Şimdi Ara

Pilot tanıdığı olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yaşıyorlar karıları çocukları nasıl tipler

• Güzel yaşıyoruz. Karım rus hostes ,çocuğum yok. Güzel bir gelirim var. Uçakta hıza adrenaline alıştığım için karada bmw s1000rr kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var,adam biyomedikal muhendisiydi pilot olmaya karar verdi,suan thy'de calisiyor,kaptan pilot.Esine 3 yil ince dogun gunu hediyesi olarak crv cip almisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Var,adam biyomedikal muhendisiydi pilot olmaya karar verdi,suan thy'de calisiyor,kaptan pilot.Esine 3 yil ince dogun gunu hediyesi olarak crv cip almisti.
    o kadar kısa sürede nasıl kaptan oldu
  • benim lisede hocanın eşi pilottu.Cidden çok güzel bir hoca.Çocukları falan da iyi eğitim alıyor.Kolejlerde falan.Kendisi de hem çok güzel hem çok iyi birisi
  • Ben tanıyorum.
    Yeni başliyanlar 20bin tl kaptanlar 35bin tl alıyor.
    Adamın bütün kızı çocuğu yurt dışında okuyor.
    Pilotlar doktorlar yada hard mühendisler bu adamlar bir değişik oluyor konustuğu zaman o aurayı hissediyorsun.
    Değişik bir mizah anlayişi vb vb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek bi farkı yok normal insana benziyorlar nasıl pilot olmuşlar hayret ediyorum bazen

• @RichardB sizin var mı pilot tanıdığınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA30E16B0

Ben tanıyorum.
    Yeni başliyanlar 20bin tl kaptanlar 35bin tl alıyor.
    Adamın bütün kızı çocuğu yurt dışında okuyor.
    Pilotlar doktorlar yada hard mühendisler bu adamlar bir değişik oluyor konustuğu zaman o aurayı hissediyorsun.
    Değişik bir mizah anlayişi vb vb.
    nasıl hocam elit biri mi
    yani mesela sonradan görme tipler var ya yoksa onlar gibi değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

@RichardB sizin var mı pilot tanıdığınız hocam
    var ama gordugum akdariyla eh iste diyebillirim , disaridan guzel gorunuyor ama bence islerinden nefret ediyoarl cogu
  • Var ppl lisansli pilotum iyi gelir sagliyordum kargo tasimaciligi yapiyordum

Trafik kazasindan yaralandigim icin pilotluk yapamiyorum

Su anda hayatimi veteriner fakultesinde hocalarla bogusarak gecirmekteyim

• hocam hiç uğraşma maaşları yüksek gibi gözükebilir ama ehliyet ve pilotluk belgesi gerek.bu ikisi de 120 k yı buluyor.Tanıdıgım doktor var hobi olarak pilotluk öğrendi.belgesini aldı ehliyet falan filan.arada uçuruyor.
  • sivil pilotlardan bahsediyorsanız eğer onların hepsi zaten zengin aile çocukları yani sonradan parayı bulan tipler değil yüksek ihtimalle babaları da pilottur pilot değilse bile üst düzey bi geliri vardır.

eğer tsk daki pilotlardan bahsediyorsak onların sen ben gibi halktan çıkan insanlar öyle çok abartı bi hayatları yok,hatta çoğunun eşi öğretmen olur,mütevazi yaşarlar neticede ordu disiplini görmüş insanlar

ayrıca pilot olmak istiyorsan ciddi para gerekli thy akademi ücreti 100 bin euro civarında 2 yıllık bi eğitim,kendine güveniyorsan başvur önlisans mezunlarını bile alıyorlar gerekli donanımın varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 15 Haziran 2018; 14:58:37 >
  • İskenderun ve Adana da herkes 24 saat esasına göre çalışan gönüllü pilot.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

o kadar kısa sürede nasıl kaptan oldu

Alıntıları Göster
    Kisa surede olmadi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

sivil pilotlardan bahsediyorsanız eğer onların hepsi zaten zengin aile çocukları yani sonradan parayı bulan tipler değil yüksek ihtimalle babaları da pilottur pilot değilse bile üst düzey bi geliri vardır.

eğer tsk daki pilotlardan bahsediyorsak onların sen ben gibi halktan çıkan insanlar öyle çok abartı bi hayatları yok,hatta çoğunun eşi öğretmen olur,mütevazi yaşarlar neticede ordu disiplini görmüş insanlar

ayrıca pilot olmak istiyorsan ciddi para gerekli thy akademi ücreti 100 bin euro civarında 2 yıllık bi eğitim,kendine güveniyorsan başvur önlisans mezunlarını bile alıyorlar gerekli donanımın varsa
    140 bin euro, ücreti maaştan kesiyorlar sonra, bölüm bitsin başvuracam direk
  • Ppl lisansina sahibim. Cessna tipi sahsi ucagim var. Ticari havayollarin da calismak azim isteyen bir is. Parasi guzel ama zor meslek.

• avukat yada iyi ihtimalle hakim savcı olacağıma pilot olmak için uğraşırım. okul bitsin thy'ye başvurmak olacak ilk işim, hatta diplomayı daha almadan başvurucam geçici mezuniyet belgesiyle@RavenBD @The Bavarian
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Var ppl lisansli pilotum iyi gelir sagliyordum kargo tasimaciligi yapiyordum

Trafik kazasindan yaralandigim icin pilotluk yapamiyorum

Su anda hayatimi veteriner fakultesinde hocalarla bogusarak gecirmekteyim
    senin yaşın küçük değil miydi 20 21 değil misin ne ara pilot oldun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.