Şimdi Ara

Arcane Legends Yardim bolumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Ya bu oyunu bi anlatsin basili tutunca herhalde conbo yapiyor silahimi nasil guclendrcem?? Gdecegim biyer mi var yada baska yerde? Cok az vuruyorum sanki adamlara

Oyunda esylar upgrade edilmez, daha iyi vurmak icin daha iyi bir silah satinalmalisin arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farfan2009

Selam 15 levelım nerde ii level atlarım

Tum level oyuncular icin en iyi lvl kasma yeri traveler outpost da tomb da kasabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: carter88

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Ya bu oyunu bi anlatsin basili tutunca herhalde conbo yapiyor silahimi nasil guclendrcem?? Gdecegim biyer mi var yada baska yerde? Cok az vuruyorum sanki adamlara

Oyunda esylar upgrade edilmez, daha iyi vurmak icin daha iyi bir silah satinalmalisin arkadasim

onceden yazsaydin keske bugun sildim oyunu maleseff
  • Mythic armor ile arcane pet lazım.. Son dönem ne biçim arttı item fiyatları da öyle.. Bazıları da ıskartaya ayrıldı 110 golddan alıcı bulamayan legendary item kaynıyor market..

Neden bir oyun çıktığında başta iyi başlayıp, sonra çok daha iyi, baya baya güzel ve oynanası, bağlanası, kör gözü görür yapası, beyaz saçı karartıcası, kanseri iyileştiresi kadar iyi oluyor merak ediyordum.. 9 yıldır oynadığım sayısız mmorpg tecrübelerime dayanarak yalnızca tek bir yanıta ulaştım.. çok sağolsun canımdan çok sevdiğim hile hurda sevmez, küfürden hiç hoşlanmaz, büyüğe saygılı, küçüğe sevgili, süper akıllı, felaket zeki, çalışkan, yüzü nurlu, otantik fantastik mr.boombastic milletim.. Sizi çok seviyorum <3

• Bu oyunda silah nerden nasil aliniyor yardimci olursaniz sevinirim :)

• nick:Siyanr
    Rogue skill ve statları nasıl dağıtmam gerekio

• Selamlar. Bende birkac gundur oynuyorum ve 20 lvlim. Warriorum. Ben elimden geldigince kalsilmaya calisiyorum ama zorlaniyorum ne yapmam lazim yardim ederseniz sevinirim, oyundaki adim DooMBoLT isteyen eklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DooMBoLT -- 29 Haziran 2013; 20:12:31 >
  • Arkadaşlar bu gün başladım 3 levelim arkadaşımla indirdik ama windmore city de birbirmizi göremiyoruz aynı noktada duruyoruz sorun nedir?
  • Arkadaşlar bu oyuna bu gün başladım.Oyunda knight gibi eşyalara (+)basma varmı varsa nasıl yapılıyor

Nick: Mertmetin
    Sınıf:Rogue
  • Ya arkadaşlar ben arcane legends oynuyorum 1 haftadan beri 10 level oldum bana diyorki;savaş alananıa geçmek için bazı itemlerinizi satın yada daha fazla yer satın alın.İtemler nasıl satılıyor bilen varsa söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremaan02

MasumGarga arkadaşlar guild lazım

Benim mensubu oldugum bi guild var. Turkler var. Oyundaki adim doombolt ekle yardim ediyim.

• Nick:Trolllhunter
    Level:11
    Karakter:Rogue
    Level güncelliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeley -- 3 Temmuz 2013; 19:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coestar

Nick:Trolhunter
    Level:7
    Karakter:Warrior
    Level güncelliyorum

Oyunun social kismindan friendse girr addfriedden beni ekle Doombolt 20 lvlim

• quote:

Orijinalden alıntı: DooMBoLT

quote:

Level güncelliyorum

Tamam warrior becermedim pek şimdi rogue açtım onunda nickini editler eklerim şimdi seni ne zamanlar giriyosun peki genelde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DooMBoLT

quote:

Level güncelliyorum

Tamam warrior becermedim pek şimdi rogue açtım onunda nickini editler eklerim şimdi seni ne zamanlar giriyosun peki genelde?

Ben tableti elime aldiktan sonra canim sikildikca giriyorum,
  • Arkadaslar gercek para vermeden de biryerlerlere gelinir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iGorgonov

Arkadaslar gercek para vermeden de biryerlerlere gelinir mi?

Gelinir ticaret yaparak.
  • Peki pvp de adam oldurdukce ne kazaniriz

• Merhaba beyler bende oynuyorum 15 lwl oldum büyücü açtım üstüm full legendary ucuzdan aldım :D fakat anlayamadığım bi nokta war oyunda milyon tane görev var paso görev yapıyorum normal şekilde pt ile exp kasıcağımız bi sistem yokmu acaba? birde görevlerin bazılarını anlamıyorum ingilizcem kötü o yüzden para kasamıyorum :((
  • Merhaba arkadaslar ben uzun süredir Arcane Legend oynuyorum oyunu gayet çözdüm sizlere yardim edebilirim clanima gelin :D
    ID:Archersbow
    Karakter:Rogue-okcu
    Lw:18
    Clan:TurkisahLeons-BASKANİ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.