Şimdi Ara

Arcane Legends Yardim bolumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deat a git
  • Merhabalar bana yardımcı olabılır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter adım Zausatar

karakter mage

level 21

arkadaşlar kasılmaya calısıyorum ticaret yapıyorum bana yardım edebilirmisiniz
  • Beb0p B kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar bende oynuyorum uzun zamandir.

Lv: 30

Sinif: warrior.

Nick: Doombolt

Guild: Made İn Turkey

Gelen arkadaslar eklesin beni. Konusuruz tanisiriz.
  • Guild teklifi atar mısın ? Nick Gorgonov

• iGorgonov İ kullanıcısına yanıt
    Level kac. 25ustu aliyorjz. Guild benim degil kurallari ben belirlemiyorum.
  • Adım zausatar hiç gören olmadı egg satarken :D arkadaşlar eggciyim ben full egg satiyom full ticaret yapiyorum . lockedi 200 e aldım 18 e sattım :D
  • ben yeni rogue açıcam yardım edebilecek var mı ?
  • Arcane Legends Türkiye sayfasi kurdum arkadaslar begenirseniz sevinirim
    facebook.com/ArcaneLegendsTr

• KARAKTER: warrior
    LW:11
    11 lw warrior pvp carim var
    pvp clan aranir
    Nick: xanderpvpxx
  • oyunu uzun suredir oynuyorum ancak bişeyi bilmiyorum + basma varmı ?
  • adreamg26 A kullanıcısına yanıt
    kardes bende okcuyum 13 levelım fakat oyunu tam olarak cozemedım adım Saktajor senı eklıycem sende benı ekle bana bır oyunu anlatabılırsın kısaca clanada gelırım
  • [Beyler yenı pvp car actım ve yardıma muhtavc kısılere yardım ederım arkadaslık ısteyı gondermenız yeterlı.]
    AD [Livepvp]
    LVL [11] [PVP]
    KARAKTER [Okcu Rogue archer]
  • Oyunda Amac 36 Olmak 10m Lik 5 Tane İtemi Alıp Millete hava Atmak Olay Bu. Ve Tabikii Festivallerde İtemlerden Alıp Festival bittikten Sonrada o İtemleri Satmaktır. Ama Para Kazanmanın En Kolay yoluysa Luck Getirip brackenridge ye Gidip ilk bossu Kesip Lock Çıkmasını Ummak. Satıp Yersiniz Parasını Ben Bi Defa 400 k Kazandım 2 Hafta Uğraşıp. Daha Gidicektim Ama Sarmadı Sonra Yedim Parayı Şimdi 10 LvL Pvp Açtım Roque Takılıyorum

Doompy
    10 Lvl
    Rogue
    High Warlord

Arkadaşlık Yollamayın Liste Dolu Direk Yazın Açıksam Geri Dönerim.
  • Beyler konuyu hortlatim dedim bende oynuyorum 16 lvl ragueyim su konuya el atsanizda biraz bilgi yazsaniz yardim etseniz

nasil para kasariz item dusururuz

Hilesi varmi ?

• ……………………………ARKADASLAR …………………………………
    SORU : BEN NİNJA (BİCAKCİ)YİM HANGİ STATULERE(İNTELLEGENT VS...) VE SKİLLERE VERMELİYİM. BİDE SKİLLERİN YANİNDA PASSİVE VAR ONDAN HANGİLERİNE VERMELİYİM.

KENDİNE GUVENEN OYUNU COZMUS BİRİ SORUMU CEVAPLARSA MEMNUN OLURUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16bero16 -- 1 Şubat 2014; 0:25:22 >
  • 16bero16 1 kullanıcısına yanıt
    oyunu kaç lvle göre oynuyacağına bağlı eğer son lvle kadar kasıcam 36 lvllik skilleri olsun diyorsan farklı yok ben 10-17-26 lvllerde takılıcam itemler ucuz dersen ayrı build var. hepsi ayrı yani mesela ben 10 lvldeyim.
  • YIRTIK DON kullanıcısına yanıt
    merhaba

sağlam itemler yere düşmüyor malesef illa kutu açıcaksın locked falan onlarda plat denen Tl ile alınan parayla gerçekleşiyor. veya normal beleş chestler var onlardanda açabilirsiniz. neyse para demişssiniz. para kazanmanın en kolay yolu Brackenridge Brackenridge ye Girip İlk boss tan locked duşurup tanesini 9-11 k arasında paraya satın. veya turk oyuncular 5m yi 100 tlye satıyorlar. onlardanda alabilirisiniz.

iyi oyunlar.
  • Oyunu eski telefonumda oynuyordum 1 sene önce.Tekrar başlamaktan korkuyordum oyuncu yoktur diye.Bugün başladım ilaç gibi geldi resmen özlemişim

• quote:

Orijinalden alıntı: DooMBoLT

oyunu kaç lvle göre oynuyacağına bağlı eğer son lvle kadar kasıcam 36 lvllik skilleri olsun diyorsan farklı yok ben 10-17-26 lvllerde takılıcam itemler ucuz dersen ayrı build var. hepsi ayrı yani mesela ben 10 lvldeyim.

Sizide baya ugrastiriyoruz ama. Ben savaşçı kurdum. Ve onunla devam etmek istiyorum. Savaşçı için peki hangi özelliklere ve hangi skillere verilmesi gerekiyor. Ben savaşçıyı 10 ila 15 lwl arası bırakmayı düşünüyorum. Ucuz itemlerle güçlü olsun istiyorum sizinde dediğiniz gibi. Sizden bir ricam var : sizce hangi statüleri geliştirmeliyim. Bunu soruyorum çünkü bazıları savaşçıda ve hepsine eşit olarak veriyor bazıları ise güçe daha çok veriyor. Ben 10 ve 15 lewel arasi guclu olmak istiyorum. Bunun icin yardimci olur musunuz. Ben sözü baya dolayladim siz bana yardımcı olabilecek misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16bero16 -- 5 Şubat 2014; 12:01:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.