sa arkadaşlar ne zamandan beri dinlediğim neşidin sözlerini buldum fakat ne anlamının ne olduğunu bulamadım.onun çiin sizlerden yardım istiyorum türkçeye en yakın anlamıyla çevirirseniz çok sevinirim sözler şunlardır :
سعيد يا حوتري يا خيل النـزالِ .... زغرد بحزام الناري في ملهى الانذال
hacı bu yazıda ne yazıyor bir zahmet çevire bilir misin :)
arkadaşaım bu bir hadisi şerif yalnız hadisi şerif arapça yazılmış
hocam bu hangi hadis !? bizim Türkçe karşılığı olanı ne şekil !?
işte tam arapça bilemediğimden çözemedim hocam arapça öğreniyorum merakımda çok ama tam çözemedim başka sitelerede açın konuyu arapça sitelerine falan
quote:
Orijinalden alıntı: Alemdar11
işte tam arapça bilemediğimden çözemedim hocam arapça öğreniyorum merakımda çok ama tam çözemedim başka sitelerede açın konuyu arapça sitelerine falan
buldum buldum ! çakma uydurma hadislerden biriymiş ! kuran açıklamalarıyla bağdaşmıyor bu !
Burada arapça yazıyor.Az bir arapçamla cevap vermeye çalışayım 1. satırda : Rasulallah dedi ki.gale Rasulallah 2. satırda :işlerinizde şaşırdığınız zaman.iza tehayyeratüm fil umur 3. satırda:kabirdekilerden yardım isteyiniz.festeinu min ehlil kubur 4. satırda: Allah ın habibi doğru söyledi.sadaga habibullah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme