Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olduğu çok belli kargocu adam bakmış İp7+ indiregandi yapmış hemen kağıda da bir şeyler sallamış.

umarım hakkını alırsın kardeş öne çıkardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah zararınızı karşılarlar. Geçmiş olsun

• Afyonteam kullanıcısına yanıt
    Adam yorum yapmış ne "bütün mesela bumudur" diyorsun? Adam söylemesinmi hakkından büyük bir karşılık istediğini?

• ben kargo firmasında çalışırken, ürünün değerli olduğu bildirilip değerine göre ekstra ücret ödenmezse 1 dosya gönderim değeri kadar para iadesi mümkün oluyordu. daha sonra değişti mi tüketici hakları bilemiyorum ama inşallah halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi Vaquero -- 16 Kasım 2017; 17:10:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

quote:

Orijinalden alıntı: yuruyenportakal

Aras kargoda yaşadığım 4000₺ Hırsızlık demişsin konu başlığına lakin 6000 istemişsin etik bir davranış değil bence

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen)

Etik değilse o telefon şu an kaç para? Ayrıca satın aldığı telefonu aylardır kullanamamasının manevi bir tazminatı olmadığını mı düşünüyorsun? Sanki geçen zaman bedava sınırsız ömrün var.

Burda direk telefon bukadar para diyor tazminat falan bir laf edilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 16 Kasım 2017; 17:10:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Adam yorum yapmış ne "bütün mesela bumudur" diyorsun? Adam söylemesinmi hakkından büyük bir karşılık istediğini?

Tamam 4500 versinler problem o değil çözebilsinler yeterki biz resmi olması açısından taahhütlü cihaz fatura tutarı ödenecek dedikleri için fatura tutarını yazdık akşam faturasını ekleyeceğim
  • demekki aras kurumsal değil tamamen disiplinsiz firma. bizim bilmediğimiz daha neler oluyor kim bilir
  • Fatura ilk mesaja eklenmiştir.

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen)
  • Nefret ediyorum şu kargo şirkettin den..beni de az uğraştırmadılar..batsa da kurtarsak.
  • Sırf sizin gibi beyinsizlerle uğraştığı için manevi tazminat açar 4000 de ister 10.000’de sizin gibi duyarsızlar olduğu sürece bu ülkeden bi halt olmaz. Ulan adamın 5500 tl değerindeki cihazı. 4 aydır piyasada yok olay hırsızlık değil nitelikli dolandırıcılık istediği herşeyi talep eder size ne ?

• Konuyu tamamen okumadım ama Bimer ve şikayetvar.com a da konuyu bildirmeni tavsiye ederim dostum. Özellikle şikayetvar da ki şikayetleri firmalar çok önemsiyor. Ayrıca bimere kesinlikle ama kesinlikle yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrobat83

Konuyu tamamen okumadım ama Bimer ve şikayetvar.com a da konuyu bildirmeni tavsiye ederim dostum. Özellikle şikayetvar da ki şikayetleri firmalar çok önemsiyor. Ayrıca bimere kesinlikle ama kesinlikle yaz.

Şikayetvarcoma konu açmıştım hiç ilgilenmediler tekrar açmaya çalıştığımdada aynı şikayet olduğu için siliniyor
  • quote:

quote:

Aras kargoda yaşadığım 4000₺ Hırsızlık demişsin konu başlığına lakin 6000 istemişsin etik bir davranış değil bence

Etik değilse o telefon şu an kaç para? Ayrıca satın aldığı telefonu aylardır kullanamamasının manevi bir tazminatı olmadığını mı düşünüyorsun? Sanki geçen zaman bedava sınırsız ömrün var.

tamam kardeşim sen pahalı almış olabilirsin sana operator kazık atmış olabilir senin elefonunun sıfırı şuan 4000 yenisini alır kutulu faturalı sıfır 128 gbh ama sen bence iyi niyetli değilsin 6000 nedir ya sen yediğin kazığı (operatör firması neyse) çıkarmaya çalışıyoorsun bence

• quote:

quote:

quote:

tamam kardeşim sen pahalı almış olabilirsin sana operator kazık atmış olabilir senin elefonunun sıfırı şuan 4000 yenisini alır kutulu faturalı sıfır 128 gbh ama sen bence iyi niyetli değilsin 6000 nedir ya sen yediğin kazığı (operatör firması neyse) çıkarmaya çalışıyoorsun bence

mantığa bak ya.. adamın 4 aydır telefonu ortada yok. uğraşmasıda cabası. 6binde ister 10binde.. hay ben sizin gibi insanların.....neysee

• quote:

quote:

quote:

Hocam tüketici haklarında bana fatura değeri neyse onu yazın ekspertiz raporunda belli olur ancak telefona ulaşılamadığı için fatura değeri neyse onu ödemek zorundalar dedi. Ben tüketici haklarına ne deseydim hayır ben bu telefonu 6000 e aldım faturasında öyle yazıyor ancak benim telefonum 4500 tl ben böyle yazmak istiyorum mu deseydim onu anlayamadım

• Ülkede kurumların çalışmasında bir sistem, düzen,disiplin ve denetleme olmayınca bu yaşananlara da çok şaşırmadım açıkcası.. hele kargo sektörü tam bir keşmekeş durumda.. Sinir hastası oldum bunların yüzünden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Volkan Abanoz Öncelikle geçmiş olsun madem kargo şirketi de başka birisi teslim almıştır sahte kimlik ile diyorsa demekki burada bir güvenlik açığı mevcut. ıcloud.com adresine bağlanarak telefonun nerede olduğunu tespit ettiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuerkraider

@Volkan Abanoz Öncelikle geçmiş olsun madem kargo şirketi de başka birisi teslim almıştır sahte kimlik ile diyorsa demekki burada bir güvenlik açığı mevcut. ıcloud.com adresine bağlanarak telefonun nerede olduğunu tespit ettiniz mi ?

İcloud girilmemişti hocam hiç, Ayrıca imeiden bloke ettirdim
  • geçmiş olsun, zor durum.
  • Kesinlikle güvenilmez bir firma. 15 Kasım tarihinde hepsiburada'dan verdiğim Note 8 telefon ve kılıfı aynı anda kargo'ya veriliyor aynı anda Ankara'ya ulaşıyor ancak kılıf bugün yani 16 Kasım'da teslim edilmesine rağmen cep telefonu edilmedi. Kargo takip'te sabah 05:30'da varış şubesine gönderiliyor bildirimi hala sabit. 2 gündür cep telefonum yok iletişime geçemiyorum. Canlı destek mail ile her ne kadar iletişime geçmeye çalışsam da kaçamak cevaplar alıyorum. Kimse aynı anda varış şubesine doğru yola çıkan iki siparişten birinin teslim edilip diğerinin edilmemesini açıklayamıyorlar. Bakalım yarın elimize ulaşacak mı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.