Şimdi Ara

Aranızda Eudemons oynayan varmı?? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
23.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elven cityde sağ altta koprunun ustunde ışın var ordan islanda gecebilirsin ordanda teleportla darkmarsha...
    kolay gelsin.
  • eyw. sagol şu eudemonların yeşil enerjısını nasıl doldurucaz ya bıtmek uzere ve cok zayıf oldular cok fazla dmg yiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: arwen19

Skill gorevi almisin sanirim SOULseker le invisibity ozel mage skillerinden .Spider quenn i bulcan yada normal spiderlardan oldrup skill booklarinn dusmesini bekliycen..2 haritada var 1 darkmarsh 2 İsland .. SPİDER laradan cok zor ama spider quenn den kesin duser o da sansa denk geliyo.Bolca portal al isinlan bence :9 Bence en iyisi ugrasma markette bulursun onlari cok ucuz Bu arada slm :)

questi almadım nereden alıyoruz yaw bu arada benım lvl 76 mage sydney deyım
  • yeşil enerjısını nasıl doldurucaz biliyormusun serious bılıyorsan soyle yaaaaaaaa çıldırıcam olup duruyorlar :(
  • bıtane lvl ı dusuk eudemon cıkar o lvl atladıkca doluyor yesıl enerjılerı
  • cok sagol..bilmem iyi oldu kasamıyordum =)
  • loyalty nasıl yükseliyo
  • lolaytl mdıır nedir herneyse işte o gorcery den alınıyor sanırım 1 m ye bi tup var pembe sanırsam o

D.n: havalarda yagmurlu olmaya başladı
  • questi almana gerek yok zaten..biseyler bul sat marketten al.Bu arada duzelteyim spiderlar artik darkmarsh la island ta cikiyo.. onceden elwen city le gobideserteydi degisti.. Spider quenn de her zaman cikabilir sansa yani İSland yada darkmarsh ta cikiyo bi tek ... Bu arada ben Sdney de yim Nickim arwen. İsteyenler pm atabilir .
  • Loyalty demonu ustunde tuttugunda yukselir en yuksek loyalty olmadan compose yapma bu birleştirmede azı digerine geciyo
    eger loyalty 0 ise grocerda eudemon tear var arkadaşın dediği gibi pembe 1 pot.
    Kolay gelsin.
  • arkadaşlar Burda En Şanssız bnmdir heralde :S bakın olayı anlatayım
    Eyeballar var hepiniz bilirsininz orda onun bosslarını arıodum yerini bildiğim bi onlar var zaten :D nese olaya geçiyim
    Dolaşırken arada kesiodum eudemonumla bi baktım warrior cute düştü şu domuzlar var ya ondan nese çıkardım 10 pointlik crystal fln bastım 20 yaptım evrim geçirtip 4star yaptım nese markette pazar yeri aramaya başladım sonunda da buldum ve 45 epye koydum koyduktan sora içeri geçip tv izlemeye başladım geri geldiğimde warrior cute alınmıştı ama inventory'mde ep yoktu sizce ne olmuş olabilir bi yardım edin ltfn :'(
  • kasap oyunda yazıyorum sana ulaşamıyorum sorucagım cok soru oluyor sende cvp yk esasoqlana da atıyorum cvp yok yada msj ım gıtmyıor desem legiondan yazıyorum yıne cvp yk...

ep gelmemesi kotu olmus ..
  • Hükümdar biliomusun bilmiyorum ama bendede bole bi sorun var :S sana yazıyorum cvp gelmior legiondan yazıorum gene gelmior bu arada oyunla ilgili bugları nereye yazıoz yazsam bi yardım ederlermi ? Bide Hükümdar Sorularını burda sor ;) yada msn veriyim olurmu ? istersen eklersin ..

destiny_92@w.cn bekliorum orda sorabilirsin herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap1 -- 21 Mayıs 2007; 19:07:41 >
  • 26 ep vardı bende 25 ep e 41 lvl in elite sword +2 aldım iyimi kotumu ya bide emailini tam yazarmısın pm e atıver bı zhmet lutfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasap1

arkadaşlar Burda En Şanssız bnmdir heralde :S bakın olayı anlatayım
    Eyeballar var hepiniz bilirsininz orda onun bosslarını arıodum yerini bildiğim bi onlar var zaten :D nese olaya geçiyim
    Dolaşırken arada kesiodum eudemonumla bi baktım warrior cute düştü şu domuzlar var ya ondan nese çıkardım 10 pointlik crystal fln bastım 20 yaptım evrim geçirtip 4star yaptım nese markette pazar yeri aramaya başladım sonunda da buldum ve 45 epye koydum koyduktan sora içeri geçip tv izlemeye başladım geri geldiğimde warrior cute alınmıştı ama inventory'mde ep yoktu sizce ne olmuş olabilir bi yardım edin ltfn :'(

ilginç 6-7 aydır bu oyunu oynuyorum daha once bole 1 bug hiç olmadı bende.sakın gold'a falan koymuş olma 45 gold gibi :(
    Serverlarda fiyatlar farklı o yuzden 1 sey diyemem ama ben 10epe satıyorum normalde elit.hatta klıcları falan 6 ila 8 ep arası satıyorum.

• o kadar eliti nerden dusuruyorsun ya mıllet yanarlı donerlı dellenıcem superler felam eudemonlarıda super 32 felam yuh yaa bende super 1 bıle yk suan
  • Sdney de oynayan yok mu?
  • ekran görüntüleri güzel gibi. Client i indiriyorum benide alın aranıza :D Torontodan başlicam.
  • Yeni serverlarda baslamak daha avantajli olur bence cunku kullandigin demonlar serverdaki rankina gore potency veriyo ...
  • yeni serverlar derken? Daha clinet i indiriyorum ondan pek bilmiyorum. Hangileri yeni ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.