Şimdi Ara

Aranızda İstatistik dersi görmüş olanınız var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
9.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

İngilizce aldım hem de, matematikten nefret ederim ama geçtim çok şükür.

neler çıkmıştı sınavda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

İstatistiğim iyidir

mod medyan aritmetik ortalama standart sapma ve varyans biliyorum yeterli olur mu sizce

Sınavda ne soracağına bağlı hocanın, senin dediklerin çok basit formülü ezberle yerine koy cevap çıkıyor, istatistik 1 konusu senin dediklerin yanlış hatırlamıyorsam, bahar döneminde istatistik 2 dersi olur onda z t f testleri falan var onlarda kolay bence yani istatistik 2 görüyorsan söylediklerini sormaz hoca

ilk kez alıyorum istatistiği. 1 dir herhalde ?

İlk kez alıyorsan öyledir genellikle güz döneminde 1 bahar döneminde 2 veriyorlar diye biliyorum da, valla hocanın ne soracağına kalmış ama o formülleri biliyorsan 40-50 alırsın herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anteachor35

ilk dönem c düşürdüm vize 55 final 65 di. Bakalım haftaya benimde sınav var 25 soru test olucak nasıl olacak bakalım çalışmazsan yapamazsın

konular nasıl istatistik 1 benimki.
  • Missandei kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi istatistik 1 de olan konular istatistik 2 de spss programını gördük biz sizde nasıl bilemiyorum ama istatistik 1 de temel konular bunlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Missandei kullanıcısına yanıt
    Inan ki net hatırlamıyorum çünkü sinava hazırlanıp geçtiğim bi dersti ama genel olarak, mod medyan aritmetik ortalama vs o tarz terimler, grafik yapma, anket tarzı şeyler vardı.

• bölümünde okuyorum ... bi de benim çektiğimi düşünün
  • İstatistik 1 kolay halledersin. A.o g.o mod medyan grafikler falan
  • Gaussian dağılımına bak banko 1 soru gelir

• Biyoistatislik gördüm ssps denen zırvada p q vs bir çok test vardı eğer onlarsa son gün çalışılacak bir şey değil git yat

• Üniversite son sınıftayken istatistik 1 görmüştüm. Sayısal zekası olanların çok seveceğini düşünüyorum. Her ne kadar sayısalım - 100 de olsa ben de günü gününe çalışarak AA ile geçmiştim tavsiye ederim. Sınava girince alışıyorsun

• Kolay Derstir ancak aritmetik ve analitik zekasi olmayan surunur. 10 Yil evvel gordum yaklasim onemli, cozum kendiliginden cikiyor zaten.

• İstatistik ve ekonometri ikisini de zar zor geçtim ama son yıl artık başka çare yok geçmem lazım mantığıyla yapamıyorum düşüncesini bir kenara bırakıp çalışmıştım ve çok iyi not almıştım. Önemli olan insanın yapabilirim düşüncesiyle yaklaşması gerisi geliyor zaten

• doktora öğrencisiyim. İstatistiksel veri analizi alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Hocam hepsi istatistik 1 de olan konular istatistik 2 de spss programını gördük biz sizde nasıl bilemiyorum ama istatistik 1 de temel konular bunlardır.

hangi okul
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryilmaz035

Üniversite son sınıftayken istatistik 1 görmüştüm. Sayısal zekası olanların çok seveceğini düşünüyorum. Her ne kadar sayısalım - 100 de olsa ben de günü gününe çalışarak AA ile geçmiştim tavsiye ederim. Sınava girince alışıyorsun

soru tiplerini hatırlıyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0IkaN

Gaussian dağılımına bak banko 1 soru gelir

ilk kez duyuyorum o ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bykclk

İstatistik 1 kolay halledersin. A.o g.o mod medyan grafikler falan

grafikler derken?

inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

bölümünde okuyorum ... bi de benim çektiğimi düşünün

ne çıkabilir sınavda

ilk kez alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankanum

Biyoistatislik gördüm ssps denen zırvada p q vs bir çok test vardı eğer onlarsa son gün çalışılacak bir şey değil git yat

öyle şeyler yok
  • İlk dönem istatistik 1i aldım bu dönem 2yi alıyorum. AA ile verdim 1i istediğini sorabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.