Şimdi Ara

Arcade stick alıcaklara müjde! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
11
Favori
32.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birmezun

fırsattan istifade gözümüz bayram etsin
     Arcade stick alıcaklara müjde!

bunların hepsi seninse eğer sopayı kapıp kapına dayanmaya geliyorum:)

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    dur evlat duuurr sopayı kapmana gerek merek yokk
    o resimde gördüklerinin hepsine zaten sopa diyorlar bizde yeterinde mevcut anlicaaan
    esprisi bir yana ilerki yıllarda düşünüyorumböyle bir koleksiyon yapmayı...
    ama şu anda 3 konsoldada ps3 360 ve wii U dada çalışan arcade joystiklere takıldım...
    yeni nesilve çıkacak olan sticklerin uyumluluğunu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 14 Ağustos 2013; 8:02:37 >

• bende isityorum almayı ama dediğin gibi xo ile uyumlu olursa çok iyi olurdu.bekleyelim bakalım.fiyatlarda çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric_cantona

Arkadaşlar pc için ucuz arcade Stick arıyorum yazdıklarınızın tümüne baktım zevkle uğraşan arkadaşlar var anlaşılan. ben çok fazla oynamıyorum dövüş oyunu ama arada canım sıkılırsa mame emulatörle eski arcade oyunları oynuyorum burda görünce canım çekti nede olsa erkek adamız sonuçta oramız buramız şişmesin dedim ama yazdıklarınızda ürün fiyatları gerçekten çok para 250-300 tl gibi fiyatlar gerçi benim için çok para tutkusu isen zaten gözün görmez parayı. neyse çok uzatmadan gitti gidiyorda iki tane buldum bunlar arada oynamak için yeterlimidir acaba ustalara sorayım dedim bir fikir verirseniz sevinirim.

biri tekken 6 imiş burda 89 tl

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-ps2-pc-arcade-stick-hemen-kargo-89867029

diğeride

figther4 müş 76,50

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-ps2-pc-arcade-stick-sook-fiyat-orjinal-urun-88309739

yada sizinde söyleyeceğiniz bir markada olabilir 100 tl yi geçmezse iyi olur tabi.

pc için fikir verebilecek yokmu acaba.

• quote:

quote:

Arkadaşlar pc için ucuz arcade Stick arıyorum yazdıklarınızın tümüne baktım zevkle uğraşan arkadaşlar var anlaşılan. ben çok fazla oynamıyorum dövüş oyunu ama arada canım sıkılırsa mame emulatörle eski arcade oyunları oynuyorum burda görünce canım çekti nede olsa erkek adamız sonuçta oramız buramız şişmesin dedim ama yazdıklarınızda ürün fiyatları gerçekten çok para 250-300 tl gibi fiyatlar gerçi benim için çok para tutkusu isen zaten gözün görmez parayı. neyse çok uzatmadan gitti gidiyorda iki tane buldum bunlar arada oynamak için yeterlimidir acaba ustalara sorayım dedim bir fikir verirseniz sevinirim.

biri tekken 6 imiş burda 89 tl

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-ps2-pc-arcade-stick-hemen-kargo-89867029

diğeride

figther4 müş 76,50

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-ps2-pc-arcade-stick-sook-fiyat-orjinal-urun-88309739

yada sizinde söyleyeceğiniz bir markada olabilir 100 tl yi geçmezse iyi olur tabi.

pc için fikir verebilecek yokmu acaba.

traş onlar :)))) ya bayılcaksın parayı yada hiç bulaşmayacaksın durum bu

• Beyler

• Şimdi arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında kol dur düğmesidir tekli takım halinde satın alabileceğimiz bir ver varmı .
    pc için kendim yapayım pc usb gamepad kartı üstüne bu linkte birlileri yapmış video sunuda indirdim baktım yapılacak gibi elimde az çok Havya tutar.

http://www.pcaraci.com/topic/308-arcade-joystick-in-nasil-yapidigini-ogrenelim/
  • İstanbul'da oyun makinası ve parçaları satan iki yer buldum adamlar parça vermiyorlar ölmüş insanlık resmen .
  • birini buldum kol 25 tl switch 1,5 yada 3 tl düğme 2 tl satıyor

söylediğine göre kolları kendi imal ettirmiş türkiye'de pc için yapmayı düşünüyorum

25 tl lik kol

1,5 yada 3 tl switch desek 10 tane 15 yada 30 tl

2 tlden düğme 10 tane 20 tlde o toplam 60 tl

10 tlde kontorland kol alsak ucuzundan kartını kullanmak için 70 yada 85 tl denemeye değermi sizce.

bazı arkadaşlar yurtdışından getittir diyecek sanwa kol düğme ama yurt dışından hiç alış veriş yapmadım forumdan elinde sanwa kol ,düğme dir switch dir satmak isteyen var ise pm atabilir 1 hafta içinde malzemeleri almaya başlayıp yapacağım.

