Şimdi Ara

Aranızda veteriner olan veya tanıdığı olan [yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda veteriner olan veya tanıdığı olan varsa bir problemim var çözüm aradığım yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
    4 yaşında erkek ingiliz setterim var.Bundan 4-5 ay önce köpeğimi beslemeye gittiğimde yerde hareketsiz uzandığını gördüm.Seslenmeme rağmen tepki vermedi.Yanına yaklaştığımda ağzının köpürdüğünü gördüm kalp atışlarıda aşırı derece düşüktü.Zehirlendiğini düşünüp en yakın veterinere götürdüm.Zehirlenme olmadığını ve en yakın hayvan hastanesine götürmemi söyledi.Hemen hayvan hastanesine götürdüm.Midesini yıkadılar ve kan tahlili yaptılar.Hepsi yolunda çıktı dediler serum bağlayıp gönderdiler.Aradan bi kaç hafta geçti aynı durum tekrarlandı.Bu sefer başka bi veterinere götürdüm.Köpeğimin sara krizine girdiğini söyledi.Bugüne kadar hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım.24-27 gün aralığında krize giriyor.Krize girmeden önce bilinçsiz bakışları oluyor ve bu kriz 2 gün sürüyor.Köpeğimde bu krizlerde aşırı bir kilo kaybı oluyor ve bu krizlerden sonra gözleri 1.5-2 gün net görmüyor.Krizleri çok sık ve en üst seviyede oluyormuş.Veteriner serum ve bir kaç ampul ilaç kullanıyor fakat pek bi faydası olmuyor.İnternette bir kaç araştırma yaptım alıç sirkesini önermişlerdi.Geçen ay onu denedim ve krizler 5-6 gün gecikti.Başka ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Veterinerin tavsiyesine uyun. İnsanlar için olan epilepsi ilaçları uygunsa verirler, yada köpek için ayrı varsa. Telaşlanmayın, sonuçta insanlarda da oluyor. İnsanlar gibi parlak ışıklar yada yanıp sönen ışıklarla tetikleniyor mu araştırın, evetse, önlem alın. vs. Geçmiş olsun.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    veterinerin söylediği Ankaradaki hayvan hastanesinde tedavi ediliyormuş.4 sene falan sürebilir dedi.Şuan yapılacak pek bişey yok mama ve et vermeyi kestik bunlar tetikliyormuş elimizden geleni yapıyoruz.Çok zor bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis olan varmı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.