Şimdi Ara

Aras Kargo yanlış teslimat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n11 den aldığım ürünü aras kargo bugün 11 de teslim edilmiş olarak göstermiş, ama bana ürün falan gelmedi. Apartmandan birkaç kişiye sordum onlaramı verdiler acaba diye onlarda teslim almamış. Tüm gün evdeydik. Nasıl bir yol izlemem lazım şuan? N11 den satıcıya yazdım cevap bekliyorum ama muhtemelen oda kargoyla görüşün diyecektir.

• dostum geçen hafta aynı olay benim başıma da geldi, arıyorsun şubeyi, bana ürün falan teslim etmediniz imza karşılığı vermiyormusunuz kargoyu nerede kargom diye biraz çıkışın, muhtemelen dağıtıcı ile iletişime geçip olayı çözerler
  • Bana da aras kargodan 2 sene bir paket gelmişti. Yanlış gelmiş. Mutfak için araç gereçler vardı. Gönderici firmayı arayıp söyledim. Onlar da kargoyu arıyorlarmış ama bulamamışlar. Aras kargo da bulamamış sanırım. Adres verdi geri yollamıştım
  • Crizantem kullanıcısına yanıt
    Satıcı faturasıyla ürünü tazmin edecektir. ( ben satıcı olarak aras kargo ile gönderdiğim bir paketim kaybolmuştu 2 ayda tazmin ettiler )

SORU SORU ile değil firmanın telefonuyla irtibata geçmeniz işleri hızlandıracaktır.size tekrar aynı üründen gönderip tazminle satıcı uğraşabilir.( Eğer müşteri memnuniyetine önem veriyorsa )
  • Aradım kargo şubesini baktılar ettiler. Bugün teslim edilecek kargonuz dediler. Bekliyorum bakalım. Tahminime göre yanlış kişiye teslim etme değilde sanırım teslim etmeden teslim edildi olarak işaretlenmesinden kaynaklı bir sorun oldu.
  • Dün kargoyu teslim ettiler arkadaşlar.
  • bazen olur öyle. mesela hb aynı gün teslimatta akşam teslimatı seçmiştim adamlar yetiştiremeyiz düşüncesiyle kargoyu teslim etti işaretlemişler bende görünce şüphe duydum sonra adamlar getirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satıcının urunu sıze gondermesı gerekır
  • byneco kullanıcısına yanıt
    Aras teslim etti kargoyu hocam problem kalmadı.
  • Aras firmasını severim hatta yurt içinden daha iyi yapıyorlar işlerini normaldewww.n11.com dan yaptığım alışverişlerde yurt içinde yaşıyordum bu hatalara geçen günwww.rays.com.tr den aldığım ürünü aynı gün kargoya vermelerine rağmen benim şube 20 günde getirdi. Ucuza eleman çalıştırınca kargo firmaları bu sorunlar çıkıyor heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.