birde arkadaşlar bu düğmelerde 24k 30k olayı nedir acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 21 Ağustos 2013; 19:30:22 >
  • eric_cantona E kullanıcısına yanıt
    ben alırım
    ama
    profilimdeki joystik için 8 tuş bir tane joystik başı ve alttaki joystik switclerinden gewtirmelisin
    modlıcam stiğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

ben alırım
    ama
    profilimdeki joystik için 8 tuş bir tane joystik başı ve alttaki joystik switclerinden gewtirmelisin
    modlıcam stiğimi

Hocam ben getirip satmicam kendim için yapmaya çalışıyorum yurtdisinda hic ürün almadim onun icin istanbuldan elden almayı uğraşıyorum sadece yazdıklarım burdaki arkadaslardan fikir almak için di ama istanbulda bulur alirsam burda paylasir fikir de veririm ama ki forum satan olursa onuda degerlendirecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 21 Ağustos 2013; 23:00:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütün malzemeleri hazırladım sadece kasası hariç kasasını marangoza kestirecegim ama standart bir ölçüsü var mı ideal ne olmalı yükseklik genişlik uzunluk ne olmalı.

• konya mediamarktdan 10 dakikaonce cekilmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

konya mediamarktdan 10 dakikaonce cekilmistir

Bu ürün ipad için. Amazon fiyat 99.99 dolardan 29,99'a düşmüş ama Türkiyeye gönderi yapmıyorlar ne yazık ki.

http://www.ionaudio.com/products/details/icadecore
    http://www.amazon.com/iCade-Arcade-Controller-iPad2-ICG05/dp/B008BGY2I6

• quote:

Orijinalden alıntı: yus01

mesefe cok degil hazır stickler biraz kısa size ondan oyle görünmüş tuslarıda parmak izasında deldirdim ergonmik oldu diyebilirim kasayı herturlu marangozda yaptırabilirsiniz 20'ye 45cm yada 25 50cm uygun olculer ve 6 cm yukseklik
    benim yaptıgım 25' e 50cm 8 e 6 eğimli yukseklik kaplamalı mdf ama ben karbon kapladım. maragozda kendinden desenli çeşit çeşit kaplamalı mdfler var 25-35 tl e yaparlar bir zorlugu yok marangozda 30 dk içinde bitirip verir.
    O arcade stick e 400 tl de verilmez dogrusu.mobilyacıya 50 tl verdinmi en kralını işlemeli olarak yaptırırsın

hocam bu stick harika bütün parcalarım tam ama kutu olayında cok karasız kaldım bu stick ölçü ve tedaylı resmini verirseniz harika olur..teşekkürle..

• http://www.konsoloyunlari.net/arcade-x2

bu ürün için ne dersiniz arkadaslar fiyat:330 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

http://www.konsoloyunlari.net/arcade-x2

bu ürün için ne dersiniz arkadaslar fiyat:330 tl

tavsiye etmiyorum .. tuşlar ve kol çok sert.. tuşlar uzun süreli kulanımlarda özellikle parmaklarınızı çok yorar.. sakın almayın...
  • ölçülerini bilmiyorum çok zorda bir işçiliği yok zaten uzunluk konusunda kendi elinize göre ayarlama yapın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Şu türk birisinin yaptığı arcadex le karıştırma xarcadeyi :D en kralı budur...

bahsettigim stick ve xarcade malzemeli cabinet bu, kendim cektim fotolari ve kullandim, arkadasim almanyadan almis saglam malzemeler fakat sanwali bir stick herzaman daha iyi bence.

Ölüyü dirilticem kusuruma bakmayın ama şu 2. resimdeki bu: Ateri solnlarındaki gibi özellikle içinde MK3 ultimate olanında nasıl yaparız nasıl yaptırırız nerden buluruz nasıl olur bu işlerde bilgisi olan varmı ^^ Retro gamer'im bir tane koyucam kesinlikle evime ^^

• Arkadaşlar merhaba,
    Geçen sene bu zamanlarda xbox için Madcatz WWE All Stars Brawl Stick almıştım, akabinde sanwa parçaları alıp monte etmiştim, 1-2 ay oynadıktan sonra oynamayı bıraktım ve kutusuna kaldırdım, o gün bugündür kutusunda duruyor. Ps4'e geçtiğim içinde artık kutusundan çıkmayacak, eğer isteyen olursa fiyat araştırması yapmadım ama uygun fiyata verebilirim. Hatta isteyen olursa xbox'ı da verebilirim.

Madcatz WWE All Stars Brawl Stick
    Sanwa Joystick JLF-TP-8YT-K (Black)
    Sanwa Octagonal Restrictor Plate GT-Y
    Sanwa Button OBSF-30-K (Black) (6 Ad.)
    Sanwa Button OBSF-30-K (Red) (2 Ad.)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.