Şimdi Ara

Aranızda okumayan ve çalışmayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SerkanHur

ciddiyet altında sağlam ego kasıyorsun xd

anonim ortamda niye ego kasayım serkan? Q:We:QwE:Q:wE:QW:E:Q:wE
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    hadi koçum az bilinçaltına in anlarsn
  • quote:

hadi koçum az bilinçaltına in anlarsn

anca sanal ortamdan klavye delikanlılığı yap. seni önceki üyeliklerinden beri sevmezdim. ah bir elime geçirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnrysn

Benim okulla işim olmadı. Gözümüde daha askerden geldikten sonra anca açabildim

Birsürü kursa felan gittim doğru düzgün bir işte dikiş tutturamadım çünki yaptığım kölelikti resmen. Sevmediğim hiçbir işte çalışmayı istemiyor düşünmüyorum bu memurlukta olur polislikte olur.

Severek yapabileceğim bir meşguliyetim var artık umarım değişmez.

Kitap yazmışlığım bile var ama hiçbirinde tutunamadım

Tutunamadık Reis

Tutunacak dalımız kalmadı

Benzer durumda bir arkadaşım vardi okumuyordu serseri gibi geziyordu o da kitap yazmıştı bu ergen ergen kitap yazma olayı nedir ne biliyorsunuz da yazıyorsunuz dil bilgisi bile bilmiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam sen Bilkent'li değil miydin?

Baya yanlış gelmişsin

klavye başında ego kasan bir asosyale göre oldukça iddialı sözler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeslanınKutusu

Hocam sen Bilkent'li değil miydin?

Baya yanlış gelmişsin

ne alaka? bilkentliler dayak atamaz mı
  • quote:

klavye başında ego kasan bir asosyale göre oldukça iddialı sözler

kaybol tek yumrukluk canın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hallederizz

quote:

Birsürü kursa felan gittim doğru düzgün bir işte dikiş tutturamadım çünki yaptığım kölelikti resmen. Sevmediğim hiçbir işte çalışmayı istemiyor düşünmüyorum bu memurlukta olur polislikte olur.

Tutunamadık Reis

Benzer durumda bir arkadaşım vardi okumuyordu serseri gibi geziyordu o da kitap yazmıştı bu ergen ergen kitap yazma olayı nedir ne biliyorsunuz da yazıyorsunuz dil bilgisi bile bilmiyorsunuz

Arkadaşının arkasından serseri demeye utanmıyon mu? Ayip ayip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

Orijinalden alıntı: sbarisbalcii

Neden hocam? Evde kalmaya devam ettikçe daha kötü oluyorum. Ailemden uzakta kalmak beni hem geliştirir hem de iyileştirir diye düşünüyorum. Üniversite konusunda kendimi gelistirirsem bir yerlere tutunabilirim diye düşünüyorum.

bilim adamı veya doktor olmayacaksan üniversite okumak boş

Henüz yeni tıp kazanmış,çocukluğunda sevgi görmemiş,ergenlik zamanlarında ezilmiş git gide içine kapanmış daha sonra da herkesten intikam almak adına, dışarıdaki tüm hayatı hiçe sayarak evinde ders çalışmaktan başka hiçbirşey yapmamışsın. Seni tebrik ederim. Tıp veya herhangi bir yer, çok iyi bir yer kazandığın mesajlarından belli. Ama işte doğa ana doğuştan zayıf olanlara hiç bir zaman acımıyor, ne kadar iyi yerlere gelsen de doğuştan taşıdığın manevi olarak o zayıflığı hayatının her zaman her yerinde hissedeceksin. Çevrende yavş*k diye tabir ettiğin adamlar her türlü her şeyden zevk almaya bakarken, sen belki çok iyi konumlarda onlara imreneceksin.

Laflarınızı daha özenle seçmenizi rica ederim. Kimsenin şevkini kırmaya hakkınız yok. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

quote:

quote:

Neden hocam? Evde kalmaya devam ettikçe daha kötü oluyorum. Ailemden uzakta kalmak beni hem geliştirir hem de iyileştirir diye düşünüyorum. Üniversite konusunda kendimi gelistirirsem bir yerlere tutunabilirim diye düşünüyorum.

