Şimdi Ara

araplar drift hareketlerinde uçmuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar metacafe yada youtube de arapların normal sedan arabalarla yaptıgı drift hareketlerini seyrettinizmi yani hayret edersiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=X8XmdbcHHx0&mode=related&search=

• acaba bu arabaların lastikleri öze kaygan lastikmi bi videolarını seyrettm tam 200 km ile giderken direksiyonu kırıyorlar ben benim alfa ile 50 km hızda yapayım dedim neye ugradıgımı şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemy32tr

acaba bu arabaların lastikleri öze kaygan lastikmi bi videolarını seyrettm tam 200 km ile giderken direksiyonu kırıyorlar ben benim alfa ile 50 km hızda yapayım dedim neye ugradıgımı şaşırdım
    bu arabalar ne marka acaba?? bide bence çok bi marifet değil yaptıkları boş yolda yapıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

bu arabalar ne marka acaba?? bide bence çok bi marifet değil yaptıkları boş yolda yapıyolar

Alıntıları Göster
    walla boş moş cok fazla biriktirip sonra kac 360 cekiyor aletler. Hosuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsipiD

walla boş moş cok fazla biriktirip sonra kac 360 cekiyor aletler. Hosuma gitti

Alıntıları Göster
    arabalar hyundai sonato honda accort toyota carmy gibi arabalar neden o tür araçları seçiyorlar acaba
  • quote:

arabalar hyundai sonato honda accort toyota carmy gibi arabalar neden o tür araçları seçiyorlar acaba

Alıntıları Göster
    bu nasıl

http://www.youtube.com/watch?v=5Oj6ztznphM
  • quote:

bu nasıl

Alıntıları Göster
    ben bunları oyunda bile yapmaya korkuyorum.
  • quote:

bu nasıl

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

bu nasıl

yalnız bunda kenarda ki adamlardan birini götürüyomuş az kalsın.
    bide bişey dikkatimi çekti bu arabaların içi dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

bu nasıl

yalnız bunda kenarda ki adamlardan birini götürüyomuş az kalsın.
    bide bişey dikkatimi çekti bu arabaların içi dolu.

Alıntıları Göster
    manyak lan bu herifler

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanerkam

manyak lan bu herifler

Alıntıları Göster
    drift yaptıkları arabalara bakın ya toyota camry hyundai sonata

bu adamlara s2000 filan verseler naparlarki
  • harbiden tekerleri özel olması lazım bunların yoksa takla atar..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: herby

admlar otobanda trafiğin ortasında yapmmış sen boş yol diyorsunn madem beğenmedim al bi cam al bi araba daha iyilerini bekliyoruzz

• quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

admlar otobanda trafiğin ortasında yapmmış sen boş yol diyorsunn madem beğenmedim al bi cam al bi araba daha iyilerini bekliyoruzz

Alıntıları Göster
    beyler ben işi çözdüm sanırım bunların arka tekerler hafif yanlara doğru açık (eğer yanlış görmediysen ) bir de arabya tüm sülale biniyorlar araba devrilmiyor böylece

• quote:

beyler ben işi çözdüm sanırım bunların arka tekerler hafif yanlara doğru açık (eğer yanlış görmediysen ) bir de arabya tüm sülale biniyorlar araba devrilmiyor böylece

Alıntıları Göster
    bu adamları önceden de gördüm forumun birinde
    herifler resmen tek kelime ile "manyak"

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

bu adamları önceden de gördüm forumun birinde
    herifler resmen tek kelime ile "manyak"

Alıntıları Göster
    Bende izlemiştim bunusöylencek bişe yok aşmış adamlar resmen helal olsn

• quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Bende izlemiştim bunusöylencek bişe yok aşmış adamlar resmen helal olsn

Alıntıları Göster
    yani etraf boş adamın da hiç bir korkusu yok hem bu tür sedan araçlarla bunları yapmak daha kolay değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

yani etraf boş adamın da hiç bir korkusu yok hem bu tür sedan araçlarla bunları yapmak daha kolay değilmi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

yaw kardeşim çıldıracam o yolun neresi boş allah aşkına göz var nizam var akan trafiği görmüyormusunuz ist trafiği gibi bir trafik mi bekliyorsunuz ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

yaw kardeşim çıldıracam o yolun neresi boş allah aşkına göz var nizam var akan trafiği görmüyormusunuz ist trafiği gibi bir trafik mi bekliyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    inanılmaz bişiy yav.Videonun en sonunda polisten kaçmasına koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 7 Eylül 2006; 1:34:11 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

sen orda gördüğün iki tane arabaya trafik diyosan eywallah.. ayrıca beğenmek zorundada değilim dimi o arabalarda büyük ihtimalle böyle yanlama yapmalarına yarayan bir modifikasyon var. ne viraj var ne trafik bir sağ bir sol verip duruyolar. tamam belki çok yüksek hızlarda yapıolar ama yolun dışındada bir tehlike yok kontrolden çıksa bile otoyolun etrafı kum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

sen orda gördüğün iki tane arabaya trafik diyosan eywallah.. ayrıca beğenmek zorundada değilim dimi o arabalarda büyük ihtimalle böyle yanlama yapmalarına yarayan bir modifikasyon var. ne viraj var ne trafik bir sağ bir sol verip duruyolar. tamam belki çok yüksek hızlarda yapıolar ama yolun dışındada bir tehlike yok kontrolden çıksa bile otoyolun etrafı kum..

Alıntıları Göster
    Boş adamlar işte...
    Şanslarına topraklarında çıkan ve dünya ekonomisinin üzerine dayandığı petrol sayesinde hayatta kalıyorlar...
    Bugüne kadar dünya yararına bir şey yapmadılar...

Videolardan görünen o ki, pek bir şey yapacak gibi de durmuyorlar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.