|
Tesla’nın insansı robotu Optimus, arazi yürüyüşüne çıktı: Az daha düşüyordu
-
-
Birileri uzaktan yönetiyor olmasın.
-
Bazılarının taptığı siyasetçiler çok daha uzaktan yönetiliyor, farkında değiller.
-
Dis gucler yapmistir.
-
Ayağı kayarken o şekilde aniden toparlayabilmesi muhteşem ama bana mümkün gibide gelmedi. yolda zor yürüyen bir metal yığını o refleksi veremezz. Ki robot göremiyormuş yani zeminin durumuna göre hareket etmesi dengeyi korumasının imkanı yok.
Büyük ihtimalle sanallaştırma animasyon tarzı bir görüntü , şirkete yatırım alıp kasayı doldurmaya çalışıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 10 Aralık 2024; 13:30:14 > -
Robotun normal görüşü yok ancak birçok sensör aktif durumda. Yetkililer bu testin otonom gerçekleştiğinin altını çiziyor. Göz göre göre yalan söyleyeceklerini sanmıyorum. Başka firmaların robotlarından da bu tip refleksler görmüştük bu arada.
-
Bence orada animasyon tarzı bir olay var. İnsan beyinciğinin verebileceği refleksi vermiş. İnsan beynini yazılıma döküp birde servo motorları kusursuzça hareket etmesi çok çok zor.
Düz yolda 2 büklüm giden robottan bu hamleyi beklemem. Büyük ihtimalle bu sahte videolarla şirkete yatırım arıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk tanıttıklarında yürüyemiyordu bile. Kısa sürede geçirdiği değişim muazzam
-
İranlı montajcılar da değildir herhalde. Yaptılarsa, bu sahte videolar teknik inceleme ile ortaya çıkar, sanmıyorum öyle bir riske gireceklerini.
Ekleme: Şunu yapmış olabilirler, o sahne 100 kere çekilmiştir, 2'sinde tesadüfen düşmemiştir, onu böyle başarı gibi göstermiş olabilirler. (Ki biliyoruz hiçbir başarı tesadüf değildir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 10 Aralık 2024; 16:33:4 > -
öneml olan hata yapmasından çok ona verdiği tepki. giderek daha da iyileşiyorlar, bir yandan korkutucu.
-
5-10 yıl sonra robot askerleri sahada görmeye başlarız, önlerinde en büyük engel pil teknolojisi ve yapay zeka. Birkaç yıl içinde bu sorunlarıda çözerler.
-
"Haklısınız, bu konuda bir yerde durulması gerekiyor. Şu an tam hızla Terminator'a doğru gidiyoruz gibi görünüyor."
-
abovvv bu nasıl kapatır yeğenim! sese irkildim de geldim... meğer buradan geliyormuş. üstündeki sanırım bu yüzden 1 hafta çizilmiş...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bazılarının taptığı siyasetçiler çok daha uzaktan yönetiliyor, farkında değiller. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X