Şimdi Ara

Araştırmaya Zahmet Edemeyenler Gelsin Buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda araştırmadan konu açıyorsunuz alın size 50 küsür hazır kodun olduğu bişr site;

http://***.htmlkodcular.tr.gg

forumda reklam wermek yasak ama "www" harflerine uygulanan sansür işimizi görür....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpdoga -- 19 Nisan 2008; 12:26:04 >

• 14 kişi bakmış tek kişi cewaplamamış olur mu hiç
  • NBeden cevap yazılsın ki ?
    Konunun başlığı zaten başta yanlış,eğer birilerine bir kaynak sunacaksınız bunu daha nazik bir şekilde yapmanızı öneririm.
    Araştırmaya Zahmet Edemeyenler Gelsin Buraya
    Böyle deyince teşekkür edilecek bir konu omlaktan çıkıyor ayrıca bu tarz basit saçma tasarımlı bir site yerinewww.hazirkod.com u kullanabilirler.
    Hem webmasterlığa adım atan her arkadaşın öğrendiği ilk sitelerden biridir bu site,reklamda olmaz.Tam bir kaynakönerilmiş olur.
  • agzina saglik mizahci zaten son zamanlarda su tr.gg interneti super bi hizla copluge donusturuyor her yerde millet tr.gg sitelerinin reklamini yapiyor baslik bana paylasim amacli degil reklam amacli geldi
  • Konunun reklam olduğu her halinden belli zaten...
    Katılıyorum bu tr.gg ler kaliteyi düşürdü,ücretsiz hostu kapan tr.gg yi alan forumdur,şudur , budur saçma sapan kalitesiz, göz kirliliği oluşturan tasarımlarla, sanal alemi kirletiyorlar...
    dur denmesi lazımda nasıl ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mizahci

Konunun reklam olduğu her halinden belli zaten...
    Katılıyorum bu tr.gg ler kaliteyi düşürdü,ücretsiz hostu kapan tr.gg yi alan forumdur,şudur , budur saçma sapan kalitesiz, göz kirliliği oluşturan tasarımlarla, sanal alemi kirletiyorlar...
    dur denmesi lazımda nasıl ....

Aslinda bir imza sitesi kurulup kapatilmasi icin sanal alemde imza toplayabiliriz ama ne kadar ise yarar supheli :)
  • Sanmıyorum işe yarayacağını,sonuçta o hizmeti verenlerde bu işten para kazanmak için yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.