Henüz yeni tıp kazanmış,çocukluğunda sevgi görmemiş,ergenlik zamanlarında ezilmiş git gide içine kapanmış daha sonra da herkesten intikam almak adına, dışarıdaki tüm hayatı hiçe sayarak evinde ders çalışmaktan başka hiçbirşey yapmamışsın. Seni tebrik ederim. Tıp veya herhangi bir yer, çok iyi bir yer kazandığın mesajlarından belli. Ama işte doğa ana doğuştan zayıf olanlara hiç bir zaman acımıyor, ne kadar iyi yerlere gelsen de doğuştan taşıdığın manevi olarak o zayıflığı hayatının her zaman her yerinde hissedeceksin. Çevrende yavş*k diye tabir ettiğin adamlar her türlü her şeyden zevk almaya bakarken, sen belki çok iyi konumlarda onlara imreneceksin.

Laflarınızı daha özenle seçmenizi rica ederim. Kimsenin şevkini kırmaya hakkınız yok. İyi forumlar.

Hocam mesajım yanlış anlaşılmış sanırım. kimseyi aşağılamak gibi bir amacım kesinlikle yok, öyle bir insan da değilim. Tıp okumuyorum ama iyi bir yerdeyim. Tıp ve bilim adamlığını da şuna dayanarak dedim; doktor ve bilim adamı olmak için eğitim şart. Yani diplomasız doktor olmaz, bilim adamı da akademik araştırmaları ve belli bir yetkinliğe ulaşması için üniversite gerekli. Benim de bilim adamı olmak gibi bir amacım yok. çok para kazanmak için okumaya gerek yok onu kast ettim. Ailem laf etmese ben de okumazdım. Sabah okula gitmek için her kalktığımda mutsuz oluyorum. Mezun olduğumda da mesleğimi yapmayacağım; satış, pazarlama ve yönetim kısmında olmak istiyorum. Aldığım onca ağır dersi kullanmayacağım yani. Özetle demek istediğim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 31 Ağustos 2017; 15:1:59 >

• ailem okumazsam bana bakmaz büyük ihtimal okuduğum halde laf ediyorlar. şuan okul olmasa neet sayılırım zaten. ama pişman olmayı sevmiyorum, şuan neet olmak güzel gelse de gelecekte bu durumda kapalı kalıp memnun olamam diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Yaş 23 .Çalışmıyorum ve okumuyorum .Sürekli alkol ve sigara tüketiyorum Yaşamak bir hayli zor geliyor .Ağlayamıyorum ve zaman bir an önce geçsin,yaşlanayım öleyim istiyorum .Bu arada çok acı çekiyorum .

senin okuyan halinim napsak da kurtulsak ya batacaz ya cıkacaz
  • Bende bilgisayarın renksizleştirdiği hayatlardanım, bir kaç sene boyunca şansım iyi gitti ve üzerinden çok güzel paralar kazandım. 12 Yaşında olmama rağmen harcamadım ve biriktirdim en sonunda babamın borçlarının kurbanı oldu hepsi. Liseyi sosyal fobi ve depresyon yüzünden bırakmak zorunda kaldım açıktan tamamladım. Şimdi hayatımı yeniden düzene sokmak için üniversiteye başlayacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

quote:

quote:

Hocam mesajım yanlış anlaşılmış sanırım. kimseyi aşağılamak gibi bir amacım kesinlikle yok, öyle bir insan da değilim. Tıp okumuyorum ama iyi bir yerdeyim. Tıp ve bilim adamlığını da şuna dayanarak dedim; doktor ve bilim adamı olmak için eğitim şart. Yani diplomasız doktor olmaz, bilim adamı da akademik araştırmaları ve belli bir yetkinliğe ulaşması için üniversite gerekli. Benim de bilim adamı olmak gibi bir amacım yok. çok para kazanmak için okumaya gerek yok onu kast ettim. Ailem laf etmese ben de okumazdım. Sabah okula gitmek için her kalktığımda mutsuz oluyorum. Mezun olduğumda da mesleğimi yapmayacağım; satış, pazarlama ve yönetim kısmında olmak istiyorum. Aldığım onca ağır dersi kullanmayacağım yani. Özetle demek istediğim bu

Açıklamanız için teşekkür ederim hocam fakat mesajınız üslubunuz itibari ile yanlış anlaşılıyor. Bildiğiniz üzere forumda çokça genç kardeşimiz var, zamanında ben de onlar gibi bu şekilde kötü yorumlara kulak asarak canımı sıkardım,böyle tatsız hadiseleri genç arkadaşlarımız yaşamasın diye mesajı yazma gereği duydum.

Ayrıca evet, zengin olmak için değil, gerçekten ilim sahibi olmak ve alanında uzmanlaşmak için okul okunmalı. Zira üniversite okunarak zengin olduğu görülmemiştir.

Mesajınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

Tutunamadık Reis

Sınıf arkadaşım kişisel değil. Tam bir ergendi edebiyattan gram anlamaz kitap yazmıştı bir de kitabına laf edince sinirlenirdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beklenen Adam

"Bi süre sonra dank ediyor" diye bir şey derdi büyüklerimiz. Pek ciddiye almazdık. Bu neet dediğin kavram senelerdir ben oluyorum galiba. 23 yaşımı doldurdum, her şeyin başlangıç noktası beşinci sınıfa giderken Diez serverında başladığım Knight Online olmalı. O günden sonra hiçbir şey iyiye gitmedi. Ne ders çalıştım, ne dışarı çıktım, ne de başka bir şey. İnternette biraz da kendimce yazılım öğrenince her şeyden kopmuştum. Lise 2'ye geçtiğimde derslerle pek alakam olmadığı için dersler yüzünden okuldan atıldım. Ne okuyor, ne çalışıyor ne de dışarıya çıkıyordum. Sabahtan akşama kadar bilgisayarda oyun oynayıp, php işi gelince de teslim ederek ödeme alıyordum. Para o kadar havadan ve sıcak geliyordu ki, ihtiyacım olmayan bir sürü şey alıyordum. Yeni bilgisayar, yeni laptop, netbook, telefon, sigara kullanmamama rağmen nargile bile almışlığım vardı. Sonra bir gün dedim "bu işi alaylı yapacağıma en azından liseyi bitirip iyi kötü bir üniversiteye gideyim". Ardından "madem liseyi dışarıdan bitireceğim, askerlik de aradan çıksın" diyerekten askere gittim. Atıldığım okul anadolu lisesi olduğu için açık öğretim lisesinde 90 küsür civarı bir puan vermişti bana, ben de 135 yapmıştım onu. Askere gittiğimde 192'ye tamamlayıp mezun olmam gerekiyordu. Nitekim öyle de oldu. Tezkereme 20 gün kala lise mezunu olmuştum. Ardından şehrime geri döndüm ve üniversite sınavına girdim ve bu sene üniversiteliyim. Şu an her ne kadar var olan ortamından nefret edip, girmesem de 2009-2010 yılı r10 forumuna teşekkür ederim.

hocam hemen hemen aynı yaştayız aynı sene diez'e başladım. peder bilgisayarı elimden almasaydı şuan ne fen lisesi kazanırdım ne de lys'de derece yapardım. gerçi bunlara rağmen mutlu değilim. neet olmak isterdim açıkcası.

Herkes o alıntıladığın arkadaş gibi olamıyor kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tutunamadık Reis

Sınıf arkadaşım kişisel değil. Tam bir ergendi edebiyattan gram anlamaz kitap yazmıştı bir de kitabına laf edince sinirlenirdi

Bi tanede bende var o arkadaştan bakalım nereye kadar gidecek

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester34

quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Yaş 23 .Çalışmıyorum ve okumuyorum .Sürekli alkol ve sigara tüketiyorum Yaşamak bir hayli zor geliyor .Ağlayamıyorum ve zaman bir an önce geçsin,yaşlanayım öleyim istiyorum .Bu arada çok acı çekiyorum .

senin okuyan halinim napsak da kurtulsak ya batacaz ya cıkacaz

Okurken hayat güzeldi .Okulun değerini bil .Bitince gözler üzerine çevriliyor .

Yavru kuşun yuvadan uçma vakti geliyor .Sonra düşünürsün soğuktan ölsem mi daha çok acı çekerim

açlıktan mı diye .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.