Şimdi Ara

araplar drift hareketlerinde uçmuşlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bence yerde kayganlaştırıcı birşey var (Su, kum vb.)Baksanıza araba drifti yaptıktan sonra hiç iz çıkmıyor asfaltta deli gibi kayıyor böylece taklada atmıyor.
  • ABicim ben vidolari daha onceden izlemistim.
    Birisinde arabin biri drifte ellerini birakiyor alkisliyordur.Digerinde ise jeeple yapmaya calisiyor normal olarak takla atiyordu.
    Bence tokyo driften binkat daha eglenceli.Polisle olan bitane videosu vardi..Polisler yanlarini duruyorlar sadece hic bir sey yapamiyorlar.
    Saygilar
  • adamalar işi aşmış söylenecek bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fueled

quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

Orjinalden alıntı: STONE_16

ya araçlar da büyük bi ihtimallae özel bi lastik olabilir. ama araçlar fuull dolu yapıyorlar ve böylece ağırlık dengesi bi nebze sağlanıyo takla atmaması için. ama yine de bazıları tam sağlayamamış anlaşılan kaza videosu manyak bişi.

bi arkadaşın birisidemiş orda trafik yok boş yolda etrafı kum hiç bi tehlike yok buna güvenip yapıyo diye bişiler yazmış..

arkadaşım suudi arabistan da ne kadar tarfik bekliyosun ki.. bir de şu kaza video sunu izlede etrafta tahlike var mı yok mu bi daha kara ver..

adamlar iyi biçti valla kenardaki izleyenler yazık.

bak kardeşim elin araplarını bana niye savunursunuz bilmem ama yaptıklarını marifet gibi göstermeyin.. getirmişsin bana kaza yapanları göstermişsin . banane kardeşim.. konuyu daha çok uzatmaya gerek yok ister uçsunlar ister takla attırsınlar ister yanlasınlar banane

yazma hocam sende zorlayan yok

ERHABİ

Forever Erhabi

• hareketlerde estetik yok.
  • TEK SEBEBI YERLER SICAK VE ARACLARDA OZEL KONI YAY SISTEMLERI VAR KONI SPORT YAYLARIN ARACI TAKLAYA BIRAKMASI GIBI BI SASI YOK YERLERIN SICAK OLMASIYLA BERABER ASVALTTA KAYGANLASMALAR OLUYOR VE BU SAYEDE BECERIYOR ADAMLAR VE LASTIKLERDEDE DIS SAYISI YARISI KADAR FALAN YOL TUTUSUNU DUSURMEK ICIN ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: Fueled

quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

Orjinalden alıntı: STONE_16

ya araçlar da büyük bi ihtimallae özel bi lastik olabilir. ama araçlar fuull dolu yapıyorlar ve böylece ağırlık dengesi bi nebze sağlanıyo takla atmaması için. ama yine de bazıları tam sağlayamamış anlaşılan kaza videosu manyak bişi.

bi arkadaşın birisidemiş orda trafik yok boş yolda etrafı kum hiç bi tehlike yok buna güvenip yapıyo diye bişiler yazmış..

arkadaşım suudi arabistan da ne kadar tarfik bekliyosun ki.. bir de şu kaza video sunu izlede etrafta tahlike var mı yok mu bi daha kara ver..

adamlar iyi biçti valla kenardaki izleyenler yazık.

bak kardeşim elin araplarını bana niye savunursunuz bilmem ama yaptıklarını marifet gibi göstermeyin.. getirmişsin bana kaza yapanları göstermişsin . banane kardeşim.. konuyu daha çok uzatmaya gerek yok ister uçsunlar ister takla attırsınlar ister yanlasınlar banane

yazma hocam sende zorlayan yok

ERHABİ

Forever Erhabi

Hoca Erhabi ye Pm mi atsak

• Helal olsun walla. Sanki oyuncak arabayı yolda kaydırıyorlar
  • Hayır Adamlar Yol Tutuşunu Zayıflatıp Kabak Lastikle Bu işi Yapacak Olsalar Bu Kadar Yüksek Sürate Çıkıpta Ne diye Riske Girsinler Adam 120 yada 140 a çıkıp yanlıyo O Süratte Zaten Arabanın Kaymaması Mümkün değil .+ Sıcakta Araç Daha iyi yol tutar. Bosunamı Lastikleri ısıtırlar yarış öncesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

Saygı duydum .....

http://video.google.com/videoplay?docid=-327356660136277221&q=accident

DUYULMAYACAK GİBİ DEĞİLKİ.
  • Tokya Drift Yönetmenin Bunlardan Haberi Kesin Yok Olsa filmi Çekmezdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.