Şimdi Ara

Aranızda İstatistik dersi görmüş olanınız var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
9.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bu. Formülü bildikten sonra geriye sadece sorudaki bilgileri formüle aktarmak kalıyor. Dediğin gibi kolay çekinmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrali06

Evet bu. Formülü bildikten sonra geriye sadece sorudaki bilgileri formüle aktarmak kalıyor. Dediğin gibi kolay çekinmene gerek yok.

anlamlılık düzeyi falan vardı o nasıl acaba ?
  • Missandei kullanıcısına yanıt
    inan bana hatırlamıyorum, %95 dedigi zaman grafikte buldugun araligin icini isleme koyuyodun sanki oyle bir seyler vardi ben aklini bulandirmayayim daha fazla anakutle kutle vs de sorar belli olmaz aklima geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hipotez konusu o. Vizeye dahil mi hipotez konusu
  • Gördüm geçtim mutluyum ismini bir daha görmek bile istemiyorum

• Bizim dangalak bir hoca yüzünden 3 sene boyunca sözel olarak gördüğümüz ders. Lanet olas pislik.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

inan bana hatırlamıyorum, %95 dedigi zaman grafikte buldugun araligin icini isleme koyuyodun sanki oyle bir seyler vardi ben aklini bulandirmayayim daha fazla anakutle kutle vs de sorar belli olmaz aklima geldi

ana kütle ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrali06

Hipotez konusu o. Vizeye dahil mi hipotez konusu

o soru çıkabilir demek ki dahil. ne var ki hipotez de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Creative

Gördüm geçtim mutluyum ismini bir daha görmek bile istemiyorum

inşallah ben de bu cümleleri yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Missandei -- 30 Mart 2017; 21:23:51 >
  • İstatistikten 05 almış adamım
    Andım oben balce hocama saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 30 Mart 2017; 21:31:27 >
  • İstatistiğim iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

İstatistiğim iyidir

mod medyan aritmetik ortalama standart sapma ve varyans biliyorum yeterli olur mu sizce
  • Gördüm hocam görüyorumda Pdr için istatistik olmazsa olmazdır.Spss olsun temel bilgiler olsun az çok bilgim var ama çok nankör hemen unutuluyor :).Hele o spss yok mu düşman başına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

İstatistiğim iyidir

mod medyan aritmetik ortalama standart sapma ve varyans biliyorum yeterli olur mu sizce

Sınavda ne soracağına bağlı hocanın, senin dediklerin çok basit formülü ezberle yerine koy cevap çıkıyor, istatistik 1 konusu senin dediklerin yanlış hatırlamıyorsam, bahar döneminde istatistik 2 dersi olur onda z t f testleri falan var onlarda kolay bence yani istatistik 2 görüyorsan söylediklerini sormaz hoca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Onlar sadece yeterli olmaz hocam nereye kadar geldiniz bilmiyorum ama ölçme nedir? Doğrudan ve Dolaylı ölçme nedir ? Ölçme Hataları(sabit,sistematik ve rastlantısal) ,ölçme aracında bulunması gereken nitelikler,ölçme aracı çeşitleri(sınıflama,sıralama,eşit aralık ve eşit oranlı),merkeze yığılım ölcüleri(mod medyan ortanca), dağılım ölcüleri(ranj ve standart sapma),Sağa çarpık(mod<ortanca<medyan) sola çarpık(medyan<ortanca<mod),güvenirlik ve geçerlilik bunları bilmen gerek daha yazardım da moralin bozulmasın :)

İstatistik 1 i karambole verdim ben. Ama klasik bir sınav olacaksa ve hocanız formülleri vermeyecek ise işiniz zor.

• ilk dönem c düşürdüm vize 55 final 65 di. Bakalım haftaya benimde sınav var 25 soru test olucak nasıl olacak bakalım çalışmazsan yapamazsın
  • İngilizce aldım hem de, matematikten nefret ederim ama geçtim çok şükür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

İstatistiğim iyidir

Sınavda ne soracağına bağlı hocanın, senin dediklerin çok basit formülü ezberle yerine koy cevap çıkıyor, istatistik 1 konusu senin dediklerin yanlış hatırlamıyorsam, bahar döneminde istatistik 2 dersi olur onda z t f testleri falan var onlarda kolay bence yani istatistik 2 görüyorsan söylediklerini sormaz hoca

ilk kez alıyorum istatistiği. 1 dir herhalde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Onlar sadece yeterli olmaz hocam nereye kadar geldiniz bilmiyorum ama ölçme nedir? Doğrudan ve Dolaylı ölçme nedir ? Ölçme Hataları(sabit,sistematik ve rastlantısal) ,ölçme aracında bulunması gereken nitelikler,ölçme aracı çeşitleri(sınıflama,sıralama,eşit aralık ve eşit oranlı),merkeze yığılım ölcüleri(mod medyan ortanca), dağılım ölcüleri(ranj ve standart sapma),Sağa çarpık(mod<ortanca<medyan) sola çarpık(medyan<ortanca<mod),güvenirlik ve geçerlilik bunları bilmen gerek daha yazardım da moralin bozulmasın :)

yarısını biliyorum zaten o merkeze yığılım ölçüleri vs sonrasını. ama öncesini duymadım ile. istatistik 1 bu, emin misin bu konuların olduğunun ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.