Bildirim
Aranızda olmaktan şeref duyarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hoşgeldin.
2010 yılında bir ara(galiba yanlışlıkla) 17 jantlı araç gelmişti, onlardan birisini yakalamışsın. -
valla o kadarını bilmiyorum üstadım (: 2. sahibiyim ben.. evet dediğin gibi araç 17 jant fabrika çıkışlı lpg dolu modeli.. şuan için memlunum arabamdan zaman ne gösterir bilinmez.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tanemine
valla o kadarını bilmiyorum üstadım (: 2. sahibiyim ben.. evet dediğin gibi araç 17 jant fabrika çıkışlı lpg dolu modeli.. şuan için memlunum arabamdan zaman ne gösterir bilinmez..
Sizin gibi 2010 model olup 17" jantlı araç çok azdır. Bir parti geldi satıldı ve bir daha gelmedi.
Şunu ekleyeyim; Aracınız Plus versiyon olmadığı için en dolu modeli diyemeyiz ama kendi içinde gayet doludur.
Fafrika çıkışlı lpg diye birşey yok. Uygulama yapılan tüm lpg'li Cruzlar sonradan takılmadır. -
dediklerinize aynen katılıyorum.. bu araç çok bilgi sahibi değilim özelde de yazdıığım gibi ilk görüşte aşk diyelim (: hoşuma gitti aldım şuan için memnunum hayırlısı bakalım.. bilgileriniz için teşekkür ederim üstadım -
-
-
-
-
Güle güle kullanin,kaça aldiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ajf39
Güle güle kullanin,kaça aldiniz
28.500 tl üstadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X