Şimdi Ara

Arcade stick alıcaklara müjde! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
11
Favori
33.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    toplam kaç tl hepsi??
    ürünün son halinin fotosu ve
    son fiyatı pm den atarsanız
    hemen alırım uygunsa
    saygılar
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88238200&p=1#88238200

Fotosunu yarın yollarım ofiste bıraktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de brawlstick almaya karar verdim de burdaki tartışmalarda joystik de alınmalı denmiş.amazonda
     Arcade stick alıcaklara müjde!

bunu gördüm.bu sticki alırsan aynı zamanda gate de almak zorundamıyım yoksa sadece kol alsam yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_of_a_hero -- 26 Mart 2014; 18:36:39 >
  • Sa arkadaşlar elinde xbox uyumlu arcade stick olanlar varsa talibim fakat sadece Madcatz , Hori ve Qanba marka olanlar + Joystick ve butonlar Sanwa olmalı. Benimle iletişime yk__1989@hotmail.com mail adresim ile iletişime geçebilirsiniz. İyi forumlar :)
  • Selamlar arkadaşlar bnde amazondan bir stick sipariş vermeyi düşünüyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz yanında extra joystick ve tuslarda sipariş vericem hepsını tek seferde alıp daha sonra ugrasmak ıstemıorm. link paylasıp benı yonlendırebılırsenız cok sevınırım stick konusunda cok bılgı sahıbı değilim. (pc için kullanacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 28 Eylül 2014; 14:22:12 >
  • Stick almayı düşünenler kendi stickimi satıyorum fiyat sondur

http://forum.donanimhaber.com/m_99192256/f_//tm.htm#99192256
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    pm
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    ilanı geç gördük hayırlı olsun usta kaçtan gitti pmde olurcevap için tşkr

bu arada indirimli tr dışıda olsa bir stik var mı kampanyada olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus01

mesefe cok degil hazır stickler biraz kısa size ondan oyle görünmüş tuslarıda parmak izasında deldirdim ergonmik oldu diyebilirim kasayı herturlu marangozda yaptırabilirsiniz 20'ye 45cm yada 25 50cm uygun olculer ve 6 cm yukseklik
    benim yaptıgım 25' e 50cm 8 e 6 eğimli yukseklik kaplamalı mdf ama ben karbon kapladım. maragozda kendinden desenli çeşit çeşit kaplamalı mdfler var 25-35 tl e yaparlar bir zorlugu yok marangozda 30 dk içinde bitirip verir.
    O arcade stick e 400 tl de verilmez dogrusu.mobilyacıya 50 tl verdinmi en kralını işlemeli olarak yaptırırsın

Merhaba çalıştığım yerin altında marangoz var.ölçüleri alabilirmiyim mesela düğme ve kol delikleri kaçar santim olacak hangi açıda ve sanwa tuşlarına göre olacak medefemi kullanılacak malzemeleri falan 8'e6 eğimli 25e 50 demişsin.Marangozun anlayacağı türden bir plan çıkartabilirmiyiz?

• Kadıköy'de Razer'in Xbox One için çıkartmış olduğu arcade stick satılıyor. Meraklısı kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Kadıköy'de Razer'in Xbox One için çıkartmış olduğu arcade stick satılıyor. Meraklısı kaçırmasın.

Fiyatı nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Kadıköy'de Razer'in Xbox One için çıkartmış olduğu arcade stick satılıyor. Meraklısı kaçırmasın.

Fiyatı nedir acaba?

630
  • uçmuşlar . zaten oynayacak dövüş oyunuda yok. şahsen 200 300 den fazla para verilmez bi stike. oda en babasına
  • aklıma takılan sorular???????????

-arcade stick modlama nasıl oluyor ne işe yarıyor?
    -arcade stick kaplamasını nerden ve nasıl yaptırabilirim eski kaplamasından bıktım üstüne kaplatacağım yardımcı olursanız sevinirim atariseverler

(istanbuldan adres verirseniz sevinirim)

benim arcade stick budur

• bnede almayı düşünüyordum ki;street fighter 5 xone gelmiyor şimdilik eğer bir değişiklik olmazsa şu an için ps4 e alırım........
  • Ps4 ve pc uyumlu saglam bir arcade stick ariyorum. Nerde satiliyor bu urunler ? Kim yapiyor nasil temin edebilirim. Tavsiye ettiginiz marka model var mi? Genel olarak steam den aldigim mortal kombat x ve king of fighters icin kullanmak isiriyorum.
    ileride ps4 icin kullanabilecegim bir cihaz olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxblue -- 18 Temmuz 2015; 2:50:26 >
  • kendi profosyonel stiğimi ihtiyacım olmadığı için satışa çıkardım beyler
    ucuza gidiyor sanalpazardan alırsanız. gittigidiyor azcık pahalı
    ihtiyacı olan kaçırmasın pc dede çalışır.

http://forum.donanimhaber.com/m_106983641/f_//tm.htm#106983641

Arcade stick alıcaklara müjde! Arcade stick alıcaklara müjde! Arcade stick alıcaklara müjde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 23 Haziran 2015; 15:43:56 >

• Takaslık MADCATZ ROUND 2

detaylar linkte mevcut

http://forum.donanimhaber.com/m_108156538/f_//tm.htm#108156538

Arcade stick alıcaklara müjde! Arcade stick alıcaklara müjde! Arcade stick alıcaklara müjde!

• Konuyu hortlatayim, Turkiyede PC uyumlu 100-150TL altinda fiyati olan bir Arcade Stick ariyorum. Amacim PC SNES, MegaDrive ve Arcade Emu ROM koyup evde hanim ile arkadaslarla arada vakit gecirmek.

Amazonda bu var:
    http://www.amazon.com/Mayflash-Universal-Arcade-Fighting-Playstation-3/dp/B0015PHMFU

AliExpress de benzerleri vardir sanirim ama Direk Turkiyede varsa daha iyi olur tabiki
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.