Şimdi Ara

Araştırma Görevlisi Maaş Günü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisi oldum. Sigortam ayın 8'inde başladı ve ben de doğal olarak aynı gün işe başladım. Okuldaki muhabbetler sırasında maaşımı, aynı ayın 15'inde alacağımı hatta 8'i ile 15'i arasındaki çalışma ücretimi de ek olarak alacağımı söylüyorlardı. Yani bu da bir tam maaş ve 7 günlük ek ücret ediyor. Fakat 15'inden sonra maaş yatmayınca muhasebeye gittim ve maaşımı bir sonraki ayın 15'inde alacağımı söyledi. " Normalde kamu personeli olarak ücretleri, günleri doldurmadan önce peşin almıyor muyuz? " diye sordum fakat sistemin farklı olduğunu söylediler. Ben de sizlere de sormak istiyorum. Benzer durumu yaşayanlar var mı? Bu sistem her üniversitede farklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çift maaş + 8 günlük farkı alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı sizinkiler işlemleri yetiştirememiş ya da yetiştirememiş (!) olabilir. ben 15ine daha az varken başlamıştım o ay aldım ilk maaşım yetişmişti. Arkadaşın dediği gibi çift maaş + 15ine kadarki farkı alırsın. Hayırlı uğurlu olsun bu arada
  • ay başında o ayın maaş formu hazırlanıp veriliyor. raporlular, izinliler falan belirtiliyor. ek maaş çizelgesi ile halledilebilecek bir şey ama uğraşmamışlar demek ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş mahkemesi hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.