Şimdi Ara

araplar drift hareketlerinde uçmuşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın birazda yanlarken nasıl kazalar yaptıklarını izleyin KAc kişiyi olduruyorlar.

http://video.google.com/videoplay?docid=291976172600745613&q=accident
  • herşey cesaret işi kendine güvenen takla atmayı adam katletmeyi göze alan buyursun.
  • git ya böyle iş mi olur Allah aşkına para bol ne yapacaklarını şaşırıyorlar insanlık namına bi iş yapsalar neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Alın birazda yanlarken nasıl kazalar yaptıklarını izleyin KAc kişiyi olduruyorlar.

http://video.google.com/videoplay?docid=291976172600745613&q=accident

oh maasallah dağıtmışlar ortalığı

• Ben gecen sene izlemiştim 1 kazada 12 kişiyi bicenler vardı.Arabadan da gulerek iniyorlardı
  • quote:

Ben gecen sene izlemiştim 1 kazada 12 kişiyi bicenler vardı.Arabadan da gulerek iniyorlardı

ezdıklerı adam basına para verıyorlar heralde olenlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

beyler ben işi çözdüm sanırım bunların arka tekerler hafif yanlara doğru açık (eğer yanlış görmediysen ) bir de arabya tüm sülale biniyorlar araba devrilmiyor böylece

süpersin tüm sülale hee

• quote:

Orjinalden alıntı: SCANIA-VABIS

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

beyler ben işi çözdüm sanırım bunların arka tekerler hafif yanlara doğru açık (eğer yanlış görmediysen ) bir de arabya tüm sülale biniyorlar araba devrilmiyor böylece

süpersin tüm sülale hee

• ya araçlar da büyük bi ihtimallae özel bi lastik olabilir. ama araçlar fuull dolu yapıyorlar ve böylece ağırlık dengesi bi nebze sağlanıyo takla atmaması için. ama yine de bazıları tam sağlayamamış anlaşılan kaza videosu manyak bişi.

bi arkadaşın birisidemiş orda trafik yok boş yolda etrafı kum hiç bi tehlike yok buna güvenip yapıyo diye bişiler yazmış..

arkadaşım suudi arabistan da ne kadar tarfik bekliyosun ki.. bir de şu kaza video sunu izlede etrafta tahlike var mı yok mu bi daha kara ver..

adamlar iyi biçti valla kenardaki izleyenler yazık.

• http://www.youtube.com/watch?v=pm-0IgQm300&mode=related&search=

Adamın birinin kolunu bacagı kopardılar.

Arabayı surenlerin resimlerine de dikkat edin
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=pm-0IgQm300&mode=related&search=

Adamın birinin kolunu bacagı kopardılar.

Arabayı surenlerin resimlerine de dikkat edin

hocam ılk o lacıvert arabanın carptıgı adam kac parcaya bolunuyor

• Aceba boyle bişey mi ? Bu da arap

araplar drift hareketlerinde uçmuşlar

• Çok Samimi Bir Arkadaşımın Babası Arabistanda 20 sene çalıştı Kendiside Sürekli gider gelir kalır orda. ve hep anlatırdı Araplar Zevkine Araba Parçalıyo Orada Araba Sigara Kadar Ucuz Hatta Kimin Arabası Daha Sağlam Diye Kafa Kafaya Çarpıştırıyolar diye anlatır inanmazdık Dalga geçerdik . MEĞER Doğruymuş. Arap Balı Bol Bulunca kine de Sürer
  • quote:

Orjinalden alıntı: STONE_16

ya araçlar da büyük bi ihtimallae özel bi lastik olabilir. ama araçlar fuull dolu yapıyorlar ve böylece ağırlık dengesi bi nebze sağlanıyo takla atmaması için. ama yine de bazıları tam sağlayamamış anlaşılan kaza videosu manyak bişi.

bi arkadaşın birisidemiş orda trafik yok boş yolda etrafı kum hiç bi tehlike yok buna güvenip yapıyo diye bişiler yazmış..

arkadaşım suudi arabistan da ne kadar tarfik bekliyosun ki.. bir de şu kaza video sunu izlede etrafta tahlike var mı yok mu bi daha kara ver..

bak kardeşim elin araplarını bana niye savunursunuz bilmem ama yaptıklarını marifet gibi göstermeyin.. getirmişsin bana kaza yapanları göstermişsin . banane kardeşim.. konuyu daha çok uzatmaya gerek yok ister uçsunlar ister takla attırsınlar ister yanlasınlar banane

• tama kardeş burası bi forum dimi beğenmezsen beğenme banane herkes fikirini söylüyo , paylaşıyo seni zorla beğendirmeye çalışmıyoruz niye celalleniyosun ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

ya araçlar da büyük bi ihtimallae özel bi lastik olabilir. ama araçlar fuull dolu yapıyorlar ve böylece ağırlık dengesi bi nebze sağlanıyo takla atmaması için. ama yine de bazıları tam sağlayamamış anlaşılan kaza videosu manyak bişi.

bak kardeşim elin araplarını bana niye savunursunuz bilmem ama yaptıklarını marifet gibi göstermeyin.. getirmişsin bana kaza yapanları göstermişsin . banane kardeşim.. konuyu daha çok uzatmaya gerek yok ister uçsunlar ister takla attırsınlar ister yanlasınlar banane

yazma hocam sende zorlayan yok

ERHABİ

• ..denzel. kardeş o ne öyle ya arabanın her kapısı farklı yöne açılıyo..

öylee bi araban olucak bi açışta baya bi araca da hasar verilir burda ( türkiye de )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fueled

quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

yazma hocam sende zorlayan yok

ERHABİ

dostum konuyu anlamadan yanlış yorum yapma benim bahsettiğim benim yorumlarıma neden karışıldığı konu benim ne yaptığım ne düşündüğüm değil arapların yaptığı drift hareketleri. ben kimsenin yazdığına karışmam etmem aynı saygıyıda kendime beklerim..uzatmaya gerek yok

• Elentrayla yapan adam işi bilio
  • bu arabalarla yapmak cok daha zor caponlar 400hp lık arablarla yapıyo bunlara Sonata Camry elantra
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.