Şimdi Ara

Hiç babanızın mesleğinden utandınızmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim babam müteahhitlik yapıyor şuan ama emekli olduktan sonra müteahhitliğe başladı ondan öncesinde mimardı.
    Neyse bende ilkokulda özel okuldaydım pahalıda bir okuldu senelik 50-60 milyara yakın fiyuatı vardı.
    Neyse arkadşlara soruyorduk falan senin baban ne iş yapıyor diye hiç unutmam o zaman 7.sınıftayız yaşlar 13-14 civarı. sınıfta 1 tane babası holding ceosu olan vardı geri kalanlarında 10da 9 unun babası fabrikatördü.
    Yabi anlayacağınız çoğu zengin kodoman çocuğuydu neyse benim babamda bildiğin normal orta halli mimar işte kendimi fabrikatör çocuklarının yanında ezik hissetmiştim.
    Tabi babamızın mesleğinden utanmak doğru değil ama çocuktuk o zaman işte.O günden beridirde fabrikatör veya ceo çocuğu olmak içimde kalmıştır.
    Babamız fabrikatör veya ceo değildi ama ben şuan ceo veya fabrikatör olmaya çalışıyorum.Okul bitice aile sermaye sağlarsa olmaması içinde bir sebep yok.

• Para seni satın almış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan çocuk yetiştiriyorlar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben küçükken babam emekli oldu. herkes meslek söylerken ben emekli derdim ama utanmadım.kırsal kesimde yaşadık çoğunun durumu belliydi.
  • Benim babam boyacıydı bizim okulu boyamisti hatta bir gün okulun duvarina yazi yazarken mudur yardimcisi neden karaliyorsun baban mi boyadi orayı diye kizmisti bana ben de evet demistim

• Baban mimardi ve bundan mi utandin?

Babamin mesleginden asla utanmadim, utananlarda da bir sorun ararim. Ister doktor olsun ister sofor, baba babadir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zebani olsa daha mantıklı olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesleklerden hiç utanmadım asla da utanmam alın teriyle, bileğinle ya da aklınla kazandığın paradan neden utansın ki insan. Şu anda klima servisinde çalışıyorum ve oldukça kirli bi iş yanımdaki arkadaşlardan bazıları üzerindeki elbiselerle çarşıya çıkmaya bile utanıyor anlamıyorum. Emeğinle para kazanırken kirlenen elbiseden utanır mı insan. Milleti dolandırmıyoruz, çalmıyor çırpmıyoruz. Utanacak biri varsa insanların bu haliyle dalga geçenler diye düşünüyorum

• Benim babam fabrika işçisiydi bir kere utandiysam namerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kolejdeyken sorarlardi ve cevap olarakta serbest meslek derdim

• allah ailene sabır versin
  • babamın mesleği bir çok arkadaşımın babasına göre çok iyiydi bazen bize gelirlerdi bordo bereliyken çekilmiş fotoğraflarını görür çocuklar resmen orgazm olurdu onlarca taktir teşekkür zamanın genelkurmay başkanının bile imzaladığı taktir vardı evde ama ben babamdan utanıyordum çünkü kendisi kumar hastasıydı ve ailemizin sonunu kumar getirdi bu yüzden önemli olan baba olması işi maddiyatı değil

(2000 2004 arası görev yaptı yanlış hatırlamıyorsam 3 5 yaşlarındaydım)
  • Hayır kesinlikle utanmadım,hatta onun mesleğini bile yapmayı düşünüyorum

• babam tekstilde ütücü.utanmışsam çocukken utanmışımdır,şimdi asla utanmam.çocukluk işte

• babam usta gemiciydi hiçte utanmadım ah ulan keşke yerinde ben olsam dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.