Şimdi Ara

Arcade stick alıcaklara müjde! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
11
Favori
32.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ücretsiz kargo kampanyası dediğin, super free saver shippibng mi oluyor??yoksa eligable mi?
  • Bilmiyorum hocam da zaten ürün 99 dolar olmuş tekrar amazon card mı ne istiyor 70 dolar olması için.Bulunduğuz bölgeye şu an bu ürünün satışı yapılmamaktadır diyor almaya çalıştığımda.

Forumda sıfırını 280 TL ye satan biri vardı.Bir de onunla görüş olmazsa.Zaten almaya kalkarsan 99 dolar + 25 dolar kargo 125 dolar olur.Ya da indirim bekleyip yutdışı gönderi yapıldığında 59+25 ya da 69+25 dolar gibi bir fiyata alınabilir.Ben 5-6 ay önce brawlstick aldım 30+kargo 25 dolar 55 dolara mal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evsen81 -- 15 Temmuz 2013; 12:45:55 >
  •  Arcade stick alıcaklara müjde!

Bu arada stick almak isteyen mehmet albayrak ile iletisime gecsin .

DH profil
    Facebook

• quote:

Orijinalden alıntı: evsen81

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

nerden alıcaz o zaman ??

Kargo ücretsiz değilken gönderi yapıyordu amazon.Şu an bu üründe yurtdışı gönderi yapılmamaktadır diyor.Sanırım ücretsiz kargo kampanyası biterse gönderi yaparlar.4-5 ay önce gönderiyordu aynı site çünkü.

Kargo ücretleri ne durumdaydı hocam? Abartılı mıydı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

quote:

nerden alıcaz o zaman ??

Kargo ücretsiz değilken gönderi yapıyordu amazon.Şu an bu üründe yurtdışı gönderi yapılmamaktadır diyor.Sanırım ücretsiz kargo kampanyası biterse gönderi yaparlar.4-5 ay önce gönderiyordu aynı site çünkü.

25 dolardı kargo ücreti.30 dolar da arcade stick toplam 55 dolara mal oldu.100-200 dolarlık üründe alsan kargo 25-30 dolar tutar.Paket büyüklüğü aynı olur aşağı yukarı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nerden alıcaz o zaman ??

25 dolardı kargo ücreti.30 dolar da arcade stick toplam 55 dolara mal oldu.100-200 dolarlık üründe alsan kargo 25-30 dolar tutar.Paket büyüklüğü aynı olur aşağı yukarı.

Tamamdır. Sağolasın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Tırt bu,madcatz tournament edition veya Hori Real Arcade Pro'dan şaşmayın.Ucuz diye alınan stickler elde patlıyor.

Hayalimdeki stick

Arcade stick alıcaklara müjde!

dövüş oyunları için çok iyi gider bu.
  • Beyler şu alınır mı ya ?

http://www.trfighters.net/konu.php?t=8055

100TL fiyatı. Yada Amazonun yeniden Türkiye'ye ürün göndermesini mi beklesem ?
  • Satılık
    Mad Catz Street Fighter X Tekken - Arcade FightStick PRO - Cross PS3 ve PC uyumlu ( sadece deneme amaçlı 1 kere kullanıldı onun dısında sıfır kutusundadır )

Son fiyat 300 , istanbul bahçeşehirde elden teslim ederim onun dısında önce havale ardından aynı gun kargo yaparım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazov -- 26 Temmuz 2013; 7:40:31 >

• 1-bendeki şu külüstürü modlamayı düşünüyorum... modlanıyormu şimdi bu külüstür ??
    içini açayımmı ??
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/859880/c1bc7992-ba46-48a5-87b1-38344420aa91.JPG

hangi tuş takımını almalıyım ?? link lütfen... ayrıca kolayca yapılırmı ??

2- evde kavga çıkıyor bir tane daha stick alıcam.... hangisini önerirsiniz ?? uzun dikdörtgen olan aramıyorum.. kare tarzı ve 4er tuşlu olmalı...

3- ayrıca 1. sorudaki stiğin 4erli tuş takımını kasasını delip 5erli yapmayı düşünüyorum.. bunu nasıl yapabilirim en basit haliyle... ??

profosyonellerin turnuva maçlarını izliyorum youtbta ve kullandıkları sitiklerin kenarlarında extra 2şer tuş daha var...
    özelmi yapıyorlar bu stickleri oyuncular?
    yoksa standart olarak öyle yanlardada extra 2şerli tuş olan sitckler var mı ?
    varsa elinde olan arkadqaş var mı ?
    satın alabileceğimiz bir yer var mı ?
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 4 Ağustos 2013; 12:36:59 >

• Ben de ultra sf4 şerefine yeni bir stick almayı düşünüyorum büyük ihtimal yine madcatz alırım elinde olan satmak isteyen varsa (hori de olur) haber versin
  • quote:

Beyler şu alınır mı ya ?

http://www.trfighters.net/konu.php?t=8055

100TL fiyatı. Yada Amazonun yeniden Türkiye'ye ürün göndermesini mi beklesem ?

Beyler bir bakın lütfen yahu. Alınır mı bu arcade stick?
  • Yeni moda bu beyler, inanılmaz bir stick.

açılmıyor site 100tl ise dandik birşeydir zaten, oynayacağınız oyundan zevk alacaksanız 250-300tl'yi gözden çıkarmak şart, ya da işi biliyorsanız kendiniz yapacaksınız sanwa marka malzeme kullanarak.

• quote:

Yeni moda bu beyler, inanılmaz bir stick.

açılmıyor site 100tl ise dandik birşeydir zaten, oynayacağınız oyundan zevk alacaksanız 250-300tl'yi gözden çıkarmak şart, ya da işi biliyorsanız kendiniz yapacaksınız sanwa marka malzeme kullanarak.

E hocam nereden alabiliriz bu aletleri. Amazon Türkiye'ye gönderim yapmıyor şu an.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_57677795/f_//tm.htm#57677795

Fiyat içler acısı

Alamayacağız anlaşılan... Mad Catz düşünüyordum aslında ama Amazon planlarımı alt üst etti. Türkiye'de de ateş pahası fiyatlar.
  • oturun oturdugunuz yerde
    siiiz kim oyunculuk kimmm
    500 tl çıkamıonuz bi joystick için bide ben şöyle iyiyim böyle iyiyim diye post kasıonuz:))
    bakıp bakıp iç geçirin
    revadır size:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 5 Ağustos 2013; 8:09:41 >

• Arkadaşlar pc için ucuz arcade Stick arıyorum yazdıklarınızın tümüne baktım zevkle uğraşan arkadaşlar var anlaşılan. ben çok fazla oynamıyorum dövüş oyunu ama arada canım sıkılırsa mame emulatörle eski arcade oyunları oynuyorum burda görünce canım çekti nede olsa erkek adamız sonuçta oramız buramız şişmesin dedim ama yazdıklarınızda ürün fiyatları gerçekten çok para 250-300 tl gibi fiyatlar gerçi benim için çok para tutkusu isen zaten gözün görmez parayı. neyse çok uzatmadan gitti gidiyorda iki tane buldum bunlar arada oynamak için yeterlimidir acaba ustalara sorayım dedim bir fikir verirseniz sevinirim.

biri tekken 6 imiş burda 89 tl

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-ps2-pc-arcade-stick-hemen-kargo-89867029

diğeride

figther4 müş 76,50

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-ps2-pc-arcade-stick-sook-fiyat-orjinal-urun-88309739

yada sizinde söyleyeceğiniz bir markada olabilir 100 tl yi geçmezse iyi olur tabi.

• eric_cantona E kullanıcısına yanıt
    xbox 360 ta çalışıyor mu bu joystickler ??
  • fırsattan istifade gözümüz bayram etsin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.