başından beri enaz 100defa söledim..
    Onun dışında uzerine giydiğin esya ve kılıclar dusmez eger sende PVP yapıp isminin rengi kırmızı olmazsa...
    Hele siyahsa aman allah :D 1 vuruş sonra zaten hapisdesin :D
    Oyun mukemmel zevkli mukemmel.....
  • ya bişi soracam ben 39 lwl mageyim londonda oynuyom baslayalı bir hafta oluyo ve
    tornadonun skill kitabını bulamadım nerden bulacam ve ya hangi yaratıktan düşer

Görevi varmış bir anlatır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankos -- 17 Nisan 2007; 18:27:25 >
  • http://www.eudemonsonline.com/guide/task/mage.shtml

bu sayfaya bakabilirsin annatıyor kolay gelsin..
  • Arkadaşlar ßen yattım şimdi nasıl eski halime dönücem yardım edermisiniz :(
  • belli bir süre sonra XP skilli yerinde bi kutucuk çıkar ona basıcaksınız ve bende dönmeyi planlıyorum ama emin değilim...
  • Ya bu 3 eu cıkarma olayında ilk görevi yaptım sonra 15 star eu istedi bende 15 star warriorneil var ama kabul etmiyor neden acaba..?

Aranızda Eudemons oynayan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joshua41 -- 21 Nisan 2007; 23:56:31 >
  • istedi eu 15*wad yada 15*mad bunu verdikden sonra 1ton sey daha istiyo onları yapıncada 15* başka 1 wad yada mad daha istiyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNx -- 24 Nisan 2007; 19:18:17 >
  • Yarın event var heyy :D
  • 34 görevinde ne yapıcaz :S
  • ya şu fire tornadoda istediği şeyleri çıkartmamız gereken £jderler nerde :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap1 -- 3 Mayıs 2007; 15:44:41 >
  • arkadaslar itemlerı nasıl unidentified edıyoruz nereden bulamadım
  •  Aranızda Eudemons oynayan varmı??

Ben 9Dragons oynuyom Kardes bunuda ama denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyete_p -- 7 Mayıs 2007; 12:30:14 >
  • Knight online mi daha guzel bu oyun mu????
  • arkadaslar itemlerı nasıl unidentified edıyoruz nereden bulamadım yardım edersenız sevınecem

senın soruna gelınce bu oyun daha guzel ko cok dandık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.