İşin komik tarafı o kadar güvenlikli sarıyorum ki üstüne otursan bir şey olmaz ama güvensizdir diye imzalatıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aras kargo Rezaleti (2. sayfa)
-
-
En iyisi ptt kargo. Onlarca kırılacak eşya sipariş ettim, hepsinide beyaz straforda getirdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam bende kargolardan gelen havalı posetleri saklarım kargo gönderirken ona sararım her zaman. Ona bakmadan gelen gecene imzalatıyorlar. Yamyamlar tam hocam. Birde 3saatlik yol için anlasman yoksa 20tl üstü para talep ediyorlar.
-
Şikayetlerin kargolarda işe yaradığı filan yok. Bir sürü kere sorun yaşadım ve şikayet ettim, en son aras kargoyu şikayet ettikten sonra kargolarımı getirmemeye başladılar. Kargoyu şubeden almaya gittiğimde ise çalışan laubali bir şekilde ismimi kullanarak ooo hoş geldin dedi ve masa başındakilerde gülüştüler. Denetleyen vs olmadığı için çete gibi olmuşlar... Bölgeden böyleye değişiyordur büyük ihtimal fakat burada çalışan en iyi firma sürat kargo, ha geç geliyor ama terbiyeli ve düzgün çalışanları var.
Sanırım bu tarz olayları çözmenin en kolay yolu kargoları alırken video çekmek ve bir sorun olduğunda şirket il değil de sosyal medya vs aracılığı ile uğraşmak, yoksa kimse oralı olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karma999 -- 22 Ekim 2020; 12:15:50 > -
Arkadaşlar sorun çözüldü parayı alıyorum şirketten neyse tüm takımı geri yollıcam
Adam diyorki kaç kat patpata sardık açıp görseydin diyor bende dedim açmadan geri yolladım
Şunu anlamış oldum kırılıcak eşyayı kargoyla almıcam zaten hayatımda hiç kırılıcak birşey almadım bu nargile olayından önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 22 Ekim 2020; 12:54:9 > -
Kendinizi yormayın, bu tip ürünleri kesinlikle almayın. Benim bölgemdeki hiçbir kargo şubesi tutanak tutmuyor. Şubeden de alsanız yanlarında da açsanız tutanak tutmuyor. Bu sebeple cam ürünleri asla internet üstünden almıyorum, size de tavsiye ederim. Sinirlerinizi harap etmek istemiyorsanız bu tip ürünleri internet sitelerinden almayın.
-
Ben Aras ve MNG kargo ile gönderim yapan yerlerden alışveriş yapmıyorum.
-
bu tarz durumlarla karşılaşmamak için alışverişlerimi mümkün olduğunca n11den yapmaya çalışıyorum. Teslimat şirketi olarak kolay gelsinle de çalışıyorlar, Türkiye'de bu firmayla çalışan şirket sayısı 2 yani teslimata önem veren şirket sayısı da 2 diyebiliriz
-
Bu tarz kırılabilicek yüksek meblağlı ürünleri internetten almak ağır risk Norveçte falan yaşamıyorsun Türkiye burası.
-
sylasciğim niye bu kadar yadırgıyor insanlar anlamıyorum. Kargo şirketlerinde çalışan insanlar vasıfsız,sabıkalı ve insani çalışma şartlarından uzak insanlar. Asgari ücret +12 saat mesai + kota doldurma ve araçsız gereçsiz taşıma zorunluluğu say say bitmez. Bu çalışma şartlarını da kabul edip düzgün insanlar girmez,dayanamaz. Şirket işten atsa bile başka kargo şirketine geçer, oradan başkasına... bu süreç böyle gider. Adam fırlatıyor gidiyor kendisine değer vermeyen bir şirkette piyon olarak rol model alan bir insan başkasının malına niye değer versin ?
-
İyide abicim işsiz olan da bir ton adam var. Şirket işini iyi yapmayani bulup yollasa yarin yerine adam bulur. Kimin kırdığını vs bulmak zor fakat şirketin ücreti tanzim etmesi zorunlu olmalı.
Syslascigim varda sirketler eleman cikarmak istemez hizmet aksamasi olur, yerine hemen adam koymasi lazim. Arkadasim fabrikada calisiyor 12 saat haftanin 6 gunu bazen 2-3 te eve gidiyor. Fabrika muduru yemeklerde margarin kullaniyormus. Bu adam somurmese ve margarin kullanmasa calisanlarinda nasil bmw ye binecek ? Kim verecek yakit parasini ? Issiz adam cok ama is begenmeyen, tecrubesiz adam cok.
Alir yerine baskasini ama adresi bulana kadar, guzergahlari ogrenene kadar 2-3 ay gecer, ilce bazinda calisiyorlar tek subeleri var. Buradaki pembe dunyayla disaridaki dunya cok farkli agir islerde calistiracak duzgun adam bulamazsin fazla durmaz, dayanmaz baska yerlere kayar. Ancak ups global bir sirket bulman lazim. Bu adamlar masabasinda cay kahve icerek para kazanmiyor, emek ve ter vererek kazaniyorlar. Kisaca modern kolelik yani amelelik yapiyorlar. Issiz kalma korkusu da yok, disarida köle arayan cok burasi Almanya degil is kanunu sozde is kanunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 23 Ekim 2020; 13:59:4 >
Evet kesinlikle haklısınız. İş şartları vs berbat durumda. Ancak zaten bunarin durumu zor çalışma şartları kötü diye kabullenemem ki. Onların şartı kötü diye giden boşa paraya üzülmesin mi insanlar ? Veya sitem etmesinler mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 23 Ekim 2020; 17:17:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X