Şimdi Ara

Arapça mı başka bir dil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.4 senelik lojistik yönetimi okuyorum.Amacım enerji işine girmek.Kısacası bu doğalgaz-petrol vs. lojstik planlama ve programlama olabilir.
    Çok iyi derece İngilizce biliyorum,orta derece Rusça biliyorum ama okulda öğreniyorum hala.Neyse tam cvye gerek yok.
    Sorum şu,bu piyasalarda olanlar için,bunun üstüne Arapça eklersem orta derece sizce yararlı olur mu?Çünkü Rusça+Arapça ile çok büyük bir bölgeye hitap edilebilir.

• Bildiğin gibi enerjininde kendi içerisinde çok fazla alanı var. Arapça öğreneceksen sırf petrol-doğalgaz işi için öğrenirsin.
    İspanyolca öğrenirsen güneş enerjisi alanında gidersin, ispanya lider ülke bu işte.
    Rüzgar santrali fln dersen ingilizcen yeter zaten.
    Nükleer için rusça-çince ile alır başını gidersin.

Pardon yeni okudum bölümünü
    Rusçan varmış zaten,o zaman arapçadan daha uygunu yok o iş için hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasaza -- 16 Temmuz 2012; 0:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasaza

Bildiğin gibi enerjininde kendi içerisinde çok fazla alanı var. Arapça öğreneceksen sırf petrol-doğalgaz işi için öğrenirsin.
    İspanyolca öğrenirsen güneş enerjisi alanında gidersin, ispanya lider ülke bu işte.
    Rüzgar santrali fln dersen ingilizcen yeter zaten.
    Nükleer için rusça-çince ile alır başını gidersin.

Çince ne kadar iyi olsada öğrenmesi gerçekten zor bir dil,biraz gözlemledim,öğrenen arkadaşlarım var,zor yani.Ama Rusça yerine zamanında düşünmüştüm.
    Arapça biraz kafamı kurcalıyor,bakalım ikisinden birini seçeceğim.
  • Gelecek nesil ulkeleri cin,rusya ve guney amerika ulkeleri bu yuzden ya cince ya da ispanyolca ogrenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.