Şimdi Ara

Aranızda okumayan ve çalışmayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gâvurlar buna neet diyor. açılımı Not in Education, Employment, or Training.

çalışmayan veya okumayan varsa geçimini nasıl sağlıyor, hayatınızdan memnun musunuz, sosyal çevreniz var mı, ne ile vakit geçiriyorsunuz, yaşınız kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 31 Ağustos 2017; 6:7:59 >

• Ailemle yaşıyorum sosyal yaşantım yok. Sigara, müzik, yemek, internet ve masturbasyon bağımlısıyım.

Hayatımdan memnun değilim bağımlılıklarım beni ele geçirdi bunlar dışında hiçbirşeyden keyif alamıyorum. bunlarda yetmiyor depresyondayım.

Kendimi değiştirmem gerektiğini biliyorum fakat değiştirmek için enerjim ve kontrol gücüm yok.

10 yıldır zorunda olmadıkça dışarı çıkmıyorum liseye giderken vs çıkıyordum okulu bırakınca iyice eve kapandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 31 Ağustos 2017; 6:8:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

Ailemle yaşıyorum sosyal yaşantım yok. Sigara, müzik, yemek, internet ve masturbasyon bağımlısıyım.

Hayatımdan memnun değilim bağımlılıklarım beni ele geçirdi bunlar dışında hiçbirşeyden keyif alamıyorum. bunlarda yetmiyor depresyondayım.

Kendimi değiştirmem gerektiğini biliyorum fakat değiştirmek için enerjim ve kontrol gücüm yok.

yaş kaç hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

Ailemle yaşıyorum sosyal yaşantım yok. Sigara, müzik, yemek, internet ve masturbasyon bağımlısıyım.

yaş kaç hocam

25 yaşındayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

yaş kaç hocam

25 yaşındayım

Liseyi bitirdiysen polis olabilirsin. Yaşın geçmeden polis ol bence. Türkiye şartlarında çok güzel meslek.

• "Bi süre sonra dank ediyor" diye bir şey derdi büyüklerimiz. Pek ciddiye almazdık. Bu neet dediğin kavram senelerdir ben oluyorum galiba. 23 yaşımı doldurdum, her şeyin başlangıç noktası beşinci sınıfa giderken Diez serverında başladığım Knight Online olmalı. O günden sonra hiçbir şey iyiye gitmedi. Ne ders çalıştım, ne dışarı çıktım, ne de başka bir şey. İnternette biraz da kendimce yazılım öğrenince her şeyden kopmuştum. Lise 2'ye geçtiğimde derslerle pek alakam olmadığı için dersler yüzünden okuldan atıldım. Ne okuyor, ne çalışıyor ne de dışarıya çıkıyordum. Sabahtan akşama kadar bilgisayarda oyun oynayıp, php işi gelince de teslim ederek ödeme alıyordum. Para o kadar havadan ve sıcak geliyordu ki, ihtiyacım olmayan bir sürü şey alıyordum. Yeni bilgisayar, yeni laptop, netbook, telefon, sigara kullanmamama rağmen nargile bile almışlığım vardı. Sonra bir gün dedim "bu işi alaylı yapacağıma en azından liseyi bitirip iyi kötü bir üniversiteye gideyim". Ardından "madem liseyi dışarıdan bitireceğim, askerlik de aradan çıksın" diyerekten askere gittim. Atıldığım okul anadolu lisesi olduğu için açık öğretim lisesinde 90 küsür civarı bir puan vermişti bana, ben de 135 yapmıştım onu. Askere gittiğimde 192'ye tamamlayıp mezun olmam gerekiyordu. Nitekim öyle de oldu. Tezkereme 20 gün kala lise mezunu olmuştum. Ardından şehrime geri döndüm ve üniversite sınavına girdim ve bu sene üniversiteliyim. Şu an her ne kadar var olan ortamından nefret edip, girmesem de 2009-2010 yılı r10 forumuna teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beklenen Adam

"Bi süre sonra dank ediyor" diye bir şey derdi büyüklerimiz. Pek ciddiye almazdık. Bu neet dediğin kavram senelerdir ben oluyorum galiba. 23 yaşımı doldurdum, her şeyin başlangıç noktası beşinci sınıfa giderken Diez serverında başladığım Knight Online olmalı. O günden sonra hiçbir şey iyiye gitmedi. Ne ders çalıştım, ne dışarı çıktım, ne de başka bir şey. İnternette biraz da kendimce yazılım öğrenince her şeyden kopmuştum. Lise 2'ye geçtiğimde derslerle pek alakam olmadığı için dersler yüzünden okuldan atıldım. Ne okuyor, ne çalışıyor ne de dışarıya çıkıyordum. Sabahtan akşama kadar bilgisayarda oyun oynayıp, php işi gelince de teslim ederek ödeme alıyordum. Para o kadar havadan ve sıcak geliyordu ki, ihtiyacım olmayan bir sürü şey alıyordum. Yeni bilgisayar, yeni laptop, netbook, telefon, sigara kullanmamama rağmen nargile bile almışlığım vardı. Sonra bir gün dedim "bu işi alaylı yapacağıma en azından liseyi bitirip iyi kötü bir üniversiteye gideyim". Ardından "madem liseyi dışarıdan bitireceğim, askerlik de aradan çıksın" diyerekten askere gittim. Atıldığım okul anadolu lisesi olduğu için açık öğretim lisesinde 90 küsür civarı bir puan vermişti bana, ben de 135 yapmıştım onu. Askere gittiğimde 192'ye tamamlayıp mezun olmam gerekiyordu. Nitekim öyle de oldu. Tezkereme 20 gün kala lise mezunu olmuştum. Ardından şehrime geri döndüm ve üniversite sınavına girdim ve bu sene üniversiteliyim. Şu an her ne kadar var olan ortamından nefret edip, girmesem de 2009-2010 yılı r10 forumuna teşekkür ederim.

hocam hemen hemen aynı yaştayız aynı sene diez'e başladım. peder bilgisayarı elimden almasaydı şuan ne fen lisesi kazanırdım ne de lys'de derece yapardım. gerçi bunlara rağmen mutlu değilim. neet olmak isterdim açıkcası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçimimi eski çalıştığım yerden biraz birikmiş param ile sağlıyorum. Sosyal çevrem pek geniş değil. Hayatımdan memnun değilim, çünkü para kazanıp kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamam lazım. Yaşım da 23.
  • çalışıyorum,dersler başlayınca hem okuyup hem çalışacam

boş durunca kafayı yiyecek gibi oluyorum o yüzden hiç boş kalmamaya çalışıyorum

• 20 yaşını geçtim ama daha hiç köyümüzdeki tarlalar dışında bir yerde çalışmadım. İki senedir de boş yere mezunum. Bu sene vasat bir tabela üniversitesine gidecem ya hayırlısı. Maddi durum da yok. Bazı kötü bağımlılıklarim da var. Bir türlü değisemiyorum. Evden de çıkmıyorum. Sosyal ortamlarda rahat olamıyorum.

Üniversiteye gidince hem çalışıp hem de okumak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbarisbalcii

20 yaşını geçtim ama daha hiç köyümüzdeki tarlalar dışında bir yerde çalışmadım. İki senedir de boş yere mezunum. Bu sene vasat bir tabela üniversitesine gidecem ya hayırlısı. Maddi durum da yok. Bazı kötü bağımlılıklarim da var. Bir türlü değisemiyorum. Evden de çıkmıyorum. Sosyal ortamlarda rahat olamıyorum.

Üniversiteye gidince hem çalışıp hem de okumak istiyorum.

bence hiç gitme daha iyi.

Edit: mesajım yanlış anlşılmış, küçük görme gibi bir amacım yok. Sosyal ortamları sevmeyen ve insan ilişkilerinde başarılı olmayan insanlar için üniversite cehennem azabına dönüyor. Böyle olacağını bilsem ben de üniye falan gitmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 31 Ağustos 2017; 15:13:5 >
  • Hazıra dağ dayanmaz sözünü unutmamalı. Ülkr şartlarında bahsettiğin olay sadece belirli bir süreliğine geçerli olabilir sonrasında çalışmak şart. Kimse istemiyor 6 da mesaiye başlamayı fakat birgün gitmediğinde para alamayacağını biliyorsun.

• Benim okulla işim olmadı. Gözümüde daha askerden geldikten sonra anca açabildim

Birsürü kursa felan gittim doğru düzgün bir işte dikiş tutturamadım çünki yaptığım kölelikti resmen. Sevmediğim hiçbir işte çalışmayı istemiyor düşünmüyorum bu memurlukta olur polislikte olur.

Severek yapabileceğim bir meşguliyetim var artık umarım değişmez.

Kitap yazmışlığım bile var ama hiçbirinde tutunamadım

Tutunamadık Reis

Tutunacak dalımız kalmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Hazıra dağ dayanmaz sözünü unutmamalı. Ülkr şartlarında bahsettiğin olay sadece belirli bir süreliğine geçerli olabilir sonrasında çalışmak şart. Kimse istemiyor 6 da mesaiye başlamayı fakat birgün gitmediğinde para alamayacağını biliyorsun.

hocam ailemin durumu ortalamanın biraz üstü. evde dursam ayda masrafım max 300 lira olur. ne gerek var yani tüm gün bilgisayar başında dursam? onlardan 2 tane ev kalacak bir miktar da para. ölene kadar yeter.
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Neden hocam? Evde kalmaya devam ettikçe daha kötü oluyorum. Ailemden uzakta kalmak beni hem geliştirir hem de iyileştirir diye düşünüyorum. Üniversite konusunda kendimi gelistirirsem bir yerlere tutunabilirim diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbarisbalcii

Neden hocam? Evde kalmaya devam ettikçe daha kötü oluyorum. Ailemden uzakta kalmak beni hem geliştirir hem de iyileştirir diye düşünüyorum. Üniversite konusunda kendimi gelistirirsem bir yerlere tutunabilirim diye düşünüyorum.

bilim adamı veya doktor olmayacaksan üniversite okumak boş
  • Yaş 23 .Çalışmıyorum ve okumuyorum .Sürekli alkol ve sigara tüketiyorum Yaşamak bir hayli zor geliyor .Ağlayamıyorum ve zaman bir an önce geçsin,yaşlanayım öleyim istiyorum .Bu arada çok acı çekiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Yaş 23 .Çalışmıyorum ve okumuyorum .Sürekli alkol ve sigara tüketiyorum Yaşamak bir hayli zor geliyor .Ağlayamıyorum ve zaman bir an önce geçsin,yaşlanayım öleyim istiyorum .Bu arada çok acı çekiyorum .

Niye acı çekiyorsunuz hocam? Halay çeksenize

• Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    ciddiyet altında sağlam ego kasıyorsun xd
  • Mezunluk sayılır mi hocam yas 19 şuan hicbir kuruma bagli degilim sadece tüketici konumundayim ulkeye bu sene 2 gram yararım dokunmayacak ama hedef tutsun o zaman siz düşünün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.