Şimdi Ara

Arcane Legends Yardim bolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
4
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bir suredir arcane legends oynuyorum. Gayet basarili bir coklu oyunculu online karakter gelistirme ve savas oyunu. Knigth online veya world of war craft gibi bir oyun. ve iphonenunuzdan oyniyabiliuosunuz. Oyunla ilgili bilgi ve yardim isteyenler buraya yazabilirler. Elimden geldigince yardimci olurum. Bu arada Turkish Power guildininde kurucu lideriyim. Guilde gelmek isteyen olursa oyunda arkadaslik talebi gondersin. Cevap yazicak arkadaslar asagida yazdigim bilgileri benim gibo yazarlarsa sevinirim.
    Herkese kolay gelsin.

Nick: Leoxer
    Level: 21
    Karakter: Rogue
    Guild: Turkish Power (lideri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter88 -- 9 Şubat 2013; 12:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu indiriyorum simdi dostum arkadasta gormustum yukliyip senin guildine katilmak isterim tabiki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Oyunu indiriyorum simdi dostum arkadasta gormustum yukliyip senin guildine katilmak isterim tabiki :)
    Nick: Majority
    Level:1
    Karakter: Warrior
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Nick: Majority
    Level:1
    Karakter: Warrior

Alıntıları Göster
    benim biraz oyunda paraya ihtiyacım var lütfen biraz yardım edermisin nickim " oltaa "
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihci99

benim biraz oyunda paraya ihtiyacım var lütfen biraz yardım edermisin nickim " oltaa "

Alıntıları Göster
    Bende başladım.ama skill stat dağılımını çözemedim. Büyücü açtım ama daha anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter88

Arkadaslar merhaba bir suredir arcane legends oynuyorum. Gayet basarili bir coklu oyunculu online karakter gelistirme ve savas oyunu. Knigth online veya world of war craft gibi bir oyun. ve iphonenunuzdan oyniyabiliuosunuz. Oyunla ilgili bilgi ve yardim isteyenler buraya yazabilirler. Elimden geldigince yardimci olurum. Bu arada Turkish Power guildininde kurucu lideriyim. Guilde gelmek isteyen olursa oyunda arkadaslik talebi gondersin. Cevap yazicak arkadaslar asagida yazdigim bilgileri benim gibo yazarlarsa sevinirim.
    Herkese kolay gelsin.

Guild: Turkish Power

Benimde terribble level 5 rogue ben ipad ten oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

Arkadaslar merhaba bir suredir arcane legends oynuyorum. Gayet basarili bir coklu oyunculu online karakter gelistirme ve savas oyunu. Knigth online veya world of war craft gibi bir oyun. ve iphonenunuzdan oyniyabiliuosunuz. Oyunla ilgili bilgi ve yardim isteyenler buraya yazabilirler. Elimden geldigince yardimci olurum. Bu arada Turkish Power guildininde kurucu lideriyim. Guilde gelmek isteyen olursa oyunda arkadaslik talebi gondersin. Cevap yazicak arkadaslar asagida yazdigim bilgileri benim gibo yazarlarsa sevinirim.
    Herkese kolay gelsin.

Guild: Turkish Power

Benimde terribble level 5 rogue ben ipad ten oynuyorum
    Nick: meielab
    Level: 10
    Karakter: warrior
    Guild:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alinik Cod Cold war hesabi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burdan bile para isteyen var ya, oyunda herkes para istiyor ben oyunla ilgili sorunuz olursa yardimci olurum demek istemistim. Gece gunduz oynayip toparladigim parayi size dagitirim anlaminda degil. Guildimiz 100 kisiyi gecti. Oyunda bana mesajla yada arkadaslik talebiyle ulasirsaniz guilde davetinizi yollarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Bende başladım.ama skill stat dağılımını çözemedim. Büyücü açtım ama daha anlayamadım

Arkadasim oyunda eger mage yani buyucu iseniz int vermeniz rogue iseniz dex warior iseniz str vermeniz gerekir. Zaten bu tarz oyunlarin hepsinde bu boyledir :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Arkadasim oyunda eger mage yani buyucu iseniz int vermeniz rogue iseniz dex warior iseniz str vermeniz gerekir. Zaten bu tarz oyunlarin hepsinde bu boyledir :)

Alıntıları Göster
    Merhaba ben kuzenim ile bu oyunu oynuyorum ikimizde oyunda online olmamıza rağmen birbirimiz göremiyoruz. Birbirimizin ''add friend'' den ID lermizi yazmamıza rağmen orada bile çıkmıyor.

Level: 20
    ID: Welfare
    Character: Warrior

• quote:

Orijinalden alıntı: welfare

Merhaba ben kuzenim ile bu oyunu oynuyorum ikimizde oyunda online olmamıza rağmen birbirimiz göremiyoruz. Birbirimizin ''add friend'' den ID lermizi yazmamıza rağmen orada bile çıkmıyor.

Kullandiginiz 2 cihazda da ayni apple id kullaniyor iseniz ondan kaynaklaniyor olabilir. Yada /tell yazip bosluk kuzeninizin nickini yazip mesaj gondermeyi deneyin. Yada /partyinvite yazip party daveti gondermeyi. Ayni partye gordiginizde arkadaslik talebi gonderebilirsiniz.

• quote:

quote:

Kullandiginiz 2 cihazda da ayni apple id kullaniyor iseniz ondan kaynaklaniyor olabilir. Yada /tell yazip bosluk kuzeninizin nickini yazip mesaj gondermeyi deneyin. Yada /partyinvite yazip party daveti gondermeyi. Ayni partye gordiginizde arkadaslik talebi gonderebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    ''carter88'' yorumun için teşekkürler deneyeceğim. Olumlu veya olumsuz cevabımla geri dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welfare -- 19 Şubat 2013; 3:25:32 >

• quote:

''carter88'' yorumun için teşekkürler deneyeceğim. Olumlu veya olumsuz cevabımla geri dönerim.

Alıntıları Göster
    merak ettim bakalim nasilmis oyun indiriyorum simdi , aksam flan oynarim
  • quote:

Rica ederim kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

İndir begenirsen oyun sararsa guilde beklerim Turkish Power guildinin lideriyim. 200 civari turk mevcudumuz var.

• www.facebook.com/turkishpowerguild
    Guild sayfamiz acildi, ordan da soru sorup guildimizdeki diger arkadaslarla iletisime gecebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

İndir begenirsen oyun sararsa guilde beklerim Turkish Power guildinin lideriyim. 200 civari turk mevcudumuz var.

tmm gece bakcam nasilmis oyun, sararsa gruba gelirim gece burda olursan konusurz
  • Ya bu oyunu bi anlatsin basili tutunca herhalde conbo yapiyor silahimi nasil guclendrcem?? Gdecegim biyer mi var yada baska yerde? Cok az vuruyorum sanki adamlara

• Selam 15 levelım nerde ii level atlarım

• Selam 15 levelım nerde ii level atlarım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.