Şimdi Ara

Aranızda İstatistik dersi görmüş olanınız var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
9.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Ulan formülleri veriyorlardı rakamları koyacak yerleri bulamıyordum.

Yunan alfabesimidir nedir

direk soru üzerinden çalışıyorum daha kolay oluyor.

Bilmiyorum ama en nefret ettiğim dersti kendisi

Bunun yanında maliyet muhasebesi falan çerez gibi derslerdi (aöf işletme)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstatistik 1-2 aldım ama hiç hatırlamıyorum maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

mod medyan poison vs dagilimlara bak. 2012 yilinda BB ile gecmistim.

poison derken ?

mod medyan varyans standart sapma artiemtik ortalama.

tüm bildiklerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Ben görüyorum kardeşim salı günü sınav olcaz hatta

Betimsel analiz, Ki kare, t testi cart curt

onlar ne be ? bölüm ne senin ?

standart sapma, aritmetik ortalama, medyan, mod ?

Tamm işte onlar, program kullanıyomusunz hocam

program derken ?
  • Missandei kullanıcısına yanıt
    Yeter artar bile

• Biyoistatistik dersi gördüm obile hoş değilde sade istatisdik dahada sıkıcı olacak eminimki bölüm ne bu arada?

• Birisinden A diğerinden A- ile geçmiştim 3 sene oldu bir şey hetırlamıyorum ne yazık ki.

• 1 soru verecek 5e bolecek mod medyan sapma vs hesapla

Diger soruda tablo verecek cinsiyet vs bi seyler soracak

Sonra %95 dogruluk duzeyinde vs hesaplayin bunlar iste aklima da gelmiyo cok oldu aradan gecen zaman

• Geçen yıl almıştım 2 dönem İstatistik 1-2.Önce zor kesin kalırım ön yargısı vardı,alttan alanlarında etkisi vardı ama derse girdikten sonra çözdüm olayı.İlk dönem BA İkinci dönem AA düşmüştü. Formül kağıdı hazırlayıp giriyorduk sınava, herkese zor gelen ders benim için basitti.Şimdiye kadar en sevdiğim 3 dersten biridir Üniversitede.Formül kağıdı varsa rahat geçilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyukaranlık

Yeter artar bile

karar ağacı diye bişey varmış duydun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

Biyoistatistik dersi gördüm obile hoş değilde sade istatisdik dahada sıkıcı olacak eminimki bölüm ne bu arada?

uluslararası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrali06

Geçen yıl almıştım 2 dönem İstatistik 1-2.Önce zor kesin kalırım ön yargısı vardı,alttan alanlarında etkisi vardı ama derse girdikten sonra çözdüm olayı.İlk dönem BA İkinci dönem AA düşmüştü. Formül kağıdı hazırlayıp giriyorduk sınava, herkese zor gelen ders benim için basitti.Şimdiye kadar en sevdiğim 3 dersten biridir Üniversitede.Formül kağıdı varsa rahat geçilir..

mod medyan aritmetik ortalama standart sapma ve varyans biliyorum yeterli olur mu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

1 soru verecek 5e bolecek mod medyan sapma vs hesapla

Diger soruda tablo verecek cinsiyet vs bi seyler soracak

Sonra %95 dogruluk duzeyinde vs hesaplayin bunlar iste aklima da gelmiyo cok oldu aradan gecen zaman

o yüzde 95 doğruluk düzeyi ne ondan çok korkuyorum anlatabilir misin ?
  • hocam türkçe mi ingilizcemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

hocam türkçe mi ingilizcemi

türkçe. ingilizcesi de mi var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Missandei -- 30 Mart 2017; 20:28:24 >
  • Bende gördüm gram birşey anlamadım ama geçtim derste kağıdı az karalamadım. Hocayla da muhabbetim iyiydi. Kopya kağıdı sistemi yok mu sizde? Az da olsa işe yarıyordu onun sayesinde geçtim diyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Bende gördüm gram birşey anlamadım ama geçtim derste kağıdı az karalamadım. Hocayla da muhabbetim iyiydi. Kopya kağıdı sistemi yok mu sizde? Az da olsa işe yarıyordu onun sayesinde geçtim diyeyim.

kopya kağıdı sistemi derken ?
  • Missandei kullanıcısına yanıt
    mod medyan aritmetik ortalama bunlar başlangıç ve ilk dönemin konuları değil mi ? Eğer konular bunlarsa yeterli olur. Benim ikinci dönem vize konularım ki-kare testleri,Aralık Tahmini(Varyans - Oran - Ortalama Aralık Tahmini),Beklenen Değer ve Varyans gibi konulardı. Sonra finale kadar hipotez vs. başlıyo. % 95 gibi güven aralığı sorusu banko gelir sınavda bana göre.
  • quote:

mod medyan aritmetik ortalama bunlar başlangıç ve ilk dönemin konuları değil mi ? Eğer konular bunlarsa yeterli olur. Benim ikinci dönem vize konularım ki-kare testleri,Aralık Tahmini(Varyans - Oran - Ortalama Aralık Tahmini),Beklenen Değer ve Varyans gibi konulardı. Sonra finale kadar hipotez vs. başlıyo. % 95 gibi güven aralığı sorusu banko gelir sınavda bana göre.

biraz anlatabilir misiniz onu ? ya da basitçe anlayabileceğim bir kaynak falan ?
  • quote:

güven aralığı bu mu ?

https://youtu.be/4VKL9C4h-_w?t=962

çok kolaymış